Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motosikletçiler uyanın! Seçim çanları çalıyor!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motosikletçiler uyanın! Seçim çanları çalıyor!

Motosikletçiler uyanın! Seçim çanları çalıyor!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Mantar Pano
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
murdocklawless
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Moda

MesajTarih: 24.11.2006 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar ben aptal demişim, benim için cahil ile aptal aynı kefededir, o yüzden aptal dedim, cahil insan aptallık yapar, o bakımdan öyle dedim. yoksa kimseyi aşağılamak gibi bir niyetim yok elbette. yukarda arkadaş aptal'ın sözlük anlamını yazmış zaten sağolsun. söyle değiştiriyorum, kavga etmeyin boşu boşuna.

türk milletinin büyük çoğunluğu cahildir, o da eğitimsizlikten, memleketimizin bir eğitim politikası olmaması yüzündendir.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ifoba
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: içel

MesajTarih: 24.11.2006 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

murdocklawless, insanları eğiterek akıl sahibi yapamazsın, akıl varsa vardır yoksa zaten bişey yapamazsın, kiminle aynı fikirde olduğun bizleri ilgilendirmez. Lütfen biraz daha dikkatli seçelim kelimeleri ve topic i saptırmayalım, sevgiler ve saygılar.
Başa dön
ifoba Çevrimdışı ifoba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_Zagor_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 24.11.2006 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

murdocklawless demiş ki:
arkadaşlar ben aptal demişim, benim için cahil ile aptal aynı kefededir, o yüzden aptal dedim, cahil insan aptallık yapar, o bakımdan öyle dedim. yoksa kimseyi aşağılamak gibi bir niyetim yok elbette. yukarda arkadaş aptal'ın sözlük anlamını yazmış zaten sağolsun. söyle değiştiriyorum, kavga etmeyin boşu boşuna.

türk milletinin büyük çoğunluğu cahildir, o da eğitimsizlikten, memleketimizin bir eğitim politikası olmaması yüzündendir.

Alkışlıyorum işte tanıdığım için gurur duyduğum bir insandan,mütevazi ve mükemmel bir manevra Bravo üstad Alkışlıyorum NOKTA!

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
_Zagor_ Çevrimdışı _Zagor_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
murdocklawless
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.11.2006 - 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

StaR demiş ki:
ysrdnc, önce kendini yargıLamaya ne dersin ?
Bak benimLe de tartıştın,bir çok kişiyLe de..
Ama ben probLemin bende oLmadığnı biLiyorum.. Çünkü;her 10 mesajından 8 inde tartı$ıyorsun.Sence de bir garipLik yok mu ?
Sana cevap biLe yazmak istemezdim ya abiLerime kar$ı düzgün cümLeLer kurarsan,sevinirim..
Ne _Zagor_'u ne de murdocklawless'i tanıyorsun.Merak ediyorum.Kimsin nesin nereden geLdin ?
Kaç kere topLantıya katıLdın,kimLeri tanıdın? Kim seni tanıyor ?
İnsanLarı tanımadan yargıLama,ben sıkıLdım senin poLemikLerinden..
Önce saygı OK

star, arkadaş biraz fazla milliyetçi o bakımdan. radikal uçlara fazlaca yaklaşırsan kör olur gerçekleri göremezsin. durum bundan ibaret.

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

ifoba, yinede eğitimle zincirleri kıracağımızın ümidini taşıyorum ben. bu ümit olmasa çekilmez zaten bu hayat kardeşim.
ysrdnc
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.11.2006 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dansöz gibi kıvırmayalım lütfen..kelime oyunlarıyla kimseyi kandırmayalım..bazıları o kadar sapmışki ben onların yanında aşırı milliyetçi kalıorum..olay budur..
_Zagor_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.11.2006 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

murdocklawless,

Alıntı:

türk
Affına sığınarak "Türk" yazarak değiştiriyorum,adminimiz hassas bu konuda,bende kendisine katılıyorum zaten,açıklaman için tekrar teşekkür ederim Alkışlıyorum

Başa dön
_Zagor_ Çevrimdışı _Zagor_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
murdocklawless
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.11.2006 - 15:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ysrdnc, sen önce ne olduğuna karar ver sonra konuşuruz.

ban sana bir örnek vereyim, anlarsan elbette. cahil insan aptallık yapar, nasıl mı?

sızıntı yaptığından süphelendiği tüpü ateşle kontrol eder ve havaya uçar mesela.

bunun adı direk aptallıktır, o da cehaletten kaynaklanan bir aptallıktır ama.

örnekler yüzlerce, binlerce verilebilir bu konuda, bunu anlamadım, dersen verebilirim sana yeni örnek.
ysrdnc
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.11.2006 - 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepinizi anlıorum ve hepinizi sevgiyle kucaklaıorum
_Zagor_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.11.2006 - 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ysrdnc, bir özür de ben sana boçluyum Üzgünüm ,maksadını aşan cümleler sarfettiğim için Beğenmedim ,bağışla Üzgünüm

Başa dön
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 24.11.2006 - 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

murdocklawless, Farklı bir şey anlatmaya çalışmış ama yanlış kelime seçmiş.Dolayısıyla çok ağır bir ithamda bulunmuş gibi görünmüş..

Bu başlık amacını aştığı için kilitliyorum...

_Zagor_, Cem Batırbaygil yazısını buraya eklemekteki amacı ne yönetim şeklini,ne milleti,ne de Türk milletinin zekasını tartışmaya açmaktı.Fakat yazılanları okuduğumda anladım ki çözüm bulmak yerine çamur atmayı tercih eden bireyler olmaya devam ediyoruz..

Yazıyı tekrar okumanızı tavsiye ederim..

Motosiklet camiası olarak her fırsatta dile getirdiğiniz sorunlarınızı dinletebileceğiniz bir döneme giriyoruz.Moted ve TMF planlı bir şekilde harekete geçerse,her birey tek tek motosikletin ve motosikletçilerin ülkemizdeki imajını yükseltme çabasında olursa sesimizi duyurabiliriz demek istemiş Cem Batırbaygil Fakat herzaman ki gibi konuyu alıp başka yerlere çekip bırakmışsınız.

Bu yazının tekrar gündeme gelmesini istiyorsanız vereceğiniz cevapları yollamadan ön izleme yaparak tekrar okuyunuz..
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Mantar Pano Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal