Tarih: 24.11.2006 - 16:21 Mesaj konusu: scoter lar e5 de dıkkat edın
bugun gebzeye gıtmek uzere e5 karayoluna cıktım 1 km yol almıstım tam sag serıtteydım hızım 70 kmh arkamdan bır acı fren sesi aynaya baktım oda ne fıat doblo kızaklamıs ustume gelıyo kendımı yolun kenarındakı toprak arazıye attım ama nasıl durdugumu hatırlamıyorum arkamda bırde ybr 125 kurye varmı oda benı gorunce durdu anlattıgına gore doblo makasa gıre gıre ılerlerken karsısında anıden benı gormus ve frenlemış yanı ucuz attlattım kurye durdu oda benım gırdıgım yere geldı bişi oldumu dıye ve bana soyledıgı sozler cok acıklıydı bu insanlar bizi tasıt yerıne koumuyorlar mumkun oldugunca emnıyet serıdını kullan senın hatan sadece sagda gıtmek dedı altımda hızlı bı makına olsa gaz acıp sagdan hızlana bılırdım ama zaten motorumun hızı enfazla 85 90 kmh yanı aynalara cok dıkkat etmek lazım mumkunse yan yollarıtercıh edelım _________________ 250 R HYOSUNG
En son EROLL88 tarafından 24.11.2006 - 16:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Tarih: 24.11.2006 - 16:25 Mesaj konusu:
Vay anasını çok büyük geçmiş olsun.ADamlar yolu babalarının tapulu çiflği zannediyor.E5 de gitmek scooterlar için gerçekten zor olsa gerek çünkü o yolda yavaş gitmek imsansız gibi herks kaptırmıs gidiyor kaymak gibi yol scoterlar agır kalır bence.
arkadaşım çok haklısın bu konuda,ben bu tarz yollarda 110 un altına pek düşmemeye çalışıyorum..ama önceki motorum bws'de bu tarz tehlikeler atlatmıştım..çok geçmiş olsun. _________________ MD SCOOTER TEAM..2006 honda dylan150..
Kayıt: Jun 30, 2006 Mesajlar: 870 Nereden: :...TuzLa...:/İsT
Tarih: 24.11.2006 - 16:47 Mesaj konusu:
EROLL88, geçmiş olsun öncelikle.gerçekten trafikte bazen motorları araç değilde bisiklet yerine koyuyorlar.bu tür olaylar hepimizin başına gelmiştir bazen trafikte motorla yol verince o kadar şaşırıyorumki hani doğal bişey olduğu halde ne bilim şaşırmamk elde değill bazsen duyarlı araç kullanıcalarıda oluyor.ve onlara teşekür ediyorum _________________
Yzf r6 2006
geçmiş olsun arkadaşaım gerçekten bunlara dikkat etmek gereekir......adamlar motoru taşıttan saymıyorlar... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Sadece scooter tipi motorlar için değil 125cc Ybr gibi motorlar içinde tehlikeli. Ana yollar yerine yan veya tali yollar kullanmak bir çözüm. Bu arada geçmiş olsun her zaman arkayı kolla.
Tarih: 24.11.2006 - 23:21 Mesaj konusu:
Geçmiş olsun. Allah korumuş
Ben E5'de en sol şeridin solunu kullanıyorum trafik yoğunken diğer şartlarda ise yine solda kalmaya gayret gösteriyorum. Scooterların bu nedenle en az 150 cc'si tercih edilmeli bana göre.. Yada bu tür otoyollara çıkmamalı. Hee bu tür hayvanlar caddelerdede var. Aynısı bi arkadaşın başına geldi ve o bu kadar şanslı değildi adam biçti geçti ne tesadüfki o arabada dobloydu. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Tarih: 24.11.2006 - 23:30 Mesaj konusu:
Gerçekten hepimizin başına gelebilecek tarzda bi olay yaşamışsın geçmiş olsun.
en mantıklısı trafiğin akışının hızlı oldugu yollarda düşük cc li motorlar kullanmamak. _________________ "Tüm korumalarymyz bizi aslinda sadece yumurtanin peceteye sarilmasi kadar darbelerden korur"
daha dün gece mecidiyeköyden çıktım okmeydanına doğru giderken en sağ şeritten 90 la gidiyorum, arkamda belediye otobüsü aramızda 90 santim filan var ve sürekli selektör yapıyor. işaret yaptım yol vermiyorum dedim yola devam ettim. durağa kadar takip etti ben de durağa girdim gidip dallamanın yenilerden yeşil otobüsüne bi kask vurmak geçti içimden ama sonradan vazgeçtim...
hiç düşünmedim bile ama herifin gazına gelip emniyet şeridine çıksaydım ordan da bir motor ters yönden geliyordu.. kafa kafaya girmiştik heralde...
E-5 e çıkınca güçlü makina olmalı tabii ki.. En sol şeritten trafik akışına göre 80-- 140 arası basmalısın. Artık trafik ne yiyorsa.. Her an pür dikkat olmalısın. Kızı, işe güce yetişmeyi, ekonomik sorunları, seçimi geçimi unutmalısın.. Sürekli aynalara bakmalısın. Yoksa vaziyet ayva !
Zaten araba kullananların keyfi gıcır.. Sen umurlarında değilsin. Bir de şu var.. Adamlara bakın veya araba kullanan hatunlara.. En az yarısı telefon ile konuşuyordur.. Bu da bizim ülkemize özgü bir manyaklık işteeeeeeee .. Z.kecem böyle trafiği yani..
Tarih: 25.11.2006 - 08:46 Mesaj konusu:
Geçmiş olsun..
İki akşam önce bende e5 i kullandım ve cidden scooterlar için aşırı sakat bi yol.Emniyet şeridinden gidiyosun sapaklarda problem yaratıyor, hafif ortalıyosun yada sağ şeritten seyrediyosun bu seferde densiz şöförler emniyet şeridinden seni geçmeye çalışıyo ve acaip sıkıştırmalar yapıyo.
Ufak cc motor ile hiç tadı çıkmıyo otobanların.. e5 in .. _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız