Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sıkışan balatalar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sıkışan balatalar

Sıkışan balatalar

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Skydiver
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Beypazarı

MesajTarih: 08.12.2004 - 02:18    Mesaj konusu: Sıkışan balatalar Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorumun ön fren balataları sıkıştı, nasıl açabiliriz?
Başa dön
Skydiver Çevrimdışı Skydiver Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
verypisadam
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.12.2004 - 03:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor hareket etmiyo mu ?
ince sert bi metalle balataya basan silindire baskı yap ayır
hiç bişey yapamazsan hidroliği boşalt
ondan sonra ayırma işlemini dene
Başa dön
verypisadam Çevrimdışı verypisadam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Skydiver
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.12.2004 - 17:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Söylemeyi unuttum, freni komple söktüm, hidroliği boşalttım. Ama hidroliği boşaltmadan önce freni sıktım biraz, ondan sonra yapıştı.
Hidroliği boşaltınca açılır sandım ama, açılmıyor. Daha önceden böyle birşey yaşayan var mı ya da bu işin tekniğini bilen var mı?
Teşekkürler.
Başa dön
Skydiver Çevrimdışı Skydiver Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 11.12.2004 - 18:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bak Tolga ,

Kaliperleri sök eline al ve fren temizlemek icin olan spray ile silindirleri temizle yavas yavas icine dogru sokmaya calis oynar hale getir!
Kaliperi sökmüsken senin yerinde olsam komple söker ve icinide temizlerdim sonradan siraya koyulmus silindirleri fren yagini az az sürerek yerine oturtup yine takardim... ;-)
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Skydiver
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.12.2004 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler
Başa dön
toygunn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: suadye

MesajTarih: 19.12.2004 - 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burası nasııl Bravo bır sıte tebrık ederım sıno Bravo
Başa dön
toygunn Çevrimdışı toygunn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal