Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - KONYA MD Toplantı resimleriii

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

KONYA MD Toplantı resimleriii

KONYA MD Toplantı resimleriii
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
firebladeosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 25.11.2006 - 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ccanemm, orası saten alt kat arkadasım saygılar
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 25.11.2006 - 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ccanemm, eyvallah ablacım Bravo ama biz alt kaydaydık zaten
ccanemm
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.11.2006 - 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR, firebladeosman, kusura bakmayın ama anlayamadım... cok farklı bı hal almıs cok duzensız gorunuyor... o yuzden oyle demıstım... neyse herkesın keyfı yerınde gorunuyor... devamı beklıyoruz... Göz kırpıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Muğla

MesajTarih: 25.11.2006 - 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorcuların yüzü gülüyor. biz 6 motor olduk sevincimizden yerimizde duramadık. Yer mekan nedirki bu sıcak dostluğun yanında. Alt kat, üst kat, samanlık, deniz kenarı olmuş farketmez önemli olan birleşmek güzel anıları anlatmak şu motor bu motor bilgi alış-verişi yapmaktır. eleştiriler çok komik gülüp geçiyorum sadece.
Başa dön
unsalyzf Çevrimdışı unsalyzf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
myhtbuster
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/urla

MesajTarih: 25.11.2006 - 23:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR, paylaşım için teşekkürler umarım ilerleyen toplantılarınızda katılım dahada artar Alkışlıyorum
Başa dön
myhtbuster Çevrimdışı myhtbuster Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aşkın olmadığı yerden

MesajTarih: 25.11.2006 - 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

en yavaş gideninizin artçısı olarak biraz da gezdirirsiniz

engin kardeşim baştan şunuu söyleyeyım malesef konyada yavaş sürücü yok Gülümsüyorum hepsi birbirinden deli
ama sen yinede gel

bu akşam katılanların hepsine teşekkür ediyorum güzel bir geceydi önümüzdeki toplantıların dahada güzel geçeceğinden eminim Bravo ahmet kardeşim resimler için saol eline sağlık Bravo tunç abicim sanada teşekkür ederim tüm gecce resim çekmek için uğraştın seninde eline sağlık aprillanda gerçekten güzel alet kazasız belasız binersin işallah Bravo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.11.2006 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ınanın ne dıyecegımı bılmıyorum ozellıklede belırtmeme ragmen karsı ataga gecıyorsunuz... sadece bı tavsıyeydı... artık yorum felan da yapmıyorum... yaptıgıma pısman ettırttınız... muhabbetınız bol olsun... Şok oldum Öfkeliyim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: De - Kon

MesajTarih: 26.11.2006 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimler harika olmuş motorlarınız çok güzel eline sağlık SGOR, teşekkür ediyorum Alkışlıyorum

arkadaşar hala ben diğer resimleri bekliyorum Bravo

devamını bekliyoruz
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aşkın olmadığı yerden

MesajTarih: 26.11.2006 - 00:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şu anda hayabusa ahmet halit ve cengiz harıl harıl upload ediyorlar az kalmıştır birzdan sıcak sıcak düşer topıce diğer resımler yaklaşık 100adet resim vardı kolay değil Bravo

En son CLAW tarafından 26.11.2006 - 00:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
CLAW Çevrimdışı CLAW Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RAPTOR666
Üye
Üye

Nereden: 37°.56'kuzeyparaleli 32°.29' do?umeridyeni

MesajTarih: 26.11.2006 - 00:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm arkadaşlar ben serkan yeni kaydoldum
fazılın davetiyle bu akşam gelmeyi bende istiyodum , misafirim vardı o yüzden gelemedim ama üzüldüm kaçırmışım ortamı
Başa dön
RAPTOR666 Çevrimdışı RAPTOR666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 26.11.2006 - 00:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vallaha süpersiniz arkadaslar Bravo , orada olmak isterdim Ağlıyorum ..
Paylasim icin tesekkürler Göz kırpıyorum
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BURT_MUNRO
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: LONGBRIDGE

MesajTarih: 26.11.2006 - 01:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Muhabbetiniz bol olsun arkadaşlar.
hemen hemen herkesin kasklı olması ve çogunlugun koruma ekipmanlarına sahip olması Konya daki diger motorcular için çok güzel bir örnek.

THE MORE PROTECTION THE MORE LIFE

Başa dön
BURT_MUNRO Çevrimdışı BURT_MUNRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 26.11.2006 - 01:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

diğer resimler eklenmek üzere arkadaşlar yorumlarıyla umarım beğenirsiniz Bravo
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 26.11.2006 - 01:19    Mesaj konusu: foto 2 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BULUŞMA NOKTAMIZ

TOPLANTIYA GELENLER

Arabamla Geldim Ne Yapıyım Motorum Yok

Oda Motorcu Fotoğrafını Çekelim dedik

Canım Kankam zxrhalit ve Ben (nightexpress)

SGOR zxrhalit Ve Ben

İşte zxrhalit Ve Yeşil Aşkı

camurx

cholatman

clawman

carsi

deliquanlı

drjesus

fearless_mb

firebladeosman

hayaletmusa_gsxr

HoNDa

R1_By_Hakan

sempatik

SGOR

sirinbaba

zx9hasan

zxrhalit (Kankaaaammmm)

VeEeEeeeeee BeN nightexpress

hayabusa23 (gecenin Sonunda geldi)

Geceye Biz Doyamadık

Harıl Harıl PC'ye Yüklüyoruz....

Benden Bu Kadar Saygılar
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bayliner
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/anadolu

MesajTarih: 26.11.2006 - 01:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar hayırlı ugurlu olsun ilk buluşmanız
SGOR, tebrikler inşallah birçok buluşmaya imza atarsınız hepberaber
Başa dön
bayliner Çevrimdışı bayliner Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
3. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal