SGOR, firebladeosman, kusura bakmayın ama anlayamadım... cok farklı bı hal almıs cok duzensız gorunuyor... o yuzden oyle demıstım... neyse herkesın keyfı yerınde gorunuyor... devamı beklıyoruz... _________________
Motorcuların yüzü gülüyor. biz 6 motor olduk sevincimizden yerimizde duramadık. Yer mekan nedirki bu sıcak dostluğun yanında. Alt kat, üst kat, samanlık, deniz kenarı olmuş farketmez önemli olan birleşmek güzel anıları anlatmak şu motor bu motor bilgi alış-verişi yapmaktır. eleştiriler çok komik gülüp geçiyorum sadece.
Kayıt: May 04, 2006 Mesajlar: 3610 Nereden: aşkın olmadığı yerden
Tarih: 25.11.2006 - 23:55 Mesaj konusu:
Alıntı:
en yavaş gideninizin artçısı olarak biraz da gezdirirsiniz
engin kardeşim baştan şunuu söyleyeyım malesef konyada yavaş sürücü yok hepsi birbirinden deli
ama sen yinede gel
bu akşam katılanların hepsine teşekkür ediyorum güzel bir geceydi önümüzdeki toplantıların dahada güzel geçeceğinden eminim ahmet kardeşim resimler için saol eline sağlık tunç abicim sanada teşekkür ederim tüm gecce resim çekmek için uğraştın seninde eline sağlık aprillanda gerçekten güzel alet kazasız belasız binersin işallah _________________
ınanın ne dıyecegımı bılmıyorum ozellıklede belırtmeme ragmen karsı ataga gecıyorsunuz... sadece bı tavsıyeydı... artık yorum felan da yapmıyorum... yaptıgıma pısman ettırttınız... muhabbetınız bol olsun... _________________
Kayıt: May 04, 2006 Mesajlar: 3610 Nereden: aşkın olmadığı yerden
Tarih: 26.11.2006 - 00:25 Mesaj konusu:
şu anda hayabusa ahmet halit ve cengiz harıl harıl upload ediyorlar az kalmıştır birzdan sıcak sıcak düşer topıce diğer resımler yaklaşık 100adet resim vardı kolay değil _________________
En son CLAW tarafından 26.11.2006 - 00:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Nov 26, 2006 Mesajlar: 90 Nereden: 37°.56'kuzeyparaleli 32°.29' do?umeridyeni
Tarih: 26.11.2006 - 00:28 Mesaj konusu:
slm arkadaşlar ben serkan yeni kaydoldum
fazılın davetiyle bu akşam gelmeyi bende istiyodum , misafirim vardı o yüzden gelemedim ama üzüldüm kaçırmışım ortamı
Tarih: 26.11.2006 - 01:01 Mesaj konusu:
Muhabbetiniz bol olsun arkadaşlar.
hemen hemen herkesin kasklı olması ve çogunlugun koruma ekipmanlarına sahip olması Konya daki diger motorcular için çok güzel bir örnek. _________________ "Tüm korumalarymyz bizi aslinda sadece yumurtanin peceteye sarilmasi kadar darbelerden korur"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız