Tarih: 24.11.2006 - 18:18 Mesaj konusu:
Alıntı:
Takımımıza destek olmak için tüm İstanbul MD'yi bekliyoruz,ben orda olucam,patlamış mısırımı alıcam gollerimizi keyifle izliycem ,arada belki teknik direktörlükte yaparım ,haydi MD uyuma silkin,takımına sahip çık
İşte abi senin trübünde olman bile yeter _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
Tarih: 24.11.2006 - 18:23 Mesaj konusu:
buzamana kadar geLememişdim ama şimdi ALLah izin verirse yarın akŞam kesin oradayım nasıL oLsa üsküdardan ora geLmek 5 dakika geLmezsek ayıp oLur dime Layyyy Layyyy Layyyy.... ..,Layyyyyyy ooooo..... .MD'eeee.....DAVULL LAZIM MI??? DAVuLLL. _________________ herkezlerden farklyyyz!! çünki deliyiz
herkes üzerine anti-virus spreyi sıksın sarhoş edelim Motovirüsü
(bu sefer kesin ihraç edildim ) _________________ Gelişim Sürücü Kursu
www.gelisimsurucu.com
msn:ehliyet@msn.com
216 330 54 44 kadıköy
Tarih: 24.11.2006 - 20:21 Mesaj konusu:
Alıntı:
buzamana kadar geLememişdim ama şimdi ALLah izin verirse yarın akŞam kesin oradayım nasıL oLsa üsküdardan ora geLmek 5 dakika geLmezsek ayıp oLur dime Layyyy Layyyy Layyyy.... ..,Layyyyyyy ooooo..... .MD'eeee.....DAVULL LAZIM MI??? DAVuLLL.
Tarih: 24.11.2006 - 21:06 Mesaj konusu:
gelisim_surucu_kursu, bir insan evladı bu kadarmı şeker olur kardeşim ,dalağım şişti gülmekten Habil ,Allah iyiliğini versin ,casus seni _________________ Mesuliyet yükü herşeyden,ölümdende ağırdır.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
Tarih: 25.11.2006 - 17:20 Mesaj konusu:
arkada$Lar Mecidiyiköy'den arabayLa geLen war mı??
Şu an m.köydeyim,yoksa otobüsLe gideceğim. _________________ GüzeLLik sıradandır ya onunLa doğarsınız ya da parayLa satın aLırsınız,önemLi oLan kendinizin ne oLduğunuzdur..
Tarih: 25.11.2006 - 17:25 Mesaj konusu:
bende üsküdardan gelicek var ise saat :8:15 civarı seyirciLeri aLabiLirim motorum yok !!! ama Antika bir arba iLe geLicem
haydiiii MD'eee....Haydiiiii....MD'eee....haydiiiii.....Tam Zamanııı Tam Zamanıııı....şimdiiiiiii......
eLLeri göreLim miLLet ....
_________________ herkezlerden farklyyyz!! çünki deliyiz
herkes üzerine anti-virus spreyi sıksın sarhoş edelim Motovirüsü
(bu sefer kesin ihraç edildim )
Habil Agabey aşk olsun nıye ıhrac edelım lınc gırısımınde bulunacaz sana ama gerenk yok sanırım en guzel cevap sahada verılmıstır sanırım _________________ www.morris-turkiye.com
Tarih: 26.11.2006 - 22:20 Mesaj konusu:
titi, ne biLeyim..
YeniLdik zati.. _________________ GüzeLLik sıradandır ya onunLa doğarsınız ya da parayLa satın aLırsınız,önemLi oLan kendinizin ne oLduğunuzdur..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız