Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motordelisi-Motovirüs halı saha maçı --3--

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motordelisi-Motovirüs halı saha maçı --3--

Motordelisi-Motovirüs halı saha maçı --3--
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 11, 12, 13  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 24.11.2006 - 18:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Takımımıza destek olmak için tüm İstanbul MD'yi bekliyoruz,ben orda olucam,patlamış mısırımı alıcam gollerimizi keyifle izliycem ,arada belki teknik direktörlükte yaparım ,haydi MD uyuma silkin,takımına sahip çık

İşte Bravo abi senin trübünde olman bile yeter
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 24.11.2006 - 18:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_zagor_, hoşgeldin reis Göz kırpıyorum

Death is certain,life is not... ChiLdreN'n*
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DeLiMiYiZzZ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.11.2006 - 18:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buzamana kadar geLememişdim ama şimdi ALLah izin verirse yarın akŞam kesin oradayım nasıL oLsa üsküdardan ora geLmek 5 dakika geLmezsek ayıp oLur dime Çok gülüyorum Layyyy Layyyy Layyyy.... Delirdim ..,Layyyyyyy ooooo..... Delirdim .MD'eeee.....DAVULL LAZIM MI??? DAVuLLL. Dil çıkarıyorum
Trndo-Alp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ku?adasy

MesajTarih: 24.11.2006 - 18:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motordelisi sana güveniyoruz! ve hepte arkanda olcaz Delirdim
_Zagor_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.11.2006 - 18:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Haydi MD haydi MD haydi Delirdim ,tam zamanı tam zamanı şimdi Delirdim

sapıttığımı düşünmeyin lütfen Dil çıkarıyorum ,yani topik havada kalsın diye şeyettiydim Göz kırpıyorum

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
_Zagor_ Çevrimdışı _Zagor_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

Nereden: istanbul/kadıköy

MesajTarih: 24.11.2006 - 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MD tarih yazacak, sahaya gömecek MV.yi, (inşallah beni MV.den atmazlar Dil çıkarıyorum )

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

herkes üzerine anti-virus spreyi sıksın sarhoş edelim Motovirüsü
(bu sefer kesin ihraç edildim Çok gülüyorum )
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
gelisim_surucu_kursu Çevrimdışı gelisim_surucu_kursu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
titi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.11.2006 - 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

buzamana kadar geLememişdim ama şimdi ALLah izin verirse yarın akŞam kesin oradayım nasıL oLsa üsküdardan ora geLmek 5 dakika geLmezsek ayıp oLur dime Layyyy Layyyy Layyyy.... ..,Layyyyyyy ooooo..... .MD'eeee.....DAVULL LAZIM MI??? DAVuLLL.

DeLiMiYiZzZ, Davul zurna çal çal oyna Çok gülüyorum ne bulursan getir Delirdim
_Zagor_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.11.2006 - 21:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelisim_surucu_kursu, bir insan evladı bu kadarmı şeker olur kardeşim Gülümsüyorum ,dalağım şişti gülmekten Habil Çok gülüyorum ,Allah iyiliğini versin Alkışlıyorum ,casus seni Dil çıkarıyorum

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
_Zagor_ Çevrimdışı _Zagor_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.11.2006 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yarın Maça Gelemeyebilirim.Yerime 1 Yedek Gelirse Yarın Söleyeceğim Gelip,Gelemeyeceğimi Ama Yinede Şimdiden Sölemek İstedim.Oynamayı Çok İstiyorum Ama Gelemeyebilirim.Gelemezsem Şimdiden Affola Üzgünüm

Son Mesajdan 15 saat 32 dakika sonra eklendi:

Akşam Geliyorum...Görüşmek Üzere Bravo

Binlercee Dansööz Var..

Başa dön
Batuuu Çevrimdışı Batuuu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
StaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbuL

MesajTarih: 25.11.2006 - 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkada$Lar Mecidiyiköy'den arabayLa geLen war mı??
Şu an m.köydeyim,yoksa otobüsLe gideceğim.
DeLiMiYiZzZ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.11.2006 - 17:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende üsküdardan gelicek var ise saat :8:15 civarı seyirciLeri aLabiLirim motorum yok !!! Üzgünüm ama Antika bir arba iLe geLicem Çok gülüyorum
haydiiii MD'eee....Haydiiiii....MD'eee....haydiiiii.....Tam Zamanııı Tam Zamanıııı....şimdiiiiiii......
eLLeri göreLim miLLet ....
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
NeCeF
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 26.11.2006 - 11:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelisim_surucu_kursu demiş ki:
MD tarih yazacak, sahaya gömecek MV.yi, (inşallah beni MV.den atmazlar Dil çıkarıyorum )

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

herkes üzerine anti-virus spreyi sıksın sarhoş edelim Motovirüsü
(bu sefer kesin ihraç edildim Çok gülüyorum )

Habil Agabey aşk olsun nıye ıhrac edelım Gülümsüyorum lınc gırısımınde bulunacaz sana ama gerenk yok sanırım en guzel cevap sahada verılmıstır sanırım Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
NeCeF Çevrimdışı NeCeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.11.2006 - 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

necef, tebrik ederim abi güzel maç çıkardınız...

Binlercee Dansööz Var..

Başa dön
Batuuu Çevrimdışı Batuuu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.11.2006 - 13:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

arkada$Lar Mecidiyiköy'den arabayLa geLen war mı??
Şu an m.köydeyim,yoksa otobüsLe gideceğim.

Ebe star arasaydın ya Mecidiyeköyden geçiyordum ben maça giderken alırdım seni Göz kırpıyorum
StaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbuL

MesajTarih: 26.11.2006 - 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi, ne biLeyim..
YeniLdik zati.. İstemiyorum İstemiyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 11, 12, 13  Sonraki
9. sayfa (Toplam 13 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal