Tarih: 26.11.2006 - 12:12 Mesaj konusu:
Tebrikler Konya
Bak ya nasılda parlıyo Halit abinin nakine
Bi şey daha ; niye hiç cruiser yok yaf.. Gecenlerde Konyalı bi arkadaş Ahmet abiye sitem etmişti sadece Race yok Konyada diye.. Kendisine sesleniyorum : Abi nerdesin
Katılımlarınızın artması dileği ile.. Devam Konya M.D. _________________
eveeet arkadaşlar. Bu toplantıda emeği geçen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Gerçekten güzel ve sıcak bi toplantı oldu. Tanışmalar, Kaynaşmalar, Motor hakkında tartışmalar ve dolu dolu geçen 2,5 saat. Toplantıya gelen giden ortalama 40 kişi katıldı ve bunların 16 sı MD üyesiydi. Gecede PC ile günboyu haşır neşir olan arkadaşlarımızı MD ye davet ettik. Geceyi biraz özetlemek istiyorum.
18,30 Toplantı alanına gelme
19,00 Tanışma, Kaynaşma
Konyalı motorcuların gündemi
Sgor ve Sirinbaba dan gecenin anlam ve önemine dair kısa konuşmalar
Konyada motorculuk
ZZR Hakkında
Md nin hayatımızdaki yeri ve Md için yapabileceklerimiz
Md toplantılarının devamı
Pazar günü için 200 km lik bi yolculuk planı
Yolculuk önü bilinen pilav söylentileri
21,15 gecenin kapanışı
Fotoğraflarımızı beğenen ve aramızda olmak isteyen tüm arkadaşlara sonsuz sevgiler ve saygılar.
Birdaha ki MD toplantısında daha güzel şeyler yapacağız inşallah.
cok güzel fotolar..paylaşım için teşeşkkürler...
konya md ye de
devamının gelmesi dilegiyle.... _________________ HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
drjesus, ellerine sağlık fotolar harika çıkmış
ilk MD buluşması olmasına rağmen çok katılımcı olmuş
mekanınızda harika fakat bayan hiç göremedik sanırım konyanın kızları daha MD keşfedememiş umarım en kısa zamanda bayan arkadaşlarıda aranızda görürüz _________________ ZEYBEK TEAM DİLBER ÇİÇEĞİ
asıl olan motoru olanlar deil motor sevdalısı olanların bir araya gelmesi burda gercek arkadaşlığın ve gercek dostluğun sıcacık muhabbetlerin yaşandığı bir yer olması emeği gecenlere sonsuz tşk ler
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 26.11.2006 - 16:57 Mesaj konusu:
arkadaşlar hepinize gönülden teşekkürediyorum
begendiğinize çok sevindim 26.11.2006 tarihindeki yaptıgımız gezi ile fotoları ayrı bir topicde yer vereceğim bekleyin _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız