Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - KONYA MD Toplantı resimleriii

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

KONYA MD Toplantı resimleriii

KONYA MD Toplantı resimleriii
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.11.2006 - 11:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Konya MD Harika Resimler Süper Halit Abim Yakıyo Ortalığı Yine Cengiz Abimde Öyle Herkes Süper Devamını Bekliyoruz... Bravo

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
Batuuu Çevrimdışı Batuuu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 26.11.2006 - 12:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valentino_batu, batu tesekkürler abisi umurım bigün hep birlikte oluruz Gülümsüyorum
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ysrdnc
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.11.2006 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk defa bi buluşma resimlerinde alkol görmedim.. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
tuqruL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YstanbuL

MesajTarih: 26.11.2006 - 12:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tebrikler Konya Alkışlıyorum

Bak ya nasılda parlıyo Halit abinin nakine Dil çıkarıyorum

Bi şey daha ; niye hiç cruiser yok yaf.. Gecenlerde Konyalı bi arkadaş Ahmet abiye sitem etmişti sadece Race yok Konyada diye.. Kendisine sesleniyorum : Abi nerdesin Şok oldum

Katılımlarınızın artması dileği ile.. Devam Konya M.D. OK
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.11.2006 - 13:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxrhalit, inş. abicim Bravo

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
Batuuu Çevrimdışı Batuuu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 26.11.2006 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eveeet arkadaşlar. Bu toplantıda emeği geçen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Gerçekten güzel ve sıcak bi toplantı oldu. Tanışmalar, Kaynaşmalar, Motor hakkında tartışmalar ve dolu dolu geçen 2,5 saat. Toplantıya gelen giden ortalama 40 kişi katıldı ve bunların 16 sı MD üyesiydi. Gecede PC ile günboyu haşır neşir olan arkadaşlarımızı MD ye davet ettik. Geceyi biraz özetlemek istiyorum.
18,30 Toplantı alanına gelme
19,00 Tanışma, Kaynaşma
Konyalı motorcuların gündemi
Sgor ve Sirinbaba dan gecenin anlam ve önemine dair kısa konuşmalar
Konyada motorculuk
ZZR Hakkında
Md nin hayatımızdaki yeri ve Md için yapabileceklerimiz
Md toplantılarının devamı
Pazar günü için 200 km lik bi yolculuk planı
Yolculuk önü bilinen pilav söylentileri Gülümsüyorum
21,15 gecenin kapanışı
Fotoğraflarımızı beğenen ve aramızda olmak isteyen tüm arkadaşlara sonsuz sevgiler ve saygılar.
Birdaha ki MD toplantısında daha güzel şeyler yapacağız inşallah.
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RIZA_ERDEM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Demirci

MesajTarih: 26.11.2006 - 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evt hakkaten çok güzel bi buluşma olmus elinize sağlık
paylşmınız için teşekkürler

Shadow Rider...
Başa dön
RIZA_ERDEM Çevrimdışı RIZA_ERDEM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
REPSOL41
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KOCAELİ/İZMİT

MesajTarih: 26.11.2006 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok güzel fotolar..paylaşım için teşeşkkürler...
konya md ye de Alkışlıyorum Alkışlıyorum
devamının gelmesi dilegiyle.... Bravo
HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
Başa dön
REPSOL41 Çevrimdışı REPSOL41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
balikci35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmirrrr

MesajTarih: 26.11.2006 - 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gurubunuz cok guzel sıcak bı ortam var
artı mootrlar ıtınayl adızılmış bole olmalı

Başa dön
balikci35 Çevrimdışı balikci35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
dilberimmm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 26.11.2006 - 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

drjesus, ellerine sağlık fotolar harika çıkmış OK
ilk MD buluşması olmasına rağmen çok katılımcı olmuş Alkışlıyorum
mekanınızda harika fakat bayan hiç göremedik sanırım konyanın kızları daha MD keşfedememiş ? umarım en kısa zamanda bayan arkadaşlarıda aranızda görürüz Bravo
SiyahR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: De - Kon

MesajTarih: 26.11.2006 - 15:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sgor aşkım allah önce benim başımdan sonra md nin daha sonrada konyanın başında seni eksik etmesin sen bir tanesin Çoook seviyorum Çoook seviyorum Alkışlıyorum
gsxr750
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 26.11.2006 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

asıl olan motoru olanlar deil motor sevdalısı olanların bir araya gelmesi burda gercek arkadaşlığın ve gercek dostluğun sıcacık muhabbetlerin yaşandığı bir yer olması emeği gecenlere sonsuz tşk ler
Başa dön
gsxr750 Çevrimdışı gsxr750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
deliqanli
Üye
Üye

Nereden: Düzce-Bolu-Ankara-KONYA :)

MesajTarih: 26.11.2006 - 16:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet , güzel bir buluşmaydı, organize edenlere bir kez daha teşekkür etmek istiyorum Alkışlıyorum

En son deliqanli tarafından 26.11.2006 - 16:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
deliqanli Çevrimdışı deliqanli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yamaha_YBR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA/dikmen

MesajTarih: 26.11.2006 - 16:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi cok guzel bir bulusma ama en cok tuttugum fotograf ise bu
istesen böyle bir kare yakalıyamassın Çok gülüyorum
[img=http://img200.imageshack.us/img200/6108/38hz9jx6.th.jpg]
Dans Delirdim Çok gülüyorum
Başa dön
yamaha_YBR Çevrimdışı yamaha_YBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 26.11.2006 - 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar hepinize gönülden teşekkürediyorum Bravo

begendiğinize çok sevindim 26.11.2006 tarihindeki yaptıgımız gezi ile fotoları ayrı bir topicde yer vereceğim bekleyin OK
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
5. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal