Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Arkadaşlar yolda bu adama dikkat!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Arkadaşlar yolda bu adama dikkat!

Arkadaşlar yolda bu adama dikkat!
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mirzabey
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Yst.

MesajTarih: 27.11.2006 - 10:37    Mesaj konusu: Arkadaşlar yolda bu adama dikkat! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

34 GCC 21 plakalı bordo Palio panelvan yolda bir bayan motorcuyu sıkıştırdığı yetmiyormuş gibi bir de küfürler etti.Ben yayaydım,koştum yakalayamadım.Motor kullanan bayana iğrenç ifadeler kullandı. Şok oldum Suçluda bizzat motorun üstüne giden oydu.Bu ahlaksızı polise şikeyet edeceğim,zaten bayanda şikayetçi olacakmış.Bu adama dikkat edelim.Aramızda böyle terbiyesiz ve yasadışı şoförler var maalesef.
Sinirlendim [/b]
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.11.2006 - 10:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mirzabey, sinirini anlayabiliyorum ama trafikte böyle kötü sözü,her türlü hakareti,cezayı hak eden o kadar cookl motor düşmanı varki Öfkeliyim neyse bununla gecmiş olsun allah motorcuların tümünü böylelerinden korusun Bravo
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 27.11.2006 - 10:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH motorcuları insanlıktan nasibini almamış insanlardan korusun
Sinirlendim
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
afnopha
Üye
Üye

MesajTarih: 27.11.2006 - 11:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun. Elinizden geleni ardınıza koymayın e mi. OK Aslında SGOR'un askeri motosikletiyle o arkadaşa bi görünmek lazım.
Başa dön
afnopha Çevrimdışı afnopha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 27.11.2006 - 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Aslında SGOR'un askeri motosikletiyle o arkadaşa bi görünmek lazım.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum ıste bu dogru Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aşkın olmadığı yerden

MesajTarih: 27.11.2006 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AMİNNNNNNNNNNNN Alkışlıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: çesme-alaçati

MesajTarih: 27.11.2006 - 11:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun malesef böyle parazit çok fazla var Ağlıyorum
Başa dön
crash Çevrimdışı crash Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 27.11.2006 - 11:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun böyle dengesizler her gün yollarda maklesefki
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cico-rider
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 27.11.2006 - 12:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar şikayetinizi yapın çünkü yeni kanunlara göre hele ki bir şahidiniz varsa kesin 800 ytl civarında ceza kesiliyor..... (Bu konuyu iki gün önce Avukat arkadaşımdan öğrendim).......
Başa dön
cico-rider Çevrimdışı cico-rider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_alp_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 27.11.2006 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Boylelerinin pesini birakmayacaksin. Bir kere yaptiginin sonuclarina katlandi mi bak bakalim bir daha yapabiliyor mu! Öfkeliyim
Başa dön
_alp_ Çevrimdışı _alp_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GrandStreetRacer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.11.2006 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bize denk gelmiyorki böyle şerefsizler. İki çift laf edip mort edelim. Sinirlendim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 27.11.2006 - 12:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Bize denk gelmiyorki böyle şerefsizler. İki çift laf edip mort edelim.

Yahu ne iki çifti? Bu tür molozlara ikibinçift laf etseniz de faydası yok birader yahu! Asacan bunlardan birkaç tanesini Taksim Meydanında, ibreti alem için ama ne mümkün... En iyisi bulaşmamaktır; benden söylemesi!
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cozy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bakyrköy/Ystanbul (aslynda daima Tekirda?)

MesajTarih: 27.11.2006 - 14:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun Üzgünüm Ne yazık ki özellikle bayanların makus talihi bu insan görünümlü ama insanlıktan nasibini almamış kişilerle uğraşmak İstemiyorum
Başa dön
cozy Çevrimdışı cozy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 27.11.2006 - 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Alıntı:

Aslında SGOR'un askeri motosikletiyle o arkadaşa bi görünmek lazım.

Alıntı:

Bize denk gelmiyorki böyle şerefsizler. İki çift laf edip mort edelim.

racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ciko35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir (almanya)

MesajTarih: 27.11.2006 - 15:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

insanlıktan nasibini almamış insanlardan korusun hepimizi
Başa dön
ciko35 Çevrimdışı ciko35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal