Tarih: 27.11.2006 - 10:37 Mesaj konusu: Arkadaşlar yolda bu adama dikkat!
34 GCC 21 plakalı bordo Palio panelvan yolda bir bayan motorcuyu sıkıştırdığı yetmiyormuş gibi bir de küfürler etti.Ben yayaydım,koştum yakalayamadım.Motor kullanan bayana iğrenç ifadeler kullandı. Suçluda bizzat motorun üstüne giden oydu.Bu ahlaksızı polise şikeyet edeceğim,zaten bayanda şikayetçi olacakmış.Bu adama dikkat edelim.Aramızda böyle terbiyesiz ve yasadışı şoförler var maalesef.
[/b] _________________ Kawasaki ER6f
mirzabey, sinirini anlayabiliyorum ama trafikte böyle kötü sözü,her türlü hakareti,cezayı hak eden o kadar cookl motor düşmanı varki neyse bununla gecmiş olsun allah motorcuların tümünü böylelerinden korusun _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
Arkadaşlar şikayetinizi yapın çünkü yeni kanunlara göre hele ki bir şahidiniz varsa kesin 800 ytl civarında ceza kesiliyor..... (Bu konuyu iki gün önce Avukat arkadaşımdan öğrendim).......
Tarih: 27.11.2006 - 12:44 Mesaj konusu:
Alıntı:
Bize denk gelmiyorki böyle şerefsizler. İki çift laf edip mort edelim.
Yahu ne iki çifti? Bu tür molozlara ikibinçift laf etseniz de faydası yok birader yahu! Asacan bunlardan birkaç tanesini Taksim Meydanında, ibreti alem için ama ne mümkün... En iyisi bulaşmamaktır; benden söylemesi! _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız