Kayıt: May 04, 2006 Mesajlar: 3610 Nereden: aşkın olmadığı yerden
Tarih: 27.11.2006 - 00:31 Mesaj konusu:
bu vıdeolar insanı öldürür yafff ..insanın içinden şu kelimeler geçiyor
yav nekadar kolaymış bende yapabilirim....
güzelmiş halit eline sağlık _________________
Nasıl? ne şekilde? Hangi fizik kanununa dayanarak?
Yok artık benim yaşım geçti , reankarnasyon yapıp bi daha gelirsem belki denerim. Şimdilik takdirlerimi sunayım sadece
Paylaşım için teşekürler.
abi uçmuş bunlar ya vallahi kafayı yicem
sanki dalga geçiyorlar
bukadar olmaz ya adam motorla bir bütün olmuş _________________ cbr 600rr hedefim o
ama ?imdilik honda innova az yakar çok kaçar
Tarih: 13.12.2006 - 23:40 Mesaj konusu:
Şoförleri bilinçli birde motorlar bu iş için özel hazırlanmış olunca süper görüntüler ortaya cıkıyo.Adamlara helal olsun.Kafasında kaskı ekipmanı olmadan hiçbiri böyle şeyleri denemiyo.Bizim apache'lerde hareketi ben yapıyorum suratım gözüksün diye kask bile takmıyolar.Bu adamları örnek almak lazım _________________ Work it harder,make it better,
Do it faster,makes us -
======StrongeR=======
Kayıt: Oct 01, 2006 Mesajlar: 767 Nereden: istanbul/istinye
Tarih: 13.12.2006 - 23:41 Mesaj konusu:
abicim bu iş bole yapılır olay gazlam değilki insanlar işi bilioo motora bole bınılır bu motor bu işe yarar o kadar para verip neden 340 yapııımkı.. bence suratten daha zevklı bu işler.... _________________ Bu Akşam Hüzünleri evde bıraktım, Kör kütük sarhoş oldum Umrumda DeğiLLL...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız