Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Çorum ve Merzifon'lu Motorcuların Bayram Buluşması

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Çorum ve Merzifon'lu Motorcuların Bayram Buluşması

Çorum ve Merzifon'lu Motorcuların Bayram Buluşması
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
zxr9-19
Üye
Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 07.11.2006 - 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Denizciğim ben çok iyiyim teşekkür ederim ' sizlerde iyisinizdir umarım.seloda hikayeler anlatmakla bitmez.Parça parça gidiyorki daha sık buluşup gülelim diye.Kafalar tutunca muhabbet kırıla gidiyor tabiki.

bir sonraki buluşmayı konuşup tasarlıyoruz kafamızda.Sanada racing makina bakıyoruz haberin olsun.Kendine ii bak.Arkadaşlara bolca slm
Başa dön
zxr9-19 Çevrimdışı zxr9-19 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.11.2006 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya abı bn sızı yolda gordum bende yanınızdan gectım pesınızden gelıcektım ama yetısemezdım ? vay be Alkışlıyorum
Başa dön
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 07.11.2006 - 16:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DoGaN_FaLcOn, dostum avatarını uygun boyutlara getirir misin?

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.11.2006 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağlıyorum bide dovseydın Öfkeliyim Öfkeliyim
Başa dön
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 07.11.2006 - 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DoGaN_FaLcOn, ne dövmesi. Kibarca rica ettim.. Bravo

[/url]
Başa dön
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.11.2006 - 16:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o zaman bende bı yolunu hemen bulım sğl Alkışlıyorum

Son Mesajdan 15 dakika sonra eklendi:

olmus mu sımdı Üzgünüm
Başa dön
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 07.11.2006 - 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DoGaN_FaLcOn, 150*120 olmuş..120*120'ye düşürmelisin..Dur ben sana yardımcı olayım...

Senin yerine resmini küçülttüm, upload yaptım. Şu linki avatar bölümüne kopyala Bravo

http://pic18.picturetrail.com/VOL882/3959343/8230034/202783510.jpg

[/url]
Başa dön
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.11.2006 - 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sğl bak sımdı oldu ıste sayende Dil çıkarıyorum
Başa dön
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.11.2006 - 17:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet böyle daha iyi olmuş.... Bravo Bravo
cartridge
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 27.11.2006 - 20:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostlar ,Osmancık gezisinin resimlerini henüz atamadım Özür diliyorum.Bu arada pazar günü çorumdan dönerken biraz başımı üşütmüşüm.Artık selahattin kardeşimin tavsiyesine uyup,kaskın içine bir de bere giyeceğim.
biker_omer
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.11.2006 - 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende çorumluyumdaa ayda yılda bi kere giderimm
yalnızz böle hemşerilerimin yaptığı güzel organizasyonları görünce memleketimi özlüorum Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim
biker_omer Çevrimdışı biker_omer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.11.2006 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cartridge, geldiğinizi duydum haberini aldım sağolsun deniz abicim soyledi.
biker_omer, her zaman bekleriz OK

motordelisi_19@hotmail.com
Başa dön
Typ_R
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: olugumu daha ben bilmiyorum ki !

MesajTarih: 29.11.2006 - 23:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orda olmak lastik dumanı cekmek ve asvalt kokusu süper bişi yaaa Delirdim
Başa dön
Typ_R Çevrimdışı Typ_R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Ghost__Rider
Üye
Üye

MesajTarih: 18.06.2008 - 00:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben Bu Ekibi Biyerden tanıyorum... Bravo Dil çıkarıyorum Dans

Yok Yok Çok ii tanıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
Ghost__Rider Çevrimdışı Ghost__Rider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Y-Z-F
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _DaLyan_

MesajTarih: 18.06.2008 - 00:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HemşeriLerimmm Çok gülüyorum ßekLeyin ağustosta geliyorum MemLeketime eee motorLarla karşıLama isterim ama Dil çıkarıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal