Tarih: 05.12.2004 - 15:22 Mesaj konusu: Ödül Töreni ve Özlem Tekin Konseri
Arkadaşlar Motorturk sitesinden gelen mesajı paylaşmak istedim
"18 Aralık 2004 tarihi saat 19.00'da, İstanbul Parkorman'da, 2004 BMU Balkan ve TMF Türkiye Şampiyonları Ödülleri için bir gece düzenlenmiş. Gecede ÖZLEM TEKiN konseri de yer almakta.
TMF tarafından yollanan MOTORTURK üyeleri davetiyeleri bugün elime geçti.
Davetiyelerini önceden ve Yurtiçi kargo aracılığı ile almak istiyenler ad/soyad, posta adresleri ve telefon numaralarını bildirsinler.
Eğer benimle birlikte gitmek isterseniz, (yanıma yeterli sayıda davetiye almam için) önceden bildirmenizi rica ediyorum. Buluşma yeri: 18 Aralık saat 18:30'da Beşiktaş, Barbaros bulvarından Sarıyer yönünde, Etiler çıkışı sonrası sağdaki BP benzin istasyonu.
Not: Kargo ile gönderdiğim davetiyeler ücretsiz olsa da kargo masrafı alıcıya aittir ve max 3.000.000 TRL.dir. Kargo adresinize ulaştığında, adresinizde bulunamazsanız bana geri dönmekte ve gönderi bedeli -iki kat olarak- benden alınmaktadır. 2003 Fuar davetiyeler için gereksiz yere 80.000.000TL. kargo ücreti ödediğimi belirteyim. Eğer karşı ödemede bulunmayacaksanız veya adresinizde olmayacaksanız lütfen davetiye istemeyin.
Ya süper İstanbulda ki arkadaşlar değerlendirseniz diyorum bu fırsatı.Bir taşla ıkı kuş.Hem ödül töreni hem Özlem Tekin.İkiside kaçmaz. _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Kayıt: Oct 03, 2004 Mesajlar: 623 Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a
Tarih: 12.12.2004 - 19:46 Mesaj konusu:
Rabbit +1
kuzey abi konuştuğumuz gibi benim içinde yer ayırt birlikte gideriz... _________________ ...YAMAHA YBR 125...
...34 BK 010...
...2005 MODEL GRY...
...B Rh ( + ) ...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız