Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sonunda ilk motorumu aldim DERBI 125 Nude

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sonunda ilk motorumu aldim DERBI 125 Nude

Sonunda ilk motorumu aldim DERBI 125 Nude
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
scorpx
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ankara + istanbul

MesajTarih: 28.11.2006 - 16:05    Mesaj konusu: Sonunda ilk motorumu aldim DERBI 125 Nude Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selamlar arkadaslar iste en sonunda ilk motoruma sahip oldum hemen kaskımı aldim 100km yolumu yaptim. Tam evin onunde ilk dususumu gerceklestiriyodum son anda sol bacagimi yere koyup kurtuldum bu da bana öğrenmeden gaze gelmemem gerektigini gösterdi Delirdim ... telefonla cektigim ilk resimleri koyuyorum.

Bu arada kaskın markası Vebar acaba nasil biseydir ben Nalon veya lazer almak istiyodum ama yoktu ve cok usumustum =)=)
Ankarada gezi olsada gitsek=)=)
scorpx Çevrimdışı scorpx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
dilberimmm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.11.2006 - 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

scorpx, hayırlı olsun arkadaşım allah kazasız belasız kullanmak nasib eder inş Bravo
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 28.11.2006 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

scorpx, hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin Bravo
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 28.11.2006 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

scorpx, Kazasız Belasız kullanman dileğiyle Gülümsüyorum

Death is certain,life is not... ChiLdreN'n*
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
r1guray_59
Üye
Üye

Nereden: hayraboLu

MesajTarih: 28.11.2006 - 16:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HAYIRLISI olsun olsun dostum..
chocolateman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 28.11.2006 - 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Free Motorcycle Team
Başa dön
chocolateman Çevrimdışı chocolateman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
tvs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :...TuzLa...:/İsT

MesajTarih: 28.11.2006 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileği ile.yanlıs bunun grenajlısı daha tatlı duruyor yaff Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Yzf r6 2006

Başa dön
tvs Çevrimdışı tvs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yakup54
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: danmark

MesajTarih: 28.11.2006 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadı hayırlısı motorunu tanımadan gaza gelme dostum
Başa dön
yakup54 Çevrimdışı yakup54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kayyaaannnn
Üye
Üye

Nereden: Tekirda? (Canakkale)

MesajTarih: 28.11.2006 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayirli olsun arkadasim motor cok guzel duruyo Allah kaza bela wermesin Gülümsüyorum
Başa dön
kayyaaannnn Çevrimdışı kayyaaannnn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 28.11.2006 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah.

Alıntı:

Vebar

Vemar olmasın. Gülümsüyorum
racingdelisiaykut
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: bilecik

MesajTarih: 28.11.2006 - 16:20    Mesaj konusu: aykut Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorun güzel ama alışmadan fazla gaza basma
Başa dön
racingdelisiaykut Çevrimdışı racingdelisiaykut Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.11.2006 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun... Bravo ...............

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
Batuuu Çevrimdışı Batuuu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 28.11.2006 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Gece
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 28.11.2006 - 16:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://foto.arabam.com/ikincielresimler/1_image_for_silan_641418

Ben her ne kadar bu kasayı begensemde seninkinin de ayri bir tarzi var

122 kg agirliga karşın 27 bg gücü ile cibir 125 lerin canını okuyacak bir alet Gülümsüyorum

güzel seçim. far kitini servisine sorarmısın bana special bir motosiklet için lazımda...

Yolun Sonu yok bizim i?in... A?ylamayacak engel yok. T?rk Endurocusuyuz biz...

En son Gece tarafından 28.11.2006 - 16:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Başa dön
Gece Çevrimdışı Gece Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
samet_cbr125r
Üye
Üye

MesajTarih: 28.11.2006 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun,, allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin amin..
Başa dön
samet_cbr125r Çevrimdışı samet_cbr125r Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal