Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kanuni power racing team Oktay DAL

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kanuni power racing team Oktay DAL

Kanuni power racing team Oktay DAL
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
speedmania
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL-KONYA

MesajTarih: 28.11.2006 - 06:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İnşAllah ileride kendi millai firmamızın motorları ile yarışlar kazanırız.yetişmiş sporcularımız varken.başarılar.Allahu teala bahtımızı,açık etsin.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
retox70
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 28.11.2006 - 07:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu topiği nasıl atladım bilmiyorum.Kardeşime başarılar dilerim..
Bravo

Volkan.
racingdelisiaykut
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: bilecik

MesajTarih: 28.11.2006 - 08:49    Mesaj konusu: @ykut Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor resimleri çok iyi

paylaşım için teşekkürler

aykut_8520@hotmail.com
Başa dön
racingdelisiaykut Çevrimdışı racingdelisiaykut Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
a_g_g_r_o
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyon/merkez

MesajTarih: 28.11.2006 - 09:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oktay_DAL, başarılarının devamını diliyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
a_g_g_r_o Çevrimdışı a_g_g_r_o Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kraljames
Üye
Üye

Nereden: Elazığ

MesajTarih: 28.11.2006 - 16:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oktay abicim bitanesin bitane allahan gurban senin gakgoş abim
Başa dön
kraljames Çevrimdışı kraljames Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
biker_omer
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.11.2006 - 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için thanks Bravo
başarılarının dewamını dilerim Bravo Bravo
biker_omer Çevrimdışı biker_omer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
supermoto35
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.11.2006 - 17:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevğili oktaycım başarılarının devamını diiyorum seni canı gönülden kutlarım izmirden selamlar
Başa dön
supermoto35 Çevrimdışı supermoto35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
reddevil21
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale/lapseki

MesajTarih: 28.11.2006 - 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başarılarınızın devamını diliyorum Alkışlıyorum
beni hayata ba?layan,yalan söylemeyen,ihanet etmeyen tek a?kymÇoook seviyorum
Başa dön
reddevil21 Çevrimdışı reddevil21 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazyprince
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MaNisA|-DeMirCi-|

MesajTarih: 28.11.2006 - 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başarıların devamını dilerim abi sen başarki bizde havasını atalım dileim biz oktay_dal ı tanıoz Çok gülüyorum neyse saygılar abi

Başa dön
crazyprince Çevrimdışı crazyprince Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 03.12.2006 - 21:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

way abe allahan kurban yine kupalar elinde
motorcu OKTAY abem benim
Başa dön
caglar23 Çevrimdışı caglar23 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Oktay_DAL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.12.2006 - 21:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepinizi canı gönülden kutlarım sizin gibi sıcak dostlar olurda biz başarmazmıyız.
kasabali_racer_45
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 03.12.2006 - 21:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başarılarının devamını dilerim okay abi paylaşım için teşekkürler
Başa dön
kasabali_racer_45 Çevrimdışı kasabali_racer_45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Oktay_DAL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.12.2006 - 21:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler kasabalı 45turgutlu halkınıda çok severim.
dilberimmm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.12.2006 - 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oktay_DAL, arkadaşım başarılarının devamını diliyoruz Bravo
fotolar gerçektek çok güzel Alkışlıyorum
sanırım ufak bir sakatlık geçirmişsin çok geçmiş olsun
MD ailesi olarak seninle gurur duyuyoruz ve her zaman arkandayız bunu bil oldumu SAYGILAR........................... Alkışlıyorum
Oktay_DAL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.12.2006 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dilberimm çok teşekkürler yazıların gayet hoş memnun oldum.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
5. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.24 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal