GSX-R 600 CUP pist yarışı, motosiklet sektör ve marka imajlarının lansesi için çok önemli bir adımdır.
1 sezon organizasyonu yaklaşık, 500.000 Euro luk bir organizasyon olup, reklam, tanıtım, lanse, kitlelere ulaşım, marka kullanımına itibar ve marka kullanımına teşvik amaçlanmıştır.
Sektörel her markanın, rüştünü ispat edeceği, kullanıcısına sıcak temas sağlayabileceği, organizasyon ortaklığı ile, yatırımlarının en az 2 katı olarak dönüş yapabileceği bir oganizasyon olan GSX-R 600 CUP, profesyonel organizasyon bakış açısıylada önemli bir yer teşkil etmektedir. Görsel, yazılı basın ve medyanın ilgisiyle birlikte, organizasyon boyunca, ortalama 5.000.000 kişiye ulaşacak bir organizasyondur.
Tarih: 28.11.2006 - 11:33 Mesaj konusu:
Arkadaşlar bu organizasyon gerçekten profosyonelce planlanmış bir organizasyondur...
Çok degil 2 sene önce MOTOSİKLET SPORU adına yaşanılan olumsuzluklar düşünüldügünde ,bugüne geldiğimizde bu gibi organizasyonlarla bu sporun degeri artıyor..
Tabiki daha öncede söylediğim gibi bir Team-X den öncesi var birde Team-X den sonrası..
2007 yılında motosiklet severleri harika bir CUP bekliyor... _________________
Kayıt: May 11, 2005 Mesajlar: 1793 Nereden: istanbul/bagdat caddesi
Tarih: 28.11.2006 - 14:35 Mesaj konusu:
abi herşey iyi hoşta katılım masrafı 8500€ toplamda deniyor ama bence geçer artı o paraya sıfır super sport makına alırım yahu..!! _________________
F.Volkan Mutlu (0RH+) YAMAHA R1
lütfen katılmayı düşünmeyen arkadaşlar eksi cevaplar yazmasın bu organize gayet ciddi ve verilen sözü ve fiyatı geçmez.8500€ ya nasıl motor varmış anlamış değilim şu an Yamaha R6R 27.000 ytl ben bir ekzostuna1890€verdim pover kumandırına 500 dolar direksiyon amatisörüne 1.000ytl hava filtre 100€ yarış grenajı 450ytl lastikler hariç. _________________ MOTOSİKLET 23 [ Tarzımız - Kalitemiz ]
Kayıt: May 11, 2005 Mesajlar: 1793 Nereden: istanbul/bagdat caddesi
Tarih: 28.11.2006 - 19:44 Mesaj konusu:
Oktay_DAL demiş ki:
lütfen katılmayı düşünmeyen arkadaşlar eksi cevaplar yazmasın bu organize gayet ciddi ve verilen sözü ve fiyatı geçmez.8500€ ya nasıl motor varmış anlamış değilim şu an Yamaha R6R 27.000 ytl ben bir ekzostuna1890€verdim pover kumandırına 500 dolar direksiyon amatisörüne 1.000ytl hava filtre 100€ yarış grenajı 450ytl lastikler hariç.
abi tamam sende haklisinda hadi sifir alamadin ama cok rahat ikinci el bir 2006 model 600cc alabilirsin baba markalardan 2000km yi gecmemis falan dolu piyasada... yani bu nedir abi 8500 euro 1500 euroluk tulumuda hediye edeceklermis sezon sonunda saolun be parasini verdik bari bi tulumumuz olsun neyse abi negatif olmak istemiyorum katilanlara iyi sanslar _________________
F.Volkan Mutlu (0RH+) YAMAHA R1
Peki şöyle bir soru sorayım size bende...Siz nasıl bir yarış organizasyonu bekliyordunuz yada olsun istersiniz?Adamın biri çıksın 20 tane sıfır suzuki yi tam donanımlı hale getirsin..Sonra size versin sizde çıkın gazlayın düşerseniz motoru tekrar eski haline getirsin ve size tekrar versin..her yarış 2 takım lastik eskitin 3-5 depo benzin harcayın o adam bunları karşılasın...Olaki böyle bir adam çıktı (ki bu dünyada yok) ben inanıyorum üstüne ''para yok mu bedavaya mı canımızı tehlikeye atıyoruz kardeşim biz'' diyen çıkacaktır..Motorsiklet yarışı gönül işi ve tabiki para işi gerçek yeteneklerin ortaya çıkması için konuşuyorsunuz aslında anlıyorum sizleri ama bu normal bütçeyle olacak işler değil tabiki bir ücret olacak..Sadece sizin istediğiniz şartlar maddi yönden çok güçlü bir federasyon desteği ve sadece cebine giren parayı düşünmekten başka bu tarz organizasyonlara destek verecek MARKALAR sayesinde olur buda bence çok zor TR şartlarında...Bu tarz bir organizasyonu DÜŞÜNEBİLEN insanların ortaya çıkması bile sevindirici...Ha bir de unutmadan '' ben okusaydım ohooo profesör olurdum'' geyiği gibi '' ah ben o motorun üzerinde olacaktım ki var ya neler yapardım tozumu göremezlerdi'' diye düşünen çok insanda pistlerde HİKAYE oldular..Sadece zenginler hızlı değil bu ülkede ve yarışanların hepside paranın hesabını bilmeyenler falanda değil...Motorsiklet için en azından bu böyle...
en özetinden ve en az maliyetli şekli ile, ha buraya, düşmeler kalkmalarda cıkan hasarlar ve antrenman yapma şansınızda olmadan cıkan maliyetler....yani ekstra lastik ve benzinde yok...yani hiçbir seyin yedeği yok.....arkadaslar, bu fırsat bir daha gelmez, bir olumsuzluk oldu, iptal edildi diye düşünün, bu seferde, aaa neden bizde avrupada ki gibi CUP yapmıyoruz, adamlarda ne güzel bizde neden yok demiyelim....hesap ortada....
Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:
SUZUKI kalmış boyle bir fırsatı vermiş, bence alkışlamak gerekir...yoksa bi 10 sene daha bekleriz boyle bir organizasyonu....avrupayı 20 sene geriden takip edecek konuma geliriz....BRAVO SUZUKI
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız