Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Team-X Center güzelmiş gerçekten...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Team-X Center güzelmiş gerçekten...

Team-X Center güzelmiş gerçekten...

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balmumcu, Istanbul

MesajTarih: 26.11.2006 - 17:39    Mesaj konusu: Team-X Center güzelmiş gerçekten... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dün Hasanpaşa'daki Team-X Center'a gittim jant stickerlarımı taktırmak için. Bir önceki hafta da gitmiştim fakat pek sağa sola bakma fırsatım olmamıştı. Bu sefer beni biraz gezdirdiler. Hoşuma gitti doğrusu.

Motosikletimi dükkanın önüne koydum. Arkadaşımla beni çok güzel karşıladılar. Servisi merak ediyordum. Aşağıya indik ve oraya da baktım. İnternetten izlenmesi için kamera tertibatı hazırlanmış. Yerler Suzuki-Japonya'nın istekleri doğrultusunda o gün yeşile boyanmıştı. Japonya'dakiyle aynı format olsun diyeymiş.

Servis katında ayrıca motosiklet yıkama (ayrıntılı) bölümü var. Bir köşeye dinamometre yerleştirilecekmiş. Adamlar yarışa motor hazırlıyorlar. Profesyonel oldukları zaten oradan belli.

Giriş katında tüm aksesuarları görebilirsiniz. En hoşuma giden de Marchesini jantların ortada durmasıydı. Çok güzel bir hava katıyor showrooma.

Güzel bir ayrıcalık da isteğinize göre tankpad üretimi. Sizin istediğiniz bir grafik tankpadin üzerine işleniyor ve tankpadinizi öyle satın alıyorsunuz. Fiyatı 30 €.

Cafe bölümüne çıkıp bakmadım. Orayı anlatamayacağım. Yeri dışında dört dörtlük bir yer diyebilirim. O kadar şık bir yer Bağdat Caddesi üzerinde olsa epey havalı olurmuş. Ama adamlar da haklı tabii ki. Bizim gibi motosiklete şeytan aleti diye bakan bir toplumda Bağdat Caddesi üzerinde bir dükkanın kirasını çıkarmak yürek ister.

Tüm Team-X Center çalışanlarına yeni işyerleri hayırlı olsun.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 26.11.2006 - 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet geçenlerde bende gittim gerçekten güzel bi yer yapmışlar umarım daha iii olur. Fiyatlardada indirim başlamış bida bi gitmek lazım. Gülümsüyorum
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 26.11.2006 - 17:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fırsatımız olsada gelsek nerdeee Gülümsüyorum
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
emre22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iSTANBUL

MesajTarih: 27.11.2006 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar Team-X Center'ın açık adresini yazarmısınız hasanpaşanın neresinde

BURGMAN 400
Başa dön
emre22 Çevrimdışı emre22 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.11.2006 - 05:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mototal'ın veya Hein-Gericke'nin yerini biliyor musun emre22? Ona göre daha rahat anlatırım.
trasher
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GöZtEpE

MesajTarih: 27.11.2006 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hrin gericke ve team x center gidilmesi ve görülmesi gereken yerler haline geldi işten dönerken hep geçiyorum önünden ha bugün ha yarın die bitürlü giremedim ilk fırsat ordayım...

®trasher yellowstorm gt250r
Başa dön
trasher Çevrimdışı trasher Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.11.2006 - 05:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mototal-Kızıltoprak'ı da tavsiye ederim.
gkzcbrRR
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.11.2006 - 16:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

team-x bende zıyaret ettım cok keyıflı ve sık bir mekan olmus.servis satış aksesur ve cafe. tunnıg ıslerıde zamanla olcakmış.makinesini doldurmak isteyenlerin bilgisine.
Başa dön
gkzcbrRR Çevrimdışı gkzcbrRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CockyAngel
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 29.11.2006 - 11:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

...çok tesekkurler ilginiz için arkadaşlar
Başa dön
CockyAngel Çevrimdışı CockyAngel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
efsanezzr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 29.11.2006 - 11:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler
efsanezzr Çevrimdışı efsanezzr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Erkengel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 29.11.2006 - 13:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler Alkışlıyorum
Başa dön
Erkengel Çevrimdışı Erkengel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal