Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3973 Nereden: Balmumcu, Istanbul
Tarih: 26.11.2006 - 17:39 Mesaj konusu: Team-X Center güzelmiş gerçekten...
Dün Hasanpaşa'daki Team-X Center'a gittim jant stickerlarımı taktırmak için. Bir önceki hafta da gitmiştim fakat pek sağa sola bakma fırsatım olmamıştı. Bu sefer beni biraz gezdirdiler. Hoşuma gitti doğrusu.
Motosikletimi dükkanın önüne koydum. Arkadaşımla beni çok güzel karşıladılar. Servisi merak ediyordum. Aşağıya indik ve oraya da baktım. İnternetten izlenmesi için kamera tertibatı hazırlanmış. Yerler Suzuki-Japonya'nın istekleri doğrultusunda o gün yeşile boyanmıştı. Japonya'dakiyle aynı format olsun diyeymiş.
Servis katında ayrıca motosiklet yıkama (ayrıntılı) bölümü var. Bir köşeye dinamometre yerleştirilecekmiş. Adamlar yarışa motor hazırlıyorlar. Profesyonel oldukları zaten oradan belli.
Giriş katında tüm aksesuarları görebilirsiniz. En hoşuma giden de Marchesini jantların ortada durmasıydı. Çok güzel bir hava katıyor showrooma.
Güzel bir ayrıcalık da isteğinize göre tankpad üretimi. Sizin istediğiniz bir grafik tankpadin üzerine işleniyor ve tankpadinizi öyle satın alıyorsunuz. Fiyatı 30 €.
Cafe bölümüne çıkıp bakmadım. Orayı anlatamayacağım. Yeri dışında dört dörtlük bir yer diyebilirim. O kadar şık bir yer Bağdat Caddesi üzerinde olsa epey havalı olurmuş. Ama adamlar da haklı tabii ki. Bizim gibi motosiklete şeytan aleti diye bakan bir toplumda Bağdat Caddesi üzerinde bir dükkanın kirasını çıkarmak yürek ister.
Tüm Team-X Center çalışanlarına yeni işyerleri hayırlı olsun. _________________ R1 Hedef
Tarih: 26.11.2006 - 17:45 Mesaj konusu:
Evet geçenlerde bende gittim gerçekten güzel bi yer yapmışlar umarım daha iii olur. Fiyatlardada indirim başlamış bida bi gitmek lazım. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Tarih: 27.11.2006 - 22:31 Mesaj konusu:
hrin gericke ve team x center gidilmesi ve görülmesi gereken yerler haline geldi işten dönerken hep geçiyorum önünden ha bugün ha yarın die bitürlü giremedim ilk fırsat ordayım... _________________ ..::takarsan dost takmazsan tost olursun::..
Tarih: 28.11.2006 - 16:39 Mesaj konusu:
team-x bende zıyaret ettım cok keyıflı ve sık bir mekan olmus.servis satış aksesur ve cafe. tunnıg ıslerıde zamanla olcakmış.makinesini doldurmak isteyenlerin bilgisine.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız