Çoğunuzun cevabı eminim evettir.motor yalnız'ların aracıdır tek başımıza yol alırken sohbet etmek istiyor insan.paylaşmak isityor sıkıntısını sevincini,heyecanını yanı başında birisini isitiyor o anda.anlatmak istiyor bir bir. konuşmaktan çok dinlemeyi seven birisine.o benim en iyi dostum kulağı bendedir gözü yolda yaren'lik eder bana.bazen yolda bırakır,bağırırım azarlarım çalışıncada barışırız hemen.bazen öyle yollara sokar beni "nerlere getirdin beni?" diye tatlı tatlı çıkışırım "ulan deli.." diye başlar veryansın ederim.bazen merak ediyorum o'mu beni gezdiriyor benmi o'nu.hafta içi otoparktaykan yanından geçtiğimde sesleniyorum "lan deliiiii" konuşmuyor o zaman benimle.gezmiyoruz diyo beraber trip yapıyor kerata.hafta sonu geliyor gene barışıyoruz beni götürüyor biyerlere.
Tarih: 29.11.2006 - 14:40 Mesaj konusu:
valla benim motor soğukken eziyet etti mi ALLAH BELANI WERSİN, SENİN GİBİ MOTOR OLMAZ OLSUN, SEN NE BİÇİM MOTORSUN gibi laflar sarfediyorum. ama yarışıpta geçtimmi ha koçum bee ne motormu beee diyorum _________________ Shadow Rider...
dostum valla iyi ediyorsun bende konuşuyorum arada eeee burda herkez konuşuyordur herelde ne demişler DELİDİR NE YAPSA YERİDİR _________________ <<<kod ady motorcu>>>
Tarih: 29.11.2006 - 14:52 Mesaj konusu:
180gilera, çok hoşuma gitti yahu, sen bayağı muhabbet adamısın haaa... Arada oturup bir yerlerde kafaları da çekiyorsunuzdur mutlaka.
Geçmiş zamanlarda benim de sohbet ettiğim motorlarım olmuştur. Hem de bayağı bir muhabbet ederdik! Mecburen yani... Çünkü külüstür motorlarla çok uğraştım. Şimdi sıfır motorum var; konuşmamıza pek gerek kalmıyor... Ben susuyorum, sadece çalıştırıp sürüyorum ama bir gün bu da konuşmaya başlayacaktır, eminim. Hele bir ağzını açsın, ertesi gün satacam keratayı. Uğraşamam artık arızalılarla. _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Ben sürekli konuşmak istemıyorum ama, o hep bir bahane bulup benle konuşuyor, motorumla arabam yan yana duruyor hergün işi arabayla gidiyorum o yüzdende sabahları bıdı bıdı yapıyor, bana bu kırmızı sümüklüyemı bınecen yıne falan dıyor, bende evet dıyorum gecede arabaya eziyet ediyor sanırsam, alarmı çalıyor ama ne yapalım yanyana duracaklar başka çaresi yok, her sabah bir bıdı bıdı var yok araba temizmiş o kırlıymış, yok brandayı kapama etrafa bakıyormuş 1 hafta canı sıkılıyormuş sadece keyfi yeni birşey alırsam motora öyle geliyor, ben bu motorla ne yapacam bide illede 100 oktan benzın istiyor 98 koy motor öksürür gibi tekliyor benle kafamı buluyor ne bu motor....
Ben konuşurum. Bana ait olmasına da gerek yok. yolda görünce de asılırım hatta. Maşallah demeyi unutmam ama.. Nazar boncuğu takacağım motorumu alınca da. _________________ Verecek ışığı olmayan karanlığı sever...
Kayıt: Oct 26, 2006 Mesajlar: 4017 Nereden: istanbul/anadolu
Tarih: 29.11.2006 - 15:00 Mesaj konusu:
cok muhabbetimiz yok ama selamımız var
şaka bi yana hani tamam motorumuzdur,kıymetlidir ama bööle cok konuşup içli dışlı olursak,arkadaş olarak görürsek de allah vermiye düşer müşer,kaza olur bi tarafı çizilir,kırılır cok üzülür insan
180gilera, bende kafası güzel tek ben sanıyordum piyasada
biz motorla konuşmuyoz artık ters düşdük. sadece yolumuza bakıyoruz iki yabancı gibi benzin karşılıgı gezdiriyor beni. konuşmama nedenimde sadık dost oldugunu sandıgım motorum megerse muhbirmiş. pedere yagmurlu havalarda hızlı gidip otoyolda makaslara girdigimi sölemiş fırca yedik ben ona fırça atında bizi bir gören olmuşdur ayıp sana sahip diye savunma verdi amma yemedim _________________ Honda Twister 250
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız