Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motorunuzla konuşuyormusunuz ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motorunuzla konuşuyormusunuz ?

motorunuzla konuşuyormusunuz ?
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
180gilera
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.11.2006 - 14:33    Mesaj konusu: motorunuzla konuşuyormusunuz ? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çoğunuzun cevabı eminim evettir.motor yalnız'ların aracıdır tek başımıza yol alırken sohbet etmek istiyor insan.paylaşmak isityor sıkıntısını sevincini,heyecanını yanı başında birisini isitiyor o anda.anlatmak istiyor bir bir. konuşmaktan çok dinlemeyi seven birisine.o benim en iyi dostum kulağı bendedir gözü yolda yaren'lik eder bana.bazen yolda bırakır,bağırırım azarlarım çalışıncada barışırız hemen.bazen öyle yollara sokar beni "nerlere getirdin beni?" diye tatlı tatlı çıkışırım "ulan deli.." diye başlar veryansın ederim.bazen merak ediyorum o'mu beni gezdiriyor benmi o'nu.hafta içi otoparktaykan yanından geçtiğimde sesleniyorum "lan deliiiii" konuşmuyor o zaman benimle.gezmiyoruz diyo beraber trip yapıyor kerata.hafta sonu geliyor gene barışıyoruz beni götürüyor biyerlere.
Başa dön
180gilera Çevrimdışı 180gilera Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.11.2006 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

180gilera, Hocam İyimisin Çok gülüyorum Herkes Mutlaka Konuşuyordur Ama Motor Anlamadık tan Sonra Ne İşe Yarar ki Çok gülüyorum Saygılar...

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
Batuuu Çevrimdışı Batuuu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RIZA_ERDEM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Demirci

MesajTarih: 29.11.2006 - 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla benim motor soğukken eziyet etti mi ALLAH BELANI WERSİN, SENİN GİBİ MOTOR OLMAZ OLSUN, SEN NE BİÇİM MOTORSUN gibi laflar sarfediyorum. ama yarışıpta geçtimmi ha koçum bee ne motormu beee diyorum Çok gülüyorum Bravo

Shadow Rider...
Başa dön
RIZA_ERDEM Çevrimdışı RIZA_ERDEM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
izmirli_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 29.11.2006 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum valla iyi ediyorsun bende konuşuyorum arada Gülümsüyorum eeee burda herkez konuşuyordur herelde ne demişler DELİDİR NE YAPSA YERİDİR Delirdim
ciko35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir (almanya)

MesajTarih: 29.11.2006 - 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm arkadas lar sizin bence dr. ihtiyaciniz var?????????????????
Başa dön
ciko35 Çevrimdışı ciko35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 29.11.2006 - 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorun egzos sesiyle ben çok iyi anlaşıyoruz Gülümsüyorum
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 29.11.2006 - 14:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

180gilera, çok hoşuma gitti yahu, sen bayağı muhabbet adamısın haaa... Arada oturup bir yerlerde kafaları da çekiyorsunuzdur mutlaka. Çok gülüyorum

Geçmiş zamanlarda benim de sohbet ettiğim motorlarım olmuştur. Hem de bayağı bir muhabbet ederdik! Mecburen yani... Çünkü külüstür motorlarla çok uğraştım. Şimdi sıfır motorum var; konuşmamıza pek gerek kalmıyor... Ben susuyorum, sadece çalıştırıp sürüyorum ama bir gün bu da konuşmaya başlayacaktır, eminim. Hele bir ağzını açsın, ertesi gün satacam keratayı. Uğraşamam artık arızalılarla.
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 29.11.2006 - 14:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben sürekli konuşmak istemıyorum ama, o hep bir bahane bulup benle konuşuyor, motorumla arabam yan yana duruyor hergün işi arabayla gidiyorum o yüzdende sabahları bıdı bıdı yapıyor, bana bu kırmızı sümüklüyemı bınecen yıne falan dıyor, bende evet dıyorum gecede arabaya eziyet ediyor sanırsam, alarmı çalıyor ama ne yapalım yanyana duracaklar başka çaresi yok, her sabah bir bıdı bıdı var yok araba temizmiş o kırlıymış, yok brandayı kapama etrafa bakıyormuş 1 hafta canı sıkılıyormuş sadece keyfi yeni birşey alırsam motora öyle geliyor, ben bu motorla ne yapacam bide illede 100 oktan benzın istiyor 98 koy motor öksürür gibi tekliyor benle kafamı buluyor ne bu motor....
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eyesofblind
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.11.2006 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben konuşurum. Bana ait olmasına da gerek yok. yolda görünce de asılırım hatta. Maşallah demeyi unutmam ama.. Nazar boncuğu takacağım motorumu alınca da. Delirdim

Başa dön
eyesofblind Çevrimdışı eyesofblind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bayliner
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/anadolu

MesajTarih: 29.11.2006 - 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok muhabbetimiz yok ama selamımız var Çok gülüyorum
şaka bi yana hani tamam motorumuzdur,kıymetlidir ama bööle cok konuşup içli dışlı olursak,arkadaş olarak görürsek de allah vermiye düşer müşer,kaza olur bi tarafı çizilir,kırılır cok üzülür insan
Başa dön
bayliner Çevrimdışı bayliner Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crunch
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancy E-5 ;) Motoru:CBF 150

MesajTarih: 29.11.2006 - 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benimki hep ağlıyo yaa karnı acıkıyo bi de sürekli Çok gülüyorum

Başa dön
crunch Çevrimdışı crunch Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Ranzou
Üye
Üye

MesajTarih: 29.11.2006 - 15:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

180gilera, bende kafası güzel tek ben sanıyordum piyasada Çok gülüyorum
biz motorla konuşmuyoz artık ters düşdük. sadece yolumuza bakıyoruz iki yabancı gibi benzin karşılıgı gezdiriyor beni. konuşmama nedenimde sadık dost oldugunu sandıgım motorum megerse muhbirmiş. pedere yagmurlu havalarda hızlı gidip otoyolda makaslara girdigimi sölemiş fırca yedik ben ona fırça atında bizi bir gören olmuşdur ayıp sana sahip diye savunma verdi amma yemedim Dil çıkarıyorum
laseronur
Üye
Üye

Nereden: Kar?yyaka

MesajTarih: 29.11.2006 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bişeyler diyo anlamıyorum sonra türkçeye dönüyo çince konuşuyorum kardeşim anlamıyomusun diyo çin malı işte naparsın Çok gülüyorum

[img:76440c5742]http://img516.imageshack.us/img516/6366/lasersailingmp8.jpg[/img:76440c5742]
Başa dön
laseronur Çevrimdışı laseronur Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazyprince
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MaNisA|-DeMirCi-|

MesajTarih: 29.11.2006 - 15:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ben geçenlerde çok sıkışmıştım borç istedim, vermedi. kredi çekçem kefi ol dedim, olmadı. o zamandan beri konuşmuoz

zen süpersin abi yaa koptum Çok gülüyorum

bnde konusom ama o bana hiç konusmuo Ağlıyorum konusmasını bi türlü öğretemedim

Başa dön
crazyprince Çevrimdışı crazyprince Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 29.11.2006 - 16:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yokkı olsa wallaha konusucam Ağlıyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal