Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bu da Yeni Suzuki GSR600S

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bu da Yeni Suzuki GSR600S

Bu da Yeni Suzuki GSR600S

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
GrandStreetRacer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.11.2006 - 13:58    Mesaj konusu: Bu da Yeni Suzuki GSR600S Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Anladığım kadarıyla fark olarak sadece siperlik ve radyatör koruma sacı konulmuş.
Başa dön
GrandStreetRacer Çevrimdışı GrandStreetRacer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
MercuryRising
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: since 1453 ;)

MesajTarih: 29.11.2006 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GSR600 un aksesuarları olmasın bunlar Göz kırpıyorum
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
MercuryRising Çevrimdışı MercuryRising Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 29.11.2006 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence guzel degıl paylasım ıcın tesekkurler
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 29.11.2006 - 14:02    Mesaj konusu: suzuki Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel olmus ama bu haliyle bence siperlik gerekiyordu zaten
ellerine saglik dostum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
GrandStreetRacer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.11.2006 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

GSR600 un aksesuarları olmasın bunlar

Bende ilk başta aksesuar zannettim ama adamlar basa basa GSR 600 S demişler.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 29.11.2006 - 14:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler
efsanezzr Çevrimdışı efsanezzr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MercuryRising
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.11.2006 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne yabanıc suzuki sayfalarında nede suzuki turkiyede gsr600s diye bir model yok.

Sen nerde gordun bu modeli?
Başa dön
MercuryRising Çevrimdışı MercuryRising Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GrandStreetRacer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.11.2006 - 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Ne yabanıc suzuki sayfalarında nede suzuki turkiyede gsr600s diye bir model yok.

Sen nerde gordun bu modeli?

www.suzuki.co.uk
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.11.2006 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hmmm evet baktım simdi bende

cok basarısız yaa guzelim gsr ın onune sanayi tipi pvc kaplamalı cam koymuslar

givi nin gsr a urettigi on cam cok daha estetik...
Başa dön
GrandStreetRacer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.11.2006 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Zevkler ve renkler tartışılmaz ama bence Givinin cam AT... Kelebek olayına benziyordu. Göz kırpıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 29.11.2006 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ehhhhhh iştee Dil çıkarıyorum paylaşım için sağol herkezin bildiği gibi zevkler ve renkler tartışılmaz Bravo
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 29.11.2006 - 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eski gsr daha güzeldi Beğenmedim Beğenmedim
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
apoloptica
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul/anadolu yakasy

MesajTarih: 30.11.2006 - 09:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende pek beğenmedim ön camı açıkçası ama aksesuar olarak değişik bi seçenek daha var camsız kısa bi süzgarlık daha güzel duruyor. ben düz gsr alıp ondan takmayı tercih ederim. bu arada az kullanılmış temiz gsr arıyorum. bende GS500 var satıp model değiştiricem ilgilenenler irtibata geçerlerse sevinirim teşekkürler.
Başa dön
apoloptica Çevrimdışı apoloptica Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crash
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: çesme-alaçati

MesajTarih: 30.11.2006 - 09:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler Alkışlıyorum
Başa dön
crash Çevrimdışı crash Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal