Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 600 RR yada R6 sizce ???

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

600 RR yada R6 sizce ???

600 RR yada R6 sizce ???
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
UMUTEMRE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 29.11.2006 - 08:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serçeden başka kuş,
R6 dan başka supersport tanımam

RRRRRR66666666 Dans
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
efsanezzr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 29.11.2006 - 09:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence R6 al ama yinede sen bilirsin
efsanezzr Çevrimdışı efsanezzr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gixxa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sydney Australia

MesajTarih: 29.11.2006 - 10:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iboris_hayabusa demiş ki:
kardeş bence ne 600rr nede r6 en iyisi ilgin varsa suziki gsrx600

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Aynisi yazacakdim ama bir okuyum dedim kendime her yazilanlara, ve arkadas yazmis bile Alkışlıyorum

Evet iclerinde en guzelli degil ama en kullanislisi bunun la kimse ittaa edemez, Kuclumus kucsuzmis, birakin arkadaslar, o gucu nasil kullandigin mugum.
Duz yolda gazlamak bir marifet degil yani her gez bunu yapabilir, herhalde tek ben degilim duz yolari nefret eden.
Başa dön
gixxa Çevrimdışı gixxa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
darkmachine
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 29.11.2006 - 10:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tek düşündüğünüz aradaki beygir farkı 5-10 beygir güçlü diye R6 daha hızlı sanmayın motoru bütün olarak düşünün hondanın kalitesi daha yüksek sampiyon oluşundan da belli
Başa dön
darkmachine Çevrimdışı darkmachine Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
cruel_tumay
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: alanya

MesajTarih: 29.11.2006 - 10:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

darkmachine, gp deki motorlarla türkiyedeki motorları kıyaslamamamız gerek bence Dil çıkarıyorum türkiye olarak bakarsan yamaha r6 daha hızlı ve daha performanslı .. Bravo
Başa dön
cruel_tumay Çevrimdışı cruel_tumay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
wiseco
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: kybrys/gyrne

MesajTarih: 29.11.2006 - 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede r6 daha iyi tavsıye ederim
Bravo Bravo
Başa dön
wiseco Çevrimdışı wiseco Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 29.11.2006 - 12:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

darkmachine, gp deki motorlarla türkiyedeki motorları kıyaslamamamız gerek bence türkiye olarak bakarsan yamaha r6 daha hızlı ve daha performanslı

Motor Sporları Markaların kendi teknolpjilerini denediği bir organizasyondur. Markaların burada kazandıkları tecrübeler. daha sonrasıda ürettikleri motorlarda kullanıyorlar. Honda öncelikle müşteri odaklı satışı vardır maksimum güçten ziyade kullanabileceğin gücü sunar Unutmayın ''KONTÜROLSÜZ GÜÇ GÜÇ DEĞİLDİR'' Bravo
heroone
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.11.2006 - 12:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fiziki Acıdan R6 Fiyat Bakımından honda Derim ama çok şekil bi alet kesinlikle R6.Yamaha Kalitesi... OK OK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: b.street

MesajTarih: 29.11.2006 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adam motor alcam diyor keyfine göre ,millet hangisi hırçın hangisi sakin motor onun derdine düştü savaşamı gidiyoruz yoksa yarışamı yada nacizane motor sürmeye mi üstünde binene bak sen binene ondan sonra topluyoruz yerlerden tövbe tövbe
Başa dön
2FAST4YOU Çevrimdışı 2FAST4YOU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Cursed_SurvivoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Demirci

MesajTarih: 29.11.2006 - 13:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş ben 600rr veya r6 kullanmadım ama sana şööle söliimHonda dan şaşma ama yamaha da kötü demiyoruz yamaha honda dan perfonmans düşüklüğü var ama yamaha nın tipi güzel Gülümsüyorum helel o mt serileri ama sen 2007 600rr alcam dion ben honda ya sordum 2007 modellerden hiç biri Türkiye ye gelip gelmiyeceği belli deilmiş ama sen yine de bekle fuarı Bravo sabrına deyer hem daha ii düşünmeye başlarsın 2007 600rr da tip te var perfonmans da Bravo şimdiden yeni motorun hayırlı olsun al bak msn adresimi ekle de motorunu aldığın zaman ilk turu atalaım Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
m_oktay990@hotmail.com Gülümsüyorum
Başa dön
Cursed_SurvivoR Çevrimdışı Cursed_SurvivoR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
china
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.11.2006 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kimse adini dile getirmiyor ama ben 600'luk racing alacak olsam bunun disinda bisey almam...

r-6 bence cok pahali, 600rr da bana cok efendi racing'i gibi geliyor.. GSXR600 fiyat olarak da ikisinin arasinda... bence bunu da dusun...

En son china tarafından 29.11.2006 - 14:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
china Çevrimdışı china Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 29.11.2006 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

2007 600rr da tip te var perfonmans da

Honda da yoldan çıktı Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_racer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BaBaMıN oLmADıĞı HeRyErDeN !!!

MesajTarih: 29.11.2006 - 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hem yedek parça hem ikinci eli olan motor honda!!!
^^bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirahat edemez keyfe keder kralına değil alayına gider^^
Başa dön
crazy_racer Çevrimdışı crazy_racer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
aydin
Üye
Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 29.11.2006 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabiki R6yamaha Alkışlıyorum Alkışlıyorum Delirdim
Başa dön
aydin Çevrimdışı aydin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
izmirli_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 29.11.2006 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aqa bence r6 al tip bakımından daha güzel duruyor ama genede hangisi içine siniyorsa ben sana onu al derim sonuçta sen kullanacaksın Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
5. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal