Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 720 Nereden: sydney Australia
Tarih: 29.11.2006 - 10:02 Mesaj konusu:
iboris_hayabusa demiş ki:
kardeş bence ne 600rr nede r6 en iyisi ilgin varsa suziki gsrx600
Aynisi yazacakdim ama bir okuyum dedim kendime her yazilanlara, ve arkadas yazmis bile
Evet iclerinde en guzelli degil ama en kullanislisi bunun la kimse ittaa edemez, Kuclumus kucsuzmis, birakin arkadaslar, o gucu nasil kullandigin mugum.
Duz yolda gazlamak bir marifet degil yani her gez bunu yapabilir, herhalde tek ben degilim duz yolari nefret eden.
tek düşündüğünüz aradaki beygir farkı 5-10 beygir güçlü diye R6 daha hızlı sanmayın motoru bütün olarak düşünün hondanın kalitesi daha yüksek sampiyon oluşundan da belli
darkmachine, gp deki motorlarla türkiyedeki motorları kıyaslamamamız gerek bence türkiye olarak bakarsan yamaha r6 daha hızlı ve daha performanslı
Motor Sporları Markaların kendi teknolpjilerini denediği bir organizasyondur. Markaların burada kazandıkları tecrübeler. daha sonrasıda ürettikleri motorlarda kullanıyorlar. Honda öncelikle müşteri odaklı satışı vardır maksimum güçten ziyade kullanabileceğin gücü sunar Unutmayın ''KONTÜROLSÜZ GÜÇ GÜÇ DEĞİLDİR'' _________________ İçimde Yılgın Rüzgarların Ayak Sesleri
adam motor alcam diyor keyfine göre ,millet hangisi hırçın hangisi sakin motor onun derdine düştü savaşamı gidiyoruz yoksa yarışamı yada nacizane motor sürmeye mi üstünde binene bak sen binene ondan sonra topluyoruz yerlerden tövbe tövbe _________________ HONDA CBR600F5 Yoshimura
KAWASAKI Z750Muzzys(old bike)
The world is yours
Tarih: 29.11.2006 - 13:56 Mesaj konusu:
kardeş ben 600rr veya r6 kullanmadım ama sana şööle söliimHonda dan şaşma ama yamaha da kötü demiyoruz yamaha honda dan perfonmans düşüklüğü var ama yamaha nın tipi güzel helel o mt serileri ama sen 2007 600rr alcam dion ben honda ya sordum 2007 modellerden hiç biri Türkiye ye gelip gelmiyeceği belli deilmiş ama sen yine de bekle fuarı sabrına deyer hem daha ii düşünmeye başlarsın 2007 600rr da tip te var perfonmans da şimdiden yeni motorun hayırlı olsun al bak msn adresimi ekle de motorunu aldığın zaman ilk turu atalaım m_oktay990@hotmail.com
Kayıt: Feb 16, 2006 Mesajlar: 554 Nereden: BaBaMıN oLmADıĞı HeRyErDeN !!!
Tarih: 29.11.2006 - 14:39 Mesaj konusu:
hem yedek parça hem ikinci eli olan motor honda!!! _________________ ^^YıLDıRıM MoToR^^
sakarya/pamukova
phamuqowaly_54@hotmail.com
^^bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirahat edemez keyfe keder kralına değil alayına gider^^
aqa bence r6 al tip bakımından daha güzel duruyor ama genede hangisi içine siniyorsa ben sana onu al derim sonuçta sen kullanacaksın _________________ <<<kod ady motorcu>>>
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız