arkadaşlar bu tür bulutlara stres adını veriyor doğa bilimcileri. Genellikle nem ile soğuğun karşı karşıya gelmesiyle meydana gelen ilginç bi o kadar da korkutucu bi durum. Çok güzel yakalamışın paylaşımın için teşekkürler. Papa ya gelince bu bizim Türklerin kendi acizliği. Adam dinimize küfür ediyor herkes bu vatandaşı ayakta karşılıyor. M.Ali Ağca gibi biri yok ki şu adamı ortadan kaldırsın
Valla ben buna benzer bi daireyi geçen sene dolunaylı bir gecede görmüştüm. Ama foto çekmek için donanım yoktu. Benim aklımdan da benzer senaryolar geçti tabi ama bekledim bekledim bişey olmadı. İnsan tedirgin olsa da manzara müthiş oluyor gerçekten.
İlginç bir görüntü gerçekten.Uzmanı değilim ama deniz üzerindeki hızlı ve farklı yapıdaki hava akımlarının adalar etkisi ile yükselmesinden kaynaklandığını düşünüyorum.
Şaka yollu Papa ilişkisine değinen arkadaşıma bir düşünce ile karşılık vereyim. Belki İstanbul'un göbeğinde Vatikan türü bir Katolik devlet kurma çalışmalarına kızan Fatih'in tepkisidir.Bize "yazıklar olsun" derken, onlara da "ateş olur, yağarım üzerinize !!! " diyordur... Ne yani olamaz mı, en azından böyle düşünmek istiyorum ben ...
Tarih: 03.12.2006 - 00:01 Mesaj konusu:
alexis0635 demiş ki:
İlginç bir görüntü gerçekten.Uzmanı değilim ama deniz üzerindeki hızlı ve farklı yapıdaki hava akımlarının adalar etkisi ile yükselmesinden kaynaklandığını düşünüyorum.
Şaka yollu Papa ilişkisine değinen arkadaşıma bir düşünce ile karşılık vereyim. Belki İstanbul'un göbeğinde Vatikan türü bir Katolik devlet kurma çalışmalarına kızan Fatih'in tepkisidir.Bize "yazıklar olsun" derken, onlara da "ateş olur, yağarım üzerinize !!! " diyordur... Ne yani olamaz mı, en azından böyle düşünmek istiyorum ben ...
valla yorumunuz süper akşam akşam çok hoşuma gitti tşk ederim
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız