Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 27.11.2006 ilginç bir doğa olayı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

27.11.2006 ilginç bir doğa olayı

27.11.2006 ilginç bir doğa olayı
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Trndo-Alp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ku?adasy

MesajTarih: 30.11.2006 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilginç yaa paylaşım için tşkürler Göz kırpıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 30.11.2006 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bu tür bulutlara stres adını veriyor doğa bilimcileri. Genellikle nem ile soğuğun karşı karşıya gelmesiyle meydana gelen ilginç bi o kadar da korkutucu bi durum. Çok güzel yakalamışın paylaşımın için teşekkürler. Papa ya gelince bu bizim Türklerin kendi acizliği. Adam dinimize küfür ediyor herkes bu vatandaşı ayakta karşılıyor. M.Ali Ağca gibi biri yok ki şu adamı ortadan kaldırsın ?
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 30.11.2006 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten çok ilginç bi olayı yakalamışsın. Şok oldum
afnopha
Üye
Üye

MesajTarih: 30.11.2006 - 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla ben buna benzer bi daireyi geçen sene dolunaylı bir gecede görmüştüm. Ama foto çekmek için donanım yoktu. Benim aklımdan da benzer senaryolar geçti tabi ama bekledim bekledim bişey olmadı. İnsan tedirgin olsa da manzara müthiş oluyor gerçekten.
Başa dön
afnopha Çevrimdışı afnopha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Erkengel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 30.11.2006 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler Bravo
Başa dön
Erkengel Çevrimdışı Erkengel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ifoba
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: içel

MesajTarih: 30.11.2006 - 14:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kıyametin alametleri Allah sonumuzu hayırlı etsin. Çok güzel resimler paylaşım için sağol. Alkışlıyorum
Başa dön
ifoba Çevrimdışı ifoba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mutluemlak
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 30.11.2006 - 15:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende gördüm gerçekten büyüleyiciydi e5 ten kadıköye dooru giderken.
Başa dön
mutluemlak Çevrimdışı mutluemlak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
alexis0635
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 30.11.2006 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İlginç bir görüntü gerçekten.Uzmanı değilim ama deniz üzerindeki hızlı ve farklı yapıdaki hava akımlarının adalar etkisi ile yükselmesinden kaynaklandığını düşünüyorum.
Şaka yollu Papa ilişkisine değinen arkadaşıma bir düşünce ile karşılık vereyim. Belki İstanbul'un göbeğinde Vatikan türü bir Katolik devlet kurma çalışmalarına kızan Fatih'in tepkisidir.Bize "yazıklar olsun" derken, onlara da "ateş olur, yağarım üzerinize !!! " diyordur... Ne yani olamaz mı, en azından böyle düşünmek istiyorum ben ...
Başa dön
alexis0635 Çevrimdışı alexis0635 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cceennkk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-tuzla

MesajTarih: 30.11.2006 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tuzladan bende gördüm dersteyken süper bişeydi gerçekten hemen fotoğrafladım tabikide Bravo
Başa dön
cceennkk Çevrimdışı cceennkk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
burak41
Üye
Üye

Nereden: kocaeli-gölcük

MesajTarih: 30.11.2006 - 15:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Kıyametin alametleri Allah sonumuzu hayırlı etsin

nooluyo yaw Üzgünüm ben daha çok gencim ölmek istemiyoom Dil çıkarıyorum paşlaşım için teşekkürler
pamati
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.11.2006 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

görüntü değişik ve garip olmuş... iyi yakalamıssın..eline saglık Alkışlıyorum
Başa dön
pamati Çevrimdışı pamati Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
S_A_H
Üye
Üye

MesajTarih: 02.12.2006 - 23:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ooo güzel.... Şok oldum

resmleri ii yakalamışsın...eline sağlık...
Başa dön
S_A_H Çevrimdışı S_A_H Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ErenYekta
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.12.2006 - 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper resimler valla paylaşım için çok tşk ederim eline sağlık
Başa dön
ErenYekta Çevrimdışı ErenYekta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
neanderthal
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Ordu/Fatsa/Eskisehir

MesajTarih: 03.12.2006 - 00:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KORBALA, İstanbul, Kıbrıs ve güneşin doğuşu nerde Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Anladın sen Göz kırpıyorum
ErenYekta
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.12.2006 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alexis0635 demiş ki:
İlginç bir görüntü gerçekten.Uzmanı değilim ama deniz üzerindeki hızlı ve farklı yapıdaki hava akımlarının adalar etkisi ile yükselmesinden kaynaklandığını düşünüyorum.
Şaka yollu Papa ilişkisine değinen arkadaşıma bir düşünce ile karşılık vereyim. Belki İstanbul'un göbeğinde Vatikan türü bir Katolik devlet kurma çalışmalarına kızan Fatih'in tepkisidir.Bize "yazıklar olsun" derken, onlara da "ateş olur, yağarım üzerinize !!! " diyordur... Ne yani olamaz mı, en azından böyle düşünmek istiyorum ben ...

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

valla yorumunuz süper akşam akşam çok hoşuma gitti tşk ederim
Başa dön
ErenYekta Çevrimdışı ErenYekta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal