Medya ve arkadaşları Şirincede kahvaltı sırasında _________________ imzamda kendimi tanytmak isterim ama ben anlatyklarymdan çok anlatamadyklarymda gizliyim bi kaç söz yazmak isterim ama söylediklerimden çok söyliyemediklerim önemlidir.
En son medya_asistani tarafından 03.12.2006 - 22:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
evet tıklamak uzun sürüyor keşke onları img kodu içine alsaydın olsun yinede güzel bir paylaşım teşekkürler. _________________ imzamda kendimi tanytmak isterim ama ben anlatyklarymdan çok anlatamadyklarymda gizliyim bi kaç söz yazmak isterim ama söylediklerimden çok söyliyemediklerim önemlidir.
evet belli oluyor zaten _________________ imzamda kendimi tanytmak isterim ama ben anlatyklarymdan çok anlatamadyklarymda gizliyim bi kaç söz yazmak isterim ama söylediklerimden çok söyliyemediklerim önemlidir.
medya_asistanı güzel çekimler. Gidemediğime şimdi üzüldüm. Gelene biz hoş geldin deriz didişmeyiz herkes aynı değildir burada. Gerçekten güzel çekimler. Sen Medya'nın asistanısın demek ha tekrar MD klübüne hoş geldin
medya_asistanı güzel çekimler. Gidemediğime şimdi üzüldüm. Gelene biz hoş geldin deriz didişmeyiz herkes aynı değildir burada. Gerçekten güzel çekimler. Sen Medya'nın asistanısın demek ha tekrar MD klübüne hoş geldin
Teşekkür ederim nazsu yorumun için evet gelemediğin üzücü olmuş biz şirince organizasyonunda ordaydık tabi bunun şirinceye gelmeden önce yaşanmış anlarıda var gelene hoşgeldin demişsin bende HOŞBULDUK diyorum teşekkür ediyorum son olarak evet sitede MEDYA nickli bulunan kişinin asistanı oluyorum bundan sonra elimden geldiği kadar buraya uğruyacağım kendi sitelerim ile uğraşmaktan zaman bulursam
Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:
OLdFaRT demiş ki:
AlpToker, özel bi istek olucak ama şu resimlerin ya boyutunu ufaltın koyun yada link halinde kalsın bilgisayar kitleniyor bakamıyorum sayfaya
evet gerçekten büyük olması kötü sayfayı kitliyor hatta şu yazıyı bile yazarken yazıyı görmüyorum klavyeden tuşları tuşluyorum yazı arkadan beni takip edio _________________ imzamda kendimi tanytmak isterim ama ben anlatyklarymdan çok anlatamadyklarymda gizliyim bi kaç söz yazmak isterim ama söylediklerimden çok söyliyemediklerim önemlidir.
kusura bakmayın çok gelmek istedim ama gece nerde yattığımı bulamadım ama çok eğlendiğiniz belli _________________ ...:::benim oldugun yerde senin gibisi çok senin oldugun yerde benim gibisi yok:::...
Kayıt: Oct 15, 2005 Mesajlar: 3016 Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+
Tarih: 04.12.2006 - 02:00 Mesaj konusu:
Tahmin ettiğim gibi güzel bir katılım güzel bir gezi
Kıskandım ve sizlerle olamadığıma üzüldüm _________________ Motorsuz,Gezisiz ve Sanatsız kalmayın.Volkan
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız