Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MD üyeleri şirince bombardımanı(düzenlenmiş başlık)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MD üyeleri şirince bombardımanı(düzenlenmiş başlık)

MD üyeleri şirince bombardımanı(düzenlenmiş başlık)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
medya_asistani
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.12.2006 - 23:56    Mesaj konusu: MD üyeleri şirince bombardımanı(düzenlenmiş başlık) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Önceki Topic açık ve net yamultuldu girenlerin sayfası kitlendi ve msnden + topic konusundan yoğun tepki aldığı için yeni başlık altında tekrar açılmıştır.

MD'nin Gövde Gösterisi

MD. Şirince'ye adım attığı an

midesini düşünenler belli oluyor

beyaz kardelen beyaz at üzerinde

Şovalye aradığı atı bulduğu an

Bunlarda şirinceden 2 kare

Bir karede MEDYA'dan Bravo

Medya ve arkadaşları Şirincede kahvaltı sırasında

diğer topicde aysux'un paylaştığı linkleri düzenledim ve resim olarak burda sizlere veriyorum Gülümsüyorum umarım memnun olursunuz aysuxada teşekkürler paylaşımı için...

En son medya_asistani tarafından 04.12.2006 - 01:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
medya_asistani Çevrimdışı medya_asistani Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
nazsu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 04.12.2006 - 00:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok şükür be Çok gülüyorum Temin gözüm dönmüştü senin açtığın topiçin içine bir arkadaşta foto attı ama molotof kokteyli gibiydi ha site çöküyordu Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
nazsu Çevrimdışı nazsu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
medya_asistani
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 04.12.2006 - 00:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nazsu demiş ki:
Çok şükür be Çok gülüyorum Temin gözüm dönmüştü senin açtığın topiçin içine bir arkadaşta foto attı ama molotof kokteyli gibiydi ha site çöküyordu Çok gülüyorum Çok gülüyorum

evet aynen molotof kokteyli atılmış gibi oldu Çok gülüyorum bi sayfaya okadar boyutu yüksek resim yüklenirse kitlenir , açılır ama o açılana kadar siz nekadar astalık varsa geçirirsiniz ama ben en uygun şekle çevirip ekliyeceğim emin olabilirsiniz.
MEDYA
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.12.2006 - 01:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kimin asistanı be Çok gülüyorum Çok gülüyorum Aferin sana problemi çözmüşsün. Bravo Bravo Asistan parçası seni Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
MEDYA Çevrimdışı MEDYA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
medya_asistani
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 04.12.2006 - 01:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MEDYA demiş ki:
Kimin asistanı be Çok gülüyorum Çok gülüyorum Aferin sana problemi çözmüşsün. Bravo Bravo Asistan parçası seni Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Dil çıkarıyorum tebe çözecez o parça neler yapıo bunumu yapamıyacak Bravo
MrEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+

MesajTarih: 04.12.2006 - 02:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tahmin ettiğim gibi güzel bir katılım güzel bir gezi Alkışlıyorum
Kıskandım ve sizlerle olamadığıma üzüldüm Ağlıyorum Çoook seviyorum
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 04.12.2006 - 07:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimler için teşekkürler harika atlar ah keşke bende olsaydım diye bir an geçirdim içimden Üzgünüm
Aksun
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 04.12.2006 - 09:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Asistan medya fotografları düzeltiğin için sagol Bravo Bravo Güzel kareler gerçekten Ne güzelmiş şirince ya. Gidenlerde güzel eğlenmişe benziyor Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Aksun Çevrimdışı Aksun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 04.12.2006 - 09:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaa vallaha insan kıskanıyo yaa Ağlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.12.2006 - 09:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yine keyifli bir gezi olmuş elinize sağlık.. Alkışlıyorum

ufak bir talihsizlik yüzünden aranızda olamadık..HaKan başkanım teşekkürler bu arada..Acilde hemen gelmişsin yanımıza Bravo
Başa dön
pamati Çevrimdışı pamati Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 04.12.2006 - 09:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet süper bir gezi oldu.çok keyifli geçti.halilrr bu bir ara ata bindiğinde baktıkki aşağıya tek teker yaparak iniyordu Çok gülüyorum atta ne olduğunu şaşırdı zavallı Şok oldum gerçekten çok eğlenceli bir organizasyondu bu geziyi düzenleyen halilrr'e ve katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.fotolar harika ellerinize sağlık Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum medya ve asistanı bizi bu gezide yanlız bırakmadılar tşkr. OK

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 04.12.2006 - 10:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MEDYA gelip eğlendiğin için senin adına sevindim...
Gelemeyip seninle sohbet edemediğim için de üzüldüm...
Sabahın köründe Susurluk yollarındaydım... Çok güzel bir yarışdı...
Orada gerçekten Medya'ya ihtiyaç vardı...Haber olması gereken bir yarıştı ama haberci yoktu... Keşke sen de gelseydin... Üzgünüm
Asistan da hayırlı olsun... Gelecek görüyorum ben... Dil çıkarıyorum

Bu arada Uzay'ın kaçıncı olduğunu söylememe gerek yok sanırım... Göz kırpıyorum

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
MrEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+

MesajTarih: 04.12.2006 - 10:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selis,
Alıntı:

Bu arada Uzay'ın kaçıncı olduğunu söylememe gerek yok sanırım

boşuna yormasınlar uzayı da Gülümsüyorum versinler madalyalarını, eve yollasınlar hatta Delirdim
hastalığım bitip tükenmedi ki dışarılara, uzaklara atalım kendimizi. Sinirlendim . Şirince de içimde kaldı zaten Ağlıyorum

sevgilerimle
Motorsuz Gezisiz ve Sanatsız kalmayın
volkan
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.12.2006 - 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel olmuş mükkemmel bi atmosfer
Ellerinize sağlık Bravo
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
medya_asistani
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 04.12.2006 - 10:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazkardelen79
sizlerle olmak güzeldi güzel bir orgaizasyondu yinede..

selis
abla bende teşekkür ederim Gülümsüyorum ben zaten vardımda MD ye pek girmiyordum baktım ki MD şirincede güzel bir organizasyon yapmış dedim bende hemen bi üye olayım hemde fotoğraflarını onlar ile paylaşayım MEDYA senden çok bahsedio Çok gülüyorum umarım tanışırız bigün
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal