Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 1 Aralık-İzmir MD UĞRAK Bar da, eglenceye tam gaz açacagız..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

1 Aralık-İzmir MD UĞRAK Bar da, eglenceye tam gaz açacagız..

1 Aralık-İzmir MD UĞRAK Bar da, eglenceye tam gaz açacagız..
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Gurkan_Trky
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.12.2006 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eşimle ben size doğru gelmek için yola çıktık, saat 19:10 da otobüs beklemeye başladık, 1 saat geçmesine biz otobüs durağında üşümemize rağmen lanet olası otobüs gelmedi! Halbuki 15 dk bir sefer vardı ama akşam olunca seferler azalıyor herhalde. Bizim iğrenç mahallede kuş uçmaz kervan geçmez yerde olduğu için bekle bekle bekle patladık sıkıntıdan, en sonunda pes edip geri döndük evimize. Ne zamandır gelemiyorduk, çok özlemiştik ortamlarınızı ama işte Türkiyenin gerçeği, doğru düzgün otobüs seferleri bile yok, motorla da gelemiyoruz mecbur kaldık üzüntülü bir rşekilde.
Şimdi sizler orada eğleniyorken biz aklımız sizde bekliyoruz yarın resimlerden görürüz diye.
Sizlere iyi eğlenceler Üzgünüm
Başa dön
Gurkan_Trky Çevrimdışı Gurkan_Trky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 02.12.2006 - 09:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dün akşamki izmir md toplantısı herzamanki gibi çok keyifli geçti.katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim Bravo

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serseriunforgiven
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 02.12.2006 - 09:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

dün akşamki izmir md toplantısı herzamanki gibi çok keyifli geçti.katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim

mrb kardelen ben yenilerdenim. dün gece gelemedim ama bi dahakini kaçırmak istemem Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
Başa dön
serseriunforgiven Çevrimdışı serseriunforgiven Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
bikehoper
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: karsiyaka / IZMIR

MesajTarih: 02.12.2006 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gurkan_Trky, bizide ekmiş oldunuz;Emine hanım baya kızmıştı size. Öfkeliyim Ben mazeretinizi bildiririm ama ne olur bilemem.Sizi görmeye çok hevesliydi,bence siz en yakın zamanda kendinizi göstermeye çalışın.Çok açtınız arayı;tamam özlendiniz emin olabilirsiniz gelin artık. Gülümsüyorum

Cesaretin fazlası,korkunun azı APTALLIKTIR
Başa dön
bikehoper Çevrimdışı bikehoper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
dilberimmm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.12.2006 - 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dün muhteşem ötesi muhteşemdi Alkışlıyorum Alkışlıyorum
o kadar sıcak bir ortam vardı ki insanın kendini o ortama kaрtırmaması mümkün değildi OK
katılan herkese tşklerrrrrrrrrrrrrr........................... Bravo
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 04.12.2006 - 08:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

peki resimler nerede ben göremedim ben resim istiyorum Delirdim
hakanizm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.12.2006 - 09:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende ordayım bu hafta kacırmam ne zamandır gelemıyorum zaten
Başa dön
hakanizm Çevrimdışı hakanizm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
dilberimmm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.12.2006 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EMİRRRRR fotolar nerde yaa herkes fgoto soruyo insanları bu güzel etkinlikten mahrum bırakmaaaaaaaaaa Bravo
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 04.12.2006 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emir resim resim resim Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
mArGaRiTa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iZmİR MD ..

MesajTarih: 04.12.2006 - 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

son dakikaya kadar orada olacağıma söz vermiştim.. bir problem dolayısı ile gelemedim.. kocaelinden kalkıp izmire kadar gelen arkadaşımız Tua_nna, ya çok büyük bir özür borçluyum.. telafisi nasıl olur bilemiyorum ama en yakın zamanda kocaeline gidip (belki beni görmek istemeye bilir) yüz yüze özürümü dile getireceğim... Üzgünüm genede çok özür dierim sinemcim..
Başa dön
mArGaRiTa Çevrimdışı mArGaRiTa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bayliner
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/anadolu

MesajTarih: 06.12.2006 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu olayın fotoları yok mu? yoksa ben mi bulamadım?
Başa dön
bayliner Çevrimdışı bayliner Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 06.12.2006 - 16:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal