Eşimle ben size doğru gelmek için yola çıktık, saat 19:10 da otobüs beklemeye başladık, 1 saat geçmesine biz otobüs durağında üşümemize rağmen lanet olası otobüs gelmedi! Halbuki 15 dk bir sefer vardı ama akşam olunca seferler azalıyor herhalde. Bizim iğrenç mahallede kuş uçmaz kervan geçmez yerde olduğu için bekle bekle bekle patladık sıkıntıdan, en sonunda pes edip geri döndük evimize. Ne zamandır gelemiyorduk, çok özlemiştik ortamlarınızı ama işte Türkiyenin gerçeği, doğru düzgün otobüs seferleri bile yok, motorla da gelemiyoruz mecbur kaldık üzüntülü bir rşekilde.
Şimdi sizler orada eğleniyorken biz aklımız sizde bekliyoruz yarın resimlerden görürüz diye.
Sizlere iyi eğlenceler
Gurkan_Trky, bizide ekmiş oldunuz;Emine hanım baya kızmıştı size. Ben mazeretinizi bildiririm ama ne olur bilemem.Sizi görmeye çok hevesliydi,bence siz en yakın zamanda kendinizi göstermeye çalışın.Çok açtınız arayı;tamam özlendiniz emin olabilirsiniz gelin artık. _________________ CBF 1000e 1000meliyim,sonra 1000 er 1000 er öderim.
dün muhteşem ötesi muhteşemdi
o kadar sıcak bir ortam vardı ki insanın kendini o ortama kaрtırmaması mümkün değildi
katılan herkese tşklerrrrrrrrrrrrrr........................... _________________ ZEYBEK TEAM DİLBER ÇİÇEĞİ
son dakikaya kadar orada olacağıma söz vermiştim.. bir problem dolayısı ile gelemedim.. kocaelinden kalkıp izmire kadar gelen arkadaşımız Tua_nna, ya çok büyük bir özür borçluyum.. telafisi nasıl olur bilemiyorum ama en yakın zamanda kocaeline gidip (belki beni görmek istemeye bilir) yüz yüze özürümü dile getireceğim... genede çok özür dierim sinemcim..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız