Önceki Topic açık ve net yamultuldu girenlerin sayfası kitlendi ve msnden + topic konusundan yoğun tepki aldığı için yeni başlık altında tekrar açılmıştır.
MD'nin Gövde Gösterisi
MD. Şirince'ye adım attığı an
midesini düşünenler belli oluyor
beyaz kardelen beyaz at üzerinde
Şovalye aradığı atı bulduğu an
Bunlarda şirinceden 2 kare
Bir karede MEDYA'dan
Medya ve arkadaşları Şirincede kahvaltı sırasında
diğer topicde aysux'un paylaştığı linkleri düzenledim ve resim olarak burda sizlere veriyorum umarım memnun olursunuz aysuxada teşekkürler paylaşımı için...
_________________ imzamda kendimi tanytmak isterim ama ben anlatyklarymdan çok anlatamadyklarymda gizliyim bi kaç söz yazmak isterim ama söylediklerimden çok söyliyemediklerim önemlidir.
En son medya_asistani tarafından 04.12.2006 - 01:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Çok şükür be Temin gözüm dönmüştü senin açtığın topiçin içine bir arkadaşta foto attı ama molotof kokteyli gibiydi ha site çöküyordu
evet aynen molotof kokteyli atılmış gibi oldu bi sayfaya okadar boyutu yüksek resim yüklenirse kitlenir , açılır ama o açılana kadar siz nekadar astalık varsa geçirirsiniz ama ben en uygun şekle çevirip ekliyeceğim emin olabilirsiniz. _________________ imzamda kendimi tanytmak isterim ama ben anlatyklarymdan çok anlatamadyklarymda gizliyim bi kaç söz yazmak isterim ama söylediklerimden çok söyliyemediklerim önemlidir.
Kimin asistanı be Aferin sana problemi çözmüşsün. Asistan parçası seni
tebe çözecez o parça neler yapıo bunumu yapamıyacak _________________ imzamda kendimi tanytmak isterim ama ben anlatyklarymdan çok anlatamadyklarymda gizliyim bi kaç söz yazmak isterim ama söylediklerimden çok söyliyemediklerim önemlidir.
Kayıt: Oct 15, 2005 Mesajlar: 3016 Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+
Tarih: 04.12.2006 - 02:06 Mesaj konusu:
Tahmin ettiğim gibi güzel bir katılım güzel bir gezi
Kıskandım ve sizlerle olamadığıma üzüldüm _________________ Motorsuz,Gezisiz ve Sanatsız kalmayın.Volkan
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 04.12.2006 - 07:43 Mesaj konusu:
resimler için teşekkürler harika atlar ah keşke bende olsaydım diye bir an geçirdim içimden _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
evet süper bir gezi oldu.çok keyifli geçti.halilrr bu bir ara ata bindiğinde baktıkki aşağıya tek teker yaparak iniyordu atta ne olduğunu şaşırdı zavallı gerçekten çok eğlenceli bir organizasyondu bu geziyi düzenleyen halilrr'e ve katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.fotolar harika ellerinize sağlık medya ve asistanı bizi bu gezide yanlız bırakmadılar tşkr. _________________
Kayıt: Mar 11, 2005 Mesajlar: 5973 Nereden: .:IZMIR:. Bornova
Tarih: 04.12.2006 - 10:12 Mesaj konusu:
MEDYA gelip eğlendiğin için senin adına sevindim...
Gelemeyip seninle sohbet edemediğim için de üzüldüm...
Sabahın köründe Susurluk yollarındaydım... Çok güzel bir yarışdı...
Orada gerçekten Medya'ya ihtiyaç vardı...Haber olması gereken bir yarıştı ama haberci yoktu... Keşke sen de gelseydin...
Asistan da hayırlı olsun... Gelecek görüyorum ben...
Bu arada Uzay'ın kaçıncı olduğunu söylememe gerek yok sanırım... _________________
Kayıt: Oct 15, 2005 Mesajlar: 3016 Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+
Tarih: 04.12.2006 - 10:23 Mesaj konusu:
selis,
Alıntı:
Bu arada Uzay'ın kaçıncı olduğunu söylememe gerek yok sanırım
boşuna yormasınlar uzayı da versinler madalyalarını, eve yollasınlar hatta
hastalığım bitip tükenmedi ki dışarılara, uzaklara atalım kendimizi. . Şirince de içimde kaldı zaten
sevgilerimle
Motorsuz Gezisiz ve Sanatsız kalmayın
volkan _________________ Motorsuz,Gezisiz ve Sanatsız kalmayın.Volkan
beyazkardelen79
sizlerle olmak güzeldi güzel bir orgaizasyondu yinede..
selis
abla bende teşekkür ederim ben zaten vardımda MD ye pek girmiyordum baktım ki MD şirincede güzel bir organizasyon yapmış dedim bende hemen bi üye olayım hemde fotoğraflarını onlar ile paylaşayım MEDYA senden çok bahsedio umarım tanışırız bigün _________________ imzamda kendimi tanytmak isterim ama ben anlatyklarymdan çok anlatamadyklarymda gizliyim bi kaç söz yazmak isterim ama söylediklerimden çok söyliyemediklerim önemlidir.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız