batMiX,
Avatar ebadını olması gereken boyutlara uygun hale getirmeni saygı ve sevgilerimiz ile arz ederiz.. _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
birde neden bu uye fazlaligi azligi bu kadar onemli oluyor... 20 bin olsa ne olur 30 bin olsa ne olur... herkes aktif olarak katiliyomu forumlara....
size art niyet besleyen biri tc kimlik nosundan isim soy isim aile soy agaci adres v.svs. vs. bilgilerine hic zorlanmadan ulasicak neden forumlarda fake uyelik olmamasi icin.....
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
pardon iptal ediyorum hemen awatarii.. _________________ hizli yasa genc ol...
Arkadaşlar ben birçok foruma üyeyim ama md ye yapılan terbiyesizlikler gibisini hiçbir forumda göremedim. Güvenlik iyi bişeydir. Şayet kendine güvenenler varsa bu foruma girer güvenmeyen yoksa alır başını başka foruma girer. Ben güvenlikli bi md den yanayım. Kendime güveniyorum.
Kayıt: Nov 18, 2006 Mesajlar: 92 Nereden: Düzce-Bolu-Ankara-KONYA :)
Tarih: 04.12.2006 - 11:26 Mesaj konusu:
TC kimlik nolu üyeliğe karşıyım, motordelisi.com a veya adminlere güvenmemekten değil bi arkadaş daha yazmıştı "internete güvenmemekten" .
daha geçen günlerde "motordelisi.com a yapılan saldırılar.." diye hakan dinçer in konusu vardı.. yani bu forumu hackleyen birisi bütün bölümleri mesajlar vs silebileceği gibi bizim kimlik bilgilerimizi de ele geçirebilir, çok farklı alanlarda kullanılabilir bu bilgiler maalesef : (
daha farklı bi çözüm önerisi getirelim Cyber-Warrior.org un 87.000 den fazla üyesi var ve adamların bulduğu çözümler değişik.. örneğin sahte üyelik için ip leri otomatik tarayan kodlar var.. aynı ip den 2 nick tespit edildiği anda direkt BAN. aynı şekilde SGOR un da belirttiği gibi küfür edenler saçma sapan konu açanlar için ise ihbar sistemi devrede, konuya müdahale edecek online mod yoksa o anda , konuyu 5 kişi ihbar ettiğinde konu pasife alınıyor...
şimdi diyebilirsiniz biz öyle kod yazamayız, CW admini CWDoktoray la temasa geçin isterseniz böyle bir uygulama için...
Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:
yanlış anlaşılmasın reklam falan değildir.. sadece bir çözüm önerisi _________________ ЧÀŁŋŀž mΏtΏΓcu
№ : 81 √
aynı ip den 2 nick tespit edildiği anda direkt BAN
E benim evimde ki yada iş yerimde ki ip lerden eşim ve ben giriş yapıyoruz.Böylece ne oluyo aynı ıp leri denk geldiği sürece kullanıyoruz.Yada statik olmayan ip den ADSL i kapamadan ben çıkış yapıp eşim giriş yapıyor.Bu uygulama da o zaman biz banlanacağız... _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Tarih: 04.12.2006 - 11:44 Mesaj konusu:
Virüs dediğin yayılmalı yahu! Bu virüs kafayı yemiş olmalı ki kendi kabuğuna çekilmek istiyor.
Böyle sınırlamalar getirerek nereye varmak istiyorlar, anlayamadım valla... _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Tarih: 04.12.2006 - 11:47 Mesaj konusu:
DOUBLE_R_750 demiş ki:
Alıntı:
aynı ip den 2 nick tespit edildiği anda direkt BAN
E benim evimde ki yada iş yerimde ki ip lerden eşim ve ben giriş yapıyoruz.Böylece ne oluyo aynı ıp leri denk geldiği sürece kullanıyoruz.Yada statik olmayan ip den ADSL i kapamadan ben çıkış yapıp eşim giriş yapıyor.Bu uygulama da o zaman biz banlanacağız...
özel durumlar bildiriliyor.. _________________ ЧÀŁŋŀž mΏtΏΓcu
aynı cyber warrior gibi bence çok ii olur bende ne kadar kullanmasamda bilgisayar mühendisiyim eğer bi yardım edeceğeim bi konu olursa sewe sewe _________________ Motorsiklet kullanyyrm Çünkü RUHKANSERY ymm...
burdaki üyelik uygulamasında kimlik numaranızı yazınca otomatik olarak isminiz adınız doğum tarihiniz çıkıyor.İnsan vay bea diyor.Fakat bu uygulamanın sistem kısmındaki yükleri tartışılır.Güvenlik için de gerekli tedbirler alındığı sürece hiçbir sorun olmaz. _________________ -´07 CBF 150- "Port´u Müdafa Yoktur, Host´u Müdafa Vardyr!"
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1982 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 04.12.2006 - 14:33 Mesaj konusu:
Cumoni kardeşim çok önemli bir tespit yapmış ; Virüs dediğin yayılmalı...
Bu gerçekten tabiatta var olan ve hayatın işleyişini temsil eden bir durumdur. Virüs yayılacak, çare bulunacak, sonra başka virüs çıkacak, o da yayılacak, ona da çare bulunacak.. Hayat böyledir.. Çare aramak mücadele demektir. Mücadele olmadan biz de var olamayız..
Bence bu sitede herşey çok normal gidiyor. Gıcık olduğunuz birşey varsa basın "şikayet" düğmesine,. Mod varsa baksın, yoksa gelince baksın..
Dünden beri medya da rastladığım 2 güzel cümle var;
"DAMARDAN DUYGU LAGA LUGASI YAPMAK", ve
"HERKES AYNI ŞEYİ DÜŞÜNÜYORSA KİMSE FAZLA BİRŞEY DÜŞÜNMÜYOR DEMEKTİR"...
Ben çok beğendim, ve paylaşmak istedim.
Son Mesajdan 52 saniye:
ruhkanseri demiş ki:
aynı cyber warrior gibi bence çok ii olur bende ne kadar kullanmasamda bilgisayar mühendisiyim eğer bi yardım edeceğeim bi konu olursa sewe sewe
rukanseri kardeşim.. Eğer bu ifade yeteneğinle sen bilgisayar mühendisiysen, bende T.C.Cumhurbaşkanıyım. _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR....
bence topic boyunca tartışma yersiz siteye giren veya yeni üye olan bir kişi arama yapıp acaba bu konu varmı yokmu diye sormuyo hopp hemen daha kendini tanıtmadan bir konu acıyor bende yaptım ilk zamanlar aynı şeyi ama zaman gectikce anladım ve farkına vardım ama bundan sonra böyle sitede düzenleme ve kayıt için her hangi bir sey yapılması olmaz olamazda çünkü her üyenin mutlaka bir arkadasına veya tanıdıgına diyor böyle bir site var diye ama baştan anlatsa bak kardeş benim takıldıgım bir site var ama orası cok seviyeli ciddi bir yer bakmadan lapp diye atlama diye uyarması gerekir şuan bir cok sitede üyeyim ama md yi artık fazla girmez oldum ara sıra bakıyom kendini bilen topiclere bakıyorum bir cok topic başarılı degil ve düzeleceğini sanmıyorum
amac cok üye degil diger sitelerin üye sayısı 1500-3000 ama cok güzel acık söyleyim inşallah düzelir ve daha önceki yıllar gibi güzel bir md olur
Tarih: 04.12.2006 - 14:51 Mesaj konusu:
Türkiye'de kimliğini kaybeden insanlar,eğer kimlikleri kötü niyetli birinin eline geçerse hapis yatıyor,evinde çoluk çocuğuyla otururken,polis kapıya dayanıp,hırsızlıktan adamı hapse atıyor.
Sanal ortamda bu tarz olaylar olur,adam gelir hastadır,küfür eder,anlamsız başlıklar açar,yetkililer siler gider,çok takılmaya gerek yok,ama site içeriğindeki kimlik bilgileri sebebiyle başınıza birşey gelirse,takılmama şansınız olmaz.
En son Akira tarafından 04.12.2006 - 15:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 04.12.2006 - 15:07 Mesaj konusu:
Alıntı:
Şİmdiden İlgi ve alakanıza teşekkür eder
hem ilgi, hem alaka. Ne alaka?
abuk sabuk maddeler yazana kadar önce Türkçe öğrensinler.
Dediğimi anlamayacaklar için not: İlgi=alaka. "Nüans farkı" ya da "hisli duygular" demek gibi gerzekçe) _________________ Honda CBR 1100XX Super Blackbird
Tarih: 04.12.2006 - 15:15 Mesaj konusu:
Akira Batmix doğru söylüyor. Adı soyadı tamam.Ama yok, TC kimlik no yok anne kızlık soyadı derken tüm bilgileri alıcaksın, sonra bu vebalin altına kim imza atar.
Bu yapıldığı gün girmem olur biter.Sorunun çözümü bu değil.
IP takibidir.
Ayrıca dikkat ediyorum .Online uye sayısı 100-200 arasında saatelere göre değişiyor.
Super evayada üyeyim ordada aynı. yani iki site karşışaştırılınca birtanesinin üye sayısı 35000 e dayanmış,birtanesi 2000 kişi
Yani nitelik değil nicelik önemli oluyor.Admin arkadaşlarım son 4 aydır girilmeyen nickleri temizleyi verin gerçek sayı bir çıksın ortaya. _________________ Haluk FREEBIKE
www.apriliabikers.net http://www.apriliabikers.net/images/ablogo.jpg
Tarih: 04.12.2006 - 17:06 Mesaj konusu:
crunch demiş ki:
Güvenlik için de gerekli tedbirler alındığı sürece hiçbir sorun olmaz.
güvenlik için alınacak tek yöntem bu bilgileri sitenin server ında değil de başka bir yerde tutmaktır, o zaman da sistem bizi tanımadığı için log-in olamayız sanırım (emin değilim açıkçası).. yapılacak şeyler farklı olabilir ama benim aklıma ilk gelen bilindik şifreleme tekniklerinin dışında değişik algoritmalarla kimlik bilgilerinin saklanması... ki bu da çok zor tahmin edersiniz...
bence en kolayı moderatör sayısını artırmak, gerçek hayatta tanıdığınız bu işi yapabilecek kişileri organize etmek.. herkesin belli bir nöbet saati olur.. biri çıkış yaptığında görevi diğerine devredecek... bu gibi şeylerle olay çözüme kavuşur kanaatindeyim...
kimlik no işi sakat... bi çocuğun kimlik numarasıyla bile girersin, bu kesinlikle doğru bir önlem değildir.. kafaya koyan yapar.. hatamız varsa affola.. _________________ ЧÀŁŋŀž mΏtΏΓcu
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız