Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - YZF R6, ZX6R ve GSXR600 'da KAMPANYA

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

YZF R6, ZX6R ve GSXR600 'da KAMPANYA

YZF R6, ZX6R ve GSXR600 'da KAMPANYA

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
pin2001
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 29.01.2004 - 15:00    Mesaj konusu: YZF R6, ZX6R ve GSXR600 'da KAMPANYA Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum
M&A Motor'da YZF R6, ZX6R ve GSXR600 'da KAMPANYA var!!!
15 Ocak -25 Şubat arası alımlarda 9850 EURO.. Araçlar Mart teslim!!!
Şok oldum

ikinci el motorlar i?in
http://nihongo.sitemynet.com/pinark/index.htm
Başa dön
pin2001 Çevrimdışı pin2001 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 29.01.2004 - 17:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pınar hanım tekrar hoşgeldiniz(saygıda kusur yok..) Yanlış biliyo olabilirim ama duyduklarıma göre böyle piyasa fiyatlarının çok altında(20 milyarlık Yamaha r-6 için 16 milyar istiyosunuz..) satılan motosikletler durduğu yerde bekletiliyomuş.Yani ucuz olmalarının sebebide buymuş.Yani 1 sene bekleyen ve durduğu yerde çalıştırılmayan,lastiklere yere temas eden makinelerde sonradan çok büyük masraflar çıkıyo.(İki Metzeller lastik 800 euro,akü derken aynı paraya geliyo..).Bu konu hakkında biraz daha bilgi verirseniz çok ii olur..
pin2001
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 29.01.2004 - 19:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum
Knight merhaba,

Bizim çalışma şeklimiz öncelikle şiparişe göre motor getirmektir. Yukarıdaki fiyatlar için size söyleyebileceğim şey şudur ki bu motorlar 2004 modeldir ve kesinlikle fabrikasından sandığıyla çıkan ve müşterinin eline ulaşana dek hiçbir şekilde açılmamış olmasıdır. Yani size söyleyenlerin aksine ben bu motoru ithal ederken karı 2 kişi paylaşıyor ancak büyük firmalarda kaça bölünüyor o konuda bilgi sahibi değilim. Size garanti veririm ki bu motorlar hiç bir şekilde beklememiş motorlar. ANcak dediğiniz şu şekilde olabilir o da motor 2002 ya da 2003 modeldir. Kişinin stoğunda bekliyordur. Dediğiniz deformasyonlar oluşabilir. ANcak ithalat kurallarında şu da yer alıyor ki yeni yıla girildiğinde; bir önceki yıllara ait modeller Türkiye içine sokulamaz. Örneğin 2004 yılına girdik ya, ben artık hiçbir şekilde 2003 veya aşağısı bir modeli Türkiyeye sokamayacağım anlamına geliyor. Hiç bir zaman stoklu çalışmadığımız için de müşterilerimize deforme edilmiş malzeme vermemiz imkansız hale geliyor.
Sandıkta gelen motorun aküsü zaten bağlı olmuyor.

umarım bu bilgiler sizi biraz daha aydınlatır. Dediğim gibi fabrikadan sandığıyla gelen malzemede herhangi bir problem olduğu takdirde garanti kapsamındadır gerekli olan herşey yapılacaktır.

Gülümsüyorum

ikinci el motorlar i?in
Başa dön
pin2001 Çevrimdışı pin2001 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 30.01.2004 - 01:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaw Walla yağlarımı erittin Pınar(desem olur dimi?).Şu an param olsa anında almıştım R-6'yı..Gerçekten şahane bi kampanya..Bu arada ayrıntlı cevap için teşekkür eder,bi bedava motor wermenizi dilerim..Şimdiden teşekkürler Gülümsüyorum
Mr-Metal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: batyKKent

MesajTarih: 30.01.2004 - 02:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Knight, euheuhe.. olm biriktir paranı al motorunu.. öyle bedavayı benim istemem lazım... yaa bizim kuzene söyleyeyim bi bakalım, 15 milyara zx-12 alacaktı arkadaşınadn ama sıfır olursa belki kararı değişir...
Başa dön
Mr-Metal Çevrimdışı Mr-Metal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Zerocool
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.01.2004 - 02:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pınar hanım acaba buraya bir kaç motor yazsak onlarında fiyatlarını belirtebilirmisizniz acaba hatta yazıyım Gülümsüyorum

Kawasaki Klr650
Yamaha Xt600
Suzuki Gs500
Honra NX4 Falcon
Başa dön
Zerocool Çevrimdışı Zerocool Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 30.01.2004 - 06:01    Mesaj konusu: Re: YZF R6, ZX6R ve GSXR600 'da KAMPANYA Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pin2001 demiş ki:
Şok oldum
M&A Motor'da YZF R6, ZX6R ve GSXR600 'da KAMPANYA var!!!

Arkadaslar bu kampanyaya katilmak isteyipte hangi motoru alayim diyenler olursa benden tavsiye ZX6R!! Ben bunlarin hepsini sürdüm ve iclerinde en iyisi ZX6R..Ve zx6r'in 636 ccm olmasindan kaynaklanan motor gücü bazi 750ccm yarislara dudak büktürür...Inanin bu motorun freni simdiye kadar gördügüm en iyisi ve viraj performansi ayni R6 gibi süper..Tanki full halde 188 kg agirliginda olan bu motor hakikaten bir bisiklet yaaa...Bosuna bunlarin arasinda olan testlerde birinci olarak cikmamis zx6r!! Şok oldum Şok oldum
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
scorpion
Üye
Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 30.01.2004 - 06:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten kampanya çok güzel ama bizim ikinci el 600 lüklerimiz elimizde kalır bu fiyatla.yani adam 2000 modele 11 milyar vereceğine gider 16 milyara sıfır makine.arkadaşlar bu olay fazla duyulmadan 600 lük makineleri elden çıkarın.ayrıca Pınar hanım 600 üstü makinelerde neden bu kampanya yok.aydınlatırsanız sevinirim.
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 30.01.2004 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla kampanya yapabilmek için elimden geleni yapıyorum ancak dediğim gibi 1 ocak 2004 tarihinden itibaren sadece 2004 modelleri ithal edebildiğim için bazı modellerde fiyatlar henüz elime geçmedi.

Bedava motor konusuna gelince; inşallah birgün verebilecek konuma gelirim Gülümsüyorum

bu arada bana msn den de ulaşabilirsiniz: pkalkanoglu@hotmail.com

kampanya yapmamı istediğiniz modeller olursa en azından model falan belirtin ben de olabilirliğine bakayım. Yada toplu almak isterseniz yine birşeyler yapmaya çalışırım.

siteyi de yarın inşallah tamamlayacağım. daha ayrıntılı görebilirsiniz.

oraya haber yazmak isterseniz bana mail atabilirsiniz ( pk@mamotor.com ) yada kampanya ile ilgili düşünceleriniz bana mail atarsanız ben de siteye isminizle ekleyebilirim.

Bu arada bana Pınar demenizde hiçbir sakınca yok. Gülümsüyorum

ikinci el motorlar i?in
Başa dön
pin2001
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 30.01.2004 - 16:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Zerocool,

KLR650 2004 Üretilmiyor
XT600 2004 Üretilmiyor (Yeni model XT660 )
NX4 2004 Japon versiyonu, Bulunmuyor.

Fiyatları şu an bildiremiyorum fiyat bilgisi istedim. Bir ara size haber yollayacağım

ikinci el motorlar i?in
Başa dön
pin2001
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 30.01.2004 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu arada ben size birşey bildireyim. Kampanya olsun ya da olmasın bizden alışveriş yaparken banka kredisi kullanabiliyorsunuz!!!!!!!!!!!
Gülümsüyorum Şok oldum

ikinci el motorlar i?in
Başa dön
Mr-Metal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: batyKKent

MesajTarih: 25.04.2004 - 03:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pınar abla bu banka kredileri ile 250 cc bir racing tipi motor için asgari ne ücret çıkarabiliyorsun??
Başa dön
Mr-Metal Çevrimdışı Mr-Metal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ziko
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 25.04.2004 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla geçenlerdede demiştim bi abimize aldık manisadan 9900euroya tabi fabrikadanmı yoksa bekletilmişmi bilmiyorum ama sandıkta pazartesi gelecek kısmetse.önümüzdeki sezonda sıfır rr1000 yada zx10 alacağım mutlaka görüşelim pınar hanım.bide bana bi bellik lazım çeşitleri bi görüp sipariş vermek istiyorum.havaleyi yapar siz yollarsınız mümkünse fiyatlar hakkında bilgi verirsen bide dainese tşhirt soracağım beni bi bilgilendirirsen sevinirim
Başa dön
ziko Çevrimdışı ziko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal