Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MD üyeleri şirince bombardımanı(düzenlenmiş başlık)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MD üyeleri şirince bombardımanı(düzenlenmiş başlık)

MD üyeleri şirince bombardımanı(düzenlenmiş başlık)
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.12.2006 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet güzel bir geziydi ilk defa katıldık ve çek keyif aldık. emeği olan herkeze teşekkürler..

Bekir Akgün
06 Yamaha R1 simsiyah
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
egerkagan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.12.2006 - 15:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dün çok güzel bir etkinlik oldu emeği geçen katılan herkese teşekkür ederim.

Her ne kadar grubu bazen biraz beklettiysem de elimden geleni yapmaya çalışıtım kusura bakmayın Gülümsüyorum

Benzer etkinliklerin olması dileği ile herkese sevgiler...
Başa dön
egerkagan Çevrimdışı egerkagan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
akrep_kral
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 04.12.2006 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serter abi şu fotoları koy artık seni bekliyoz Göz kırpıyorum
Başa dön
akrep_kral Çevrimdışı akrep_kral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
medya_asistani
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 04.12.2006 - 18:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[quote="selis"]
Alıntı:

medya_asistani aslında sana bir şeyler söylemek istiyorum, AMA söylediklerimden çok söyleyemediklerim daha önemli...Anlatmak istediklerim de anlatamadıklarımın içinde gizli... Delirdim

Göz kırpıyorum
kampa
Üye
Üye

MesajTarih: 04.12.2006 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir geziydi, herkese teşekkür ederim. Çektiğim fotoğrafları siteme yükledim merak eden gidip bakabilir, burayı boğmak istemedim;
www.eminari.com/album/sirince.htm.

Sağlıcakla kalın
Başa dön
kampa Çevrimdışı kampa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
zardanadam
zardan üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 04.12.2006 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir etkinlikti.Katıldığım için çok mutluyum.Umarım daha bir çok gezide birlikte keyif alırız.Ayrıca fotoğraflarını paylaşan arkadaşlara da teşekkürler.

Başa dön
zardanadam Çevrimdışı zardanadam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kampa
Üye
Üye

MesajTarih: 04.12.2006 - 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Link yanlış olmuş www.eminari.com/album/sirince.htm
Başa dön
kampa Çevrimdışı kampa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
aynux
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.12.2006 - 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok guzel bir gezi oldu. Guzel fotoraf kareleri yakalamis emin abimiz.
Başa dön
aynux Çevrimdışı aynux Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kudo
Üye
Üye

Nereden: özdere/izmir

MesajTarih: 04.12.2006 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir gün de özdere'ye piknik yapmaya ve balık tutmaya bekliyorum.
Başa dön
kudo Çevrimdışı kudo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_cute_chocolate_
Üye
Üye

Nereden: izmir/kar?yyaka

MesajTarih: 04.12.2006 - 21:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel we eglenceli bi gezii olduu en çok eglendim yer atlarr olduu bi türlüü gitmeyen atları sahibi bile götüremedi :D ;)
Başa dön
_cute_chocolate_ Çevrimdışı _cute_chocolate_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ciko35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir (almanya)

MesajTarih: 04.12.2006 - 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel bı gezı omuş paylaşim için tesekkur.........
Başa dön
ciko35 Çevrimdışı ciko35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 04.12.2006 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet arkadaşlar bencede güzel bir gezi oldu,katılan tüm dostlara teşekkür ederim Alkışlıyorum Alkışlıyorum
halilRR,
abi o atmı küçük yoksa senin altındamı öle gözüküyo Şok oldum Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
medya_asistani
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 05.12.2006 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_cute_chocolate_ demiş ki:
güzel we eglenceli bi gezii olduu en çok eglendim yer atlarr olduu bi türlüü gitmeyen atları sahibi bile götüremedi Çok gülüyorum Göz kırpıyorum

evet katılıyorum eğlencesi atlardan çok espiriler oldu Delirdim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal