3 Motor olarak başlayan Şarköy ikiteker toplaşması Adnan ın daha Edirne çıkışında 25 .km de radar a girip 209 ytl ceza yemesi moralinin bozulması kaskı ve gözlüklerinden bir türlü eksik olmayan buhar sebebi ile Adnan ın bizi iki kişi bırakması sebebi ile 2 motrcu olarak Önder ile birlikte yolumuza devam ettik.
Rotamız.yeşil çizgiden gittik ,kırmızıdan döndük.
Hazırlıklar,
Hayrabolu yolunda Önder.
Karıştıran kavşağına vardık,motorlar niye mi uzak duruyorlar,ben Önder e” daha hızlı,daha hızlı”diye bağırıyorum diye onlarda küstü galiba.
Şarköy girişinde Önder,( bu sefer 15 dk bekledim)
Nihayet;
Ve Şarköy,Sağlamtaş köyünden Ayhan ile nihayet tanıştım,Ayhan sizlerle tanıştığıma çok seviniyorum,artık benimde motorunu batırmaktan çekinmeyen endurocu arkadaşlarım var,yaşasın.
Hava da çok güzeldi deniz kenarı harikaydı birkaç saat.
Keyifli sohbetlerin tebessümü ile dönüş yolunda bu kez sadece Önderi değil;
Çanakkaleli arkadaşları bekliyorum,bir iki enstantane yakalamak için.
Arkadaşlar sizler iyi sürücülersiniz de ,ben iyi fotoğrafçı değilim,ne yazık ki sonuç bunlar işte.
Dönüşümüzde gidişimiz gibi Önder i bekleyerek geçti,şunu keşfettim yavaş motorcu sağlığa zararlı beklerken hep fazladan bir sigara içtim.
Uzunköprüyü geçerken Önder sınır boyundan köylerden gidelim dedi,peki dedim, daha 20 km ilerlemiştik ki yine Önderi beklemek için kenarda durdum,bekle bekle gelmiyor hava kararmak üzere,
-Eyvah dedim bu sefer var bişeyler düşmemiştir umarım diye dualar ederek geri döndüm,birkaç km ilerlemiştim ki baktım geliyor.
-Önder nerdesin ?
-Kayboldum abi.
-……..
-yahu solumuz Meriç nehri yani sınır oraya gidemezsin sağımız tarlalık,topu topu 3 köy geçtik .anayol belli nasıl kayboldun başka yol yok çünkü.
Ayhan senin Sağlamtaş sucuğunu henüz test etmedim,en kısa vamanda test verilerini senle paylaşıcam sevgili dostum.
Çok keyifli bir gündü,herkese özellikle ev sahibi sayılan Tekirdağlı dostlara tekrar teşekkür ederim.Sizleri tanımak güzel.
190 km gidiş,155 km dönüş toplam da345 km,ben 140-150 arası gittim 60 ytl yaktı,Önder daha yavaş olduğundan daha az yaktı.
Selamlar & Saygılar… _________________ KaWaSaKi KLE 500
güzel bir gezi olmuş........abi senin işinde beklemekle geçmiş valla...... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Resimler çok güzel yollar bomboş motorsikletlere bırakmışlar yolları... keyifli bir toplaşma mutluluk gözlerden okunuyor..bol resimli ve mutlu sürüşler...
Kayıt: Apr 26, 2005 Mesajlar: 1501 Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21
Tarih: 03.12.2006 - 23:50 Mesaj konusu:
ya o ilk resimdeki benzincide yani göbeğin oradakinde bi köpecik vardı yavru ne alemdi onu sevdiniz mii
bu arada bizim şarköyde evimiz var yazları bazen uğruyoruz. babam da şimdi müreftede bir arsa satın almış. kendine zeytin bahçesi yaptı insan emekli olunca doğaya dönmeye başlıyor bilsem böyle toplaştığınızı ben de gelirdim. daha dün oradaydı babişkom neyse birdahaki sefere artık. çok sakin sessiz diye gelesim olmuyordu şarköye. artık siz varsınız diye arada bir uğrarım _________________
ANY 21
Ahh ah Şarköy'ü özlediğimi farkettim birden..Orada bizimde yazlığımız vardı anicik, Doğan 7 lerin orada ,şer güçler sattırdı bana zorla .. Siz sakın satmayın ,öyle yeşili ve oksijeni bol yer nerde var ,tabii denizini düşünmezsek .. _________________ "A2 Ehliyetim var motorum da, ama hala artçyyym"
Kayıt: Oct 15, 2005 Mesajlar: 3016 Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+
Tarih: 04.12.2006 - 02:26 Mesaj konusu:
alk22, güzel bir pazar tarafınızdan güzel değerlendirilmiş evde hasta olduğumdan bu haftaki topiklere bakım imrenmekle uğraşıyorum, gıpta ediyorum ne iyi ettiniz de gezip fotograflar çektiniz..
sevgilerimle
volkan _________________ Motorsuz,Gezisiz ve Sanatsız kalmayın.Volkan
merhaba Alk 22 Biz Tekirdağlılar olarak sizlerle tanışmaktan büyük keyif aldık yazıların ve fotoğrafların için teşekkürler inşaallah yeni gezilerde tekrar buluşmak üzere herkeze selamlar saygılar
summer_night, racingdelisi, ssue, PowerXante, doktor_21, gulo, SeMeTeY, arzuche, SGOR, Teşekkürler arkadaşlar.
anicik, Şarköy yine sessiz,kışın yine ıssız,ama tepeler doğa harika gerçi Uçmakdere üzerinden dönen diğer arkadaşlardan öğrendiğim kadarı ile uçmakdere yolunu otoban gibi yapmışlar ama olsun.Radar ın olduğu tepe var daha keşfedilecek.
MrEnduro, Geçmiş olsun abi,gerçi biz sizler gibi denize filan giremedik ama Transalp59, sizlerle de tanışmak çok keyifliydi,bu sohbet bizi kesmez,sizleri de edirne tarafına bekleriz,biz mi zaten bu yıl 4-5 kez geldik Tekirdağ a ama sizin için müsait havalarda yine geliriz.
Hele "çin" motoru kullanan arkadaşlara,atfen "çin mafyası" uzak durmayın sözleri ile daha bir kaynaştırdı insanları sohbetlere doyum olmadı.Ev sahipliğiniz misafirperverliğiniz için tekrar teşekkürler.
Selamlar. _________________ KaWaSaKi KLE 500
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız