medya_asistani aslında sana bir şeyler söylemek istiyorum, AMA söylediklerimden çok söyleyemediklerim daha önemli...Anlatmak istediklerim de anlatamadıklarımın içinde gizli...
_________________ imzamda kendimi tanytmak isterim ama ben anlatyklarymdan çok anlatamadyklarymda gizliyim bi kaç söz yazmak isterim ama söylediklerimden çok söyliyemediklerim önemlidir.
Güzel bir geziydi, herkese teşekkür ederim. Çektiğim fotoğrafları siteme yükledim merak eden gidip bakabilir, burayı boğmak istemedim;
www.eminari.com/album/sirince.htm.
Güzel bir etkinlikti.Katıldığım için çok mutluyum.Umarım daha bir çok gezide birlikte keyif alırız.Ayrıca fotoğraflarını paylaşan arkadaşlara da teşekkürler. _________________
evet arkadaşlar bencede güzel bir gezi oldu,katılan tüm dostlara teşekkür ederim halilRR,
abi o atmı küçük yoksa senin altındamı öle gözüküyo _________________
güzel we eglenceli bi gezii olduu en çok eglendim yer atlarr olduu bi türlüü gitmeyen atları sahibi bile götüremedi
evet katılıyorum eğlencesi atlardan çok espiriler oldu _________________ imzamda kendimi tanytmak isterim ama ben anlatyklarymdan çok anlatamadyklarymda gizliyim bi kaç söz yazmak isterim ama söylediklerimden çok söyliyemediklerim önemlidir.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız