PeLLiNe, gelseydin maçtan önce hep beraber eğlenirdik.Maç tan sonra eğlenecek halimiz kalmıyor çünkü. _________________ CBF 1000e 1000meliyim,sonra 1000 er 1000 er öderim.
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7059 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 05.12.2006 - 14:09 Mesaj konusu:
Maça bi hafta gelipte bi hafta ekenlere sesleniyorum.
Gelmediğiniz her maçtan sonraki hafta maça gelirken iki kilo bol cevizli
antepli gaymaklı baklavayla geliyorsunuz haberiniz ola. _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
evet iyi olan kazansın diyorum bende güzel bir maç olacaktır eminim maçtan nefret ederim ama böle oynana maçları severim orda olup izlemek isterdim _________________ imzamda kendimi tanytmak isterim ama ben anlatyklarymdan çok anlatamadyklarymda gizliyim bi kaç söz yazmak isterim ama söylediklerimden çok söyliyemediklerim önemlidir.
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6208 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 06.12.2006 - 14:13 Mesaj konusu:
bukez maçla ilgili yorum gelmedi nieyseee sanırım bunun sebebi 35-40 dk 7kişi oynamalarına rağmen 5 fark yedikleri için.. kalemizde devlesen TAYFUN MTX e ayrıca tesekkür ederim.!!tabiki bu tarihi farkta emeği gecen herkese tesekkürler _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız