Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İZMİR MD! 5 Aralık Halı Saha Maçı. Duymayan Kalmasın

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İZMİR MD! 5 Aralık Halı Saha Maçı. Duymayan Kalmasın

İZMİR MD! 5 Aralık Halı Saha Maçı. Duymayan Kalmasın
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
bikehoper
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: karsiyaka / IZMIR

MesajTarih: 05.12.2006 - 09:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PeLLiNe, gelseydin maçtan önce hep beraber eğlenirdik.Maç tan sonra eğlenecek halimiz kalmıyor çünkü.

Cesaretin fazlası,korkunun azı APTALLIKTIR
Başa dön
bikehoper Çevrimdışı bikehoper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 05.12.2006 - 09:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halilRR, bu akşam maçtan sonra hamam sefanız yokmuydu sizin ne oldu? Çok gülüyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
balikci35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmirrrr

MesajTarih: 05.12.2006 - 09:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benoynayamam ama ızlemeye gelırım abi aksam yagmurda yagcakmış tabıkı motorla nasıl gelrım onuda dahada dusunmedım

Başa dön
balikci35 Çevrimdışı balikci35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
aynux
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.12.2006 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende maca gelmek istiyorum ama 125 cc ile gelen olacak mi onu ogrenmek istiyorum. Birde cc bazinda mi maclar yapilacak?
Başa dön
aynux Çevrimdışı aynux Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 05.12.2006 - 11:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oldfart, :d :d :d :d :d Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 05.12.2006 - 14:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Maça bi hafta gelipte bi hafta ekenlere sesleniyorum.

Gelmediğiniz her maçtan sonraki hafta maça gelirken iki kilo bol cevizli
antepli gaymaklı baklavayla geliyorsunuz haberiniz ola. Delirdim Çok gülüyorum
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
medya_asistani
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.12.2006 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet iyi olan kazansın diyorum bende güzel bir maç olacaktır eminim maçtan nefret ederim ama böle oynana maçları severim Gülümsüyorum orda olup izlemek isterdim
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 06.12.2006 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bukez maçla ilgili yorum gelmedi nieyseee Çok gülüyorum Çok gülüyorum sanırım bunun sebebi 35-40 dk 7kişi oynamalarına rağmen 5 fark yedikleri için.. Delirdim kalemizde devlesen TAYFUN MTX e ayrıca tesekkür ederim.!!tabiki bu tarihi farkta emeği gecen herkese tesekkürler Dans Alkışlıyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal