adam kendi motoruna neden bukadar kin duyuyorki demek ki çok kötü bir suçuvar _________________ motosiklet bi araç deill tutkudur ve bu tutku ölene kadar hiç bitmezzzz
Tarih: 18.12.2006 - 21:13 Mesaj konusu:
vahsikedi demiş ki:
Hehh bayıldım bu ilana, ne kadar dürüst biri Ama aklım karıştı kawasakiler bu kadar kötü mü
Kawasaki'nin kotu oldugu falan yok, zaten 4 ana japon markasi arasindada kotu denebilecek motor yok Tek sorun distributor ufak olmasi dolayisiyla birazda yanlis politikalar sonucu stokta parca falan bulundurmuyor ve duzgun bir servis agida kuramamis. Herkes distributorun kotu olmasiyla motorun kotu olmasi ayni seymis gibi davraniyor. Kawasaki en kral motorlardan biridir ve sorunsuzdur.
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 1735 Nereden: Ümraniye / İST
Tarih: 18.12.2006 - 21:21 Mesaj konusu:
yine adam honda alıcam demş. en azından birbirine karşılaştırılcak kalitedeler. ya deseydi bunu satıp mondial alcam o zaman isyan çıkması an meselsi _________________ PEŞMERGE SYTLE ...
Tarih: 18.12.2006 - 22:35 Mesaj konusu:
honda alıcam o yüzden satıyorum demişte ben anlamadım o kadarda fena bişi yokki.. ilan değişmişmi acep eskiden ne yazıyodu bilen varmı. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız