Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - var mı böyle bir satış ilanı ? gülmekten öldüm:)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

var mı böyle bir satış ilanı ? gülmekten öldüm:)

var mı böyle bir satış ilanı ? gülmekten öldüm:)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
heroone
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.12.2006 - 08:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahuahuhauhauha oldum ya gulmekten Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
speed_boys
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 07.12.2006 - 08:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adam kendi motoruna neden bukadar kin duyuyorki ? Göz kırpıyorum demek ki çok kötü bir suçuvar Delirdim
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 07.12.2006 - 09:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

afnopha, merak etme ben ustume dusuenı sımdı yaparım...

ya arkadaslar ayrıca adamı gormuyormusunuz hangı motoru neyle kıyaslıyo gerı zekalı bındıgı motorun markasına bak racing yle kıyaslıyo... Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crash
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: çesme-alaçati

MesajTarih: 07.12.2006 - 09:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ona cevap yazmaklazım sen motor alma önce eğitim al diye
Başa dön
crash Çevrimdışı crash Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
F-5
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİRR

MesajTarih: 07.12.2006 - 17:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

elemana bak elinin kiri sanki honda alıcam satıyorum kesin bi arızası bi sorunu var. Beğenmedim
Başa dön
F-5 Çevrimdışı F-5 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 18.12.2006 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hehehe adam ılanı deıstırmıs Dans

motordelisi_19@hotmail.com
Başa dön
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oday
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Maltepe/cadde

MesajTarih: 18.12.2006 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay be millet motoru olur kıs gibi beyenmes bisde oda yok pehhh ben böle hayatın Göz kırpıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Buradan

MesajTarih: 18.12.2006 - 21:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vahsikedi demiş ki:
Hehh bayıldım bu ilana, ne kadar dürüst biri Gülümsüyorum Ama aklım karıştı kawasakiler bu kadar kötü mü ? ?

Kawasaki'nin kotu oldugu falan yok, zaten 4 ana japon markasi arasindada kotu denebilecek motor yok Tek sorun distributor ufak olmasi dolayisiyla birazda yanlis politikalar sonucu stokta parca falan bulundurmuyor ve duzgun bir servis agida kuramamis. Herkes distributorun kotu olmasiyla motorun kotu olmasi ayni seymis gibi davraniyor. Kawasaki en kral motorlardan biridir ve sorunsuzdur.
Başa dön
AuSSiE-STYLE Çevrimdışı AuSSiE-STYLE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tr_select
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: oralarda bir yer!..

MesajTarih: 18.12.2006 - 21:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda alıcam o yüzden satıyorum lafa bak be adam döktürmüş

Son Mesajdan 40 saniye:

honda alıcam o yüzden satıyorum lafa bak be
Nemesis_YD
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ümraniye / İST

MesajTarih: 18.12.2006 - 21:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yine adam honda alıcam demş. en azından birbirine karşılaştırılcak kalitedeler. ya deseydi bunu satıp mondial alcam o zaman isyan çıkması an meselsi Dil çıkarıyorum
rossii
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 18.12.2006 - 22:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
rossii Çevrimdışı rossii Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 18.12.2006 - 22:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda alıcam o yüzden satıyorum demişte ben anlamadım o kadarda fena bişi yokki.. ilan değişmişmi acep eskiden ne yazıyodu bilen varmı.
morcu350
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/dikili

MesajTarih: 18.12.2006 - 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence güzel motor ama fiyatı çok gibi geldi bana
Başa dön
morcu350 Çevrimdışı morcu350 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ruhkanseri
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.12.2006 - 02:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

namuslu namussuza döndü bu iş Göz kırpıyorum
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: FEar Of ThE DaRk:)

MesajTarih: 19.12.2006 - 03:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kızmayın ilan sahibine ''o''da son kara Alkışlıyorum rr Alkışlıyorum ın büyüsüne kapılmış Gülümsüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal