Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motosikletlerimin Yeni Fotoları (R1, Hayabusa, CBR 1000RR)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motosikletlerimin Yeni Fotoları (R1, Hayabusa, CBR 1000RR)

Motosikletlerimin Yeni Fotoları (R1, Hayabusa, CBR 1000RR)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
2move
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 05.12.2006 - 20:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yazdıklarının hiç birini okumadan sana şu yorumu gönül rahatıyla yaparım..

saçmalamışssın.. maşşalah diyeceğine yaptıklarına bak.ayıp ayıp.
yaşın kaç?
Başa dön
2move Çevrimdışı 2move Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balmumcu, Istanbul

MesajTarih: 05.12.2006 - 20:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lafım jawa350'ye değil. jawa350'nin yorumlarını yanlış anlayıp da Guclu'nün motosikletlerini koyduğu topici açmasını yanlış bulanlara...
Bence adam 1 motosikletini de koyar, 10 motosikletini de. Adam günün birinde heves etmiştir. Bütün motorlu taşıtlarımı şöyle yanyana dizeyim de bir fotoğraflarını çekeyim, ileride fotoğrafa bakar bugünleri hatırlarım demiştir. Koyar bütün arabalarını, motosikletlerini yanyana, çeker fotoğraflarını.
Ben kendimden örnek vereyim. CBR1000RR'ım toplanalı aylar oldu ama hala fotoğraf çekme fırsatım olmadı. Kendi zevkime göre çok güzel topladım motorumu. Fotoğrafın da bir o kadar güzel olmasını istediğim için bir gün boğaz manzaralı bir yere gideceğim ve 50 küsür fotoğraf çekeceğim. Bu fotoğrafları hem desktopıma koyacağım, hem MD'de yayınlayacağım, hem de www.1000rr.net'te yayınlayacağım. Bu bir heves. Gösteriş için yapmayacağım. 1000RR'ın yanında bir tane Goldwing, bir tane de Harley Davidson V-Rod'um olsun isterdim. Ve olsa bu üçünü yanyana eşit uzaklıkta koyar, fotoğraflarını çekerdim.

Millet çıkmış fakir edebiyatı yapıyor. Tamam... Alamayanlar olabilir. Ben herkesi anlıyorum. Benim de otobüse bindiğim zamanlar oldu. Okula ve işe hep otobüsle gidip geldim. Bir dönem işe BMW'yle gittiğim de oldu. Ama hiçbir zaman yanımda duran otobüsteki insanlara kasıla kasıla bakmadım. Hatta sunroofum açıksa kapattım konu olmamak için. Her minibüsün, otobüsün yanına geldiğimde içimin fena olduğu durumlar çok oldu. Önemli olan insanların derdini anlamak. Şimdi sokakta yatan adam çöpten yemek yiyor diye ben de çöpten yiyecek değilim. Heee. Ne yapmak lazım? Bu kişilere yardım ederiz, onların derdini biliriz. Olay budur.

Söylemek istediğim bazı kişilerin Guclu arkadaşımızı burnu kalkık gibi gördüğüdür. Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar. İnsanları tanımadan yargılamayın lütfen.

Bu arada insan kendi şansını kendi yaratır. Bu adam yat yapıp para kazanıyor, kazandığı parayla da motosikletleri kapısına diziyorsa, bu onun başarısıdır. Bazı insanlar şanslıdır lafına kesinlikle inanmam. Girişken, akıllı ve risk alan her insan yapmak istediğini yapar. Herkesin başarısı kendi elinde. Seni başarından dolayı kutlarım Guclu. Ben 25 yaşındayım ama senin gibi olamadım ve olacakmışım gibi de gözükmüyor. Demekki bir yerlerde yanlış yapıyorum.
afnopha
Üye
Üye

MesajTarih: 05.12.2006 - 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

"motorlarımın resimleri" diye başlık açardım. "benim motorların resimleri" yazmazdım.

Oradaki "benim" kelimesi bazıları için önemsiz olabilir ama bazıları için olaya inanılmaz bir iticilik katıyor. Ama bu durum jawa'nın tepkisini bu şekilde alaycı bir tavırla göstermesini haklı kılmaz. Sonuçta tanımadığı ve karakterini bilmediği bir kişinin paylaşımını kastını aşan bir durum olarak değerlendirmek gerekir.
Başa dön
afnopha Çevrimdışı afnopha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balmumcu, Istanbul

MesajTarih: 05.12.2006 - 20:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mesajım yanlışlıkla iki defa yollandı. Silemiyorum. Ne yapmam lazım?
NatureBoy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.12.2006 - 21:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi süper cihazlar ama cbr ı sat gitmio o Gülümsüyorum
Başa dön
NatureBoy Çevrimdışı NatureBoy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 05.12.2006 - 21:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güçlü; Kardeş.. Ne yaptın sen yahu. Çok gülüyorum Öyle hepsini birden bi seferde gösterirmi insan.. Alıştıra alıştıra birkaç gün aralıklarla Birer resim koyacaktın.. Göz kırpıyorum Gülümsüyorum Çok gülüyorum
Arkadaşlar güçlü arkadaşımızın Kötü bir niyeti olduğunu sanmıyorum. Durumu müsaittir Alır alır kimseninde bir yorum yapması gerekmiyor. O topic i bende okudum... Cumoni ve peri ninde dediği gibi bende birşey yazmadım. Sizde yazmak zorunda değilsiniz. Bu şekilde karalamak çok kötü. Sizlere yakışmıyor. Allah Daha çok versin 10 tane alsın.
Kimse gocunmasın. Ben Motosiklete 20 yıldır binen bir insanım. Hiç motorsuz kalmadım ancak şu an motorunu ev aldığım için sattım. Olan arkadaşlara bakıpda kıskanmıyorum. Halime herzaman şükrediyorum. Motor dediğin nedir ki 3-5 ay sonra yine alırınır. Bu sitededki.. Dostlarımızın çoğu yeni ve yaş ortalaması 15-25 arası olan arkadaşlar. Onlarda birgün elbet bazı şeyleri yapma imkanları olacaklar.. Ve geri dönüp baktıklarında.. Birzamanlar mobilete dahi binemiyorduk diyecekler buna emin olun. Güçlü Arkadaşımada kazasız günlerde kullanmasını diliyorum. Bravo

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
canabien
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 05.12.2006 - 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guclu ben motorlarına bakmaktan gayet keyif aldım bu bi seviye meselesi bence sen boşver isterse topiğe bakmaz insan sonuçta kimse zorlamıyo

Son Mesajdan 13 dakika sonra eklendi:

yani harbiden saçmaladın ama ben adamın resimlerine bakmaktan gayet keyif aldım Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim
Başa dön
canabien Çevrimdışı canabien Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 05.12.2006 - 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence çok basit olmuş bu konu bay mış bence m d bu sekilde küçültülmemeli motor tutkusu tamam ama konu başlıgın dürütçe diil dogru yazmalısın :bad: İstemiyorum

Son Mesajdan 47 saniye:

BENCE KÜÇÜK GÖRMEK DİİL GARİBAN YADA ZENGİN MESELESİ OLARAK ALGILAMA BİRAZ ALAYCI OLMUŞ BENCE KONU Beğenmedim
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
artofriding
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 05.12.2006 - 21:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar, Java350 nin ilk yazdıklarını okuduğumda içeriğinde hiçbir şekilde Güçlü hakkında olumsuz bir ifadede bulunmadığını gördüm.Bu nedenle jawatwinsport350cc ye Güçlüye haksızlık yaptığını iddia eden cevaplar yazmaktan vazgeçmelisiniz.
Zaten bence de adam istediği gibi yollar motorsikletlerinin resimlerini.Ama ben olsam bi düşünürdüm acaba bu şekilde hepsini birden mi yollamalıyım yoksa daha mütevazi mi hazırlamalıyım diye...
Güçlü, kendisini başka şekillerde kanıtlamış bir kişi de olabilir.Ama bazen insan insaf ediyor, sokakta yürürken görüyor, kendini becerisi ile, uğraşı ile, yetenkleri ile kanıtlayamamış kişiler, para ile satın alınabilecek malı ve mülkü ile kanıtlamaya çalışıyor.Ben bisiklet tepe inişçisiyim(Downhill), bazı arkadaşları görüyorum, hiçbir başarısı olmayıp ta 12 milyarlık bisikleti çekince altına bi havalara giriyor üstün olduğunu sanıyor.Umarım Güçlü kardeşimiz de bu tür insanlardan değildir.
Başa dön
artofriding Çevrimdışı artofriding Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KORGeneral
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İngiltere-Exeter

MesajTarih: 05.12.2006 - 22:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mesajın cok komik olmuş gerçekten süpersin:DÇok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum

Fakat güçlü kardeş bu motorları hakederek, haram yollara girmeden almış bir kardeşimizse, bize sadece onun adına sevinmek ve taktir etmek düşer. Alkışlıyorum
hondacbr1100xx
Üye
Üye

Nereden: Trabzon

MesajTarih: 05.12.2006 - 22:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar hepsini teker teker göstermekte ne demek ya , bu kadar saçmalık olur mu Delirdim
KORGeneral
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İngiltere-Exeter

MesajTarih: 05.12.2006 - 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum cok komik olmuş gerçekten süpersin Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Çok gülüyorum

Fakat güçlü kardeşimiz, o motorlu hakkıyla, haram yemeden almış ise, bize sadece onun adına sevinmek ve taktir etmek düşer. Üyemiz bizle motorlarını paylaşmış ne var ki bunda???
hondacbr1100xx
Üye
Üye

Nereden: Trabzon

MesajTarih: 05.12.2006 - 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sorunda o ya

ne var bunda ? Delirdim
trasher
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GöZtEpE

MesajTarih: 05.12.2006 - 23:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaş espirili bir yaklaşımla inceden eleştirmiş gerçekten eleştiri de olacaksa böyle olsun demek geliyo insanın içinden benim yorumum 50cc scooter alamayan adama 1000RR R1 Hayabusa ne geliyosa Hayabusa R1 RR ı olan adama da bu(4 motorunun olması) o gelir ben arkadaş motorlarını sergilerken bir art niyete sahip olduğunu düşünmüyorum ayrıca topicin adının farklı olması hiçbirşeyi değiştirmez bu tip eleştireler zaten gelebilmesi doğal olan eleştiriler güçlü arkadaşımızda bunu daha önceden bilincindedir umarım. Allah herkese istediğini versin Kimsenin malında gözü olmayana Allah zaten er yada geç nasip eder.

®trasher yellowstorm gt250r
Başa dön
trasher Çevrimdışı trasher Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
reddevil21
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale/lapseki

MesajTarih: 05.12.2006 - 23:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizim burası pejo yuvası yaaaaa takıyorlar çırçırları anam sese bakkk inletiyor ben geliyorum diyorlar
beni hayata ba?layan,yalan söylemeyen,ihanet etmeyen tek a?kymÇoook seviyorum
Başa dön
reddevil21 Çevrimdışı reddevil21 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
4. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal