Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3973 Nereden: Balmumcu, Istanbul
Tarih: 05.12.2006 - 20:50 Mesaj konusu:
Lafım jawa350'ye değil. jawa350'nin yorumlarını yanlış anlayıp da Guclu'nün motosikletlerini koyduğu topici açmasını yanlış bulanlara...
Bence adam 1 motosikletini de koyar, 10 motosikletini de. Adam günün birinde heves etmiştir. Bütün motorlu taşıtlarımı şöyle yanyana dizeyim de bir fotoğraflarını çekeyim, ileride fotoğrafa bakar bugünleri hatırlarım demiştir. Koyar bütün arabalarını, motosikletlerini yanyana, çeker fotoğraflarını.
Ben kendimden örnek vereyim. CBR1000RR'ım toplanalı aylar oldu ama hala fotoğraf çekme fırsatım olmadı. Kendi zevkime göre çok güzel topladım motorumu. Fotoğrafın da bir o kadar güzel olmasını istediğim için bir gün boğaz manzaralı bir yere gideceğim ve 50 küsür fotoğraf çekeceğim. Bu fotoğrafları hem desktopıma koyacağım, hem MD'de yayınlayacağım, hem de www.1000rr.net'te yayınlayacağım. Bu bir heves. Gösteriş için yapmayacağım. 1000RR'ın yanında bir tane Goldwing, bir tane de Harley Davidson V-Rod'um olsun isterdim. Ve olsa bu üçünü yanyana eşit uzaklıkta koyar, fotoğraflarını çekerdim.
Millet çıkmış fakir edebiyatı yapıyor. Tamam... Alamayanlar olabilir. Ben herkesi anlıyorum. Benim de otobüse bindiğim zamanlar oldu. Okula ve işe hep otobüsle gidip geldim. Bir dönem işe BMW'yle gittiğim de oldu. Ama hiçbir zaman yanımda duran otobüsteki insanlara kasıla kasıla bakmadım. Hatta sunroofum açıksa kapattım konu olmamak için. Her minibüsün, otobüsün yanına geldiğimde içimin fena olduğu durumlar çok oldu. Önemli olan insanların derdini anlamak. Şimdi sokakta yatan adam çöpten yemek yiyor diye ben de çöpten yiyecek değilim. Heee. Ne yapmak lazım? Bu kişilere yardım ederiz, onların derdini biliriz. Olay budur.
Söylemek istediğim bazı kişilerin Guclu arkadaşımızı burnu kalkık gibi gördüğüdür. Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar. İnsanları tanımadan yargılamayın lütfen.
Bu arada insan kendi şansını kendi yaratır. Bu adam yat yapıp para kazanıyor, kazandığı parayla da motosikletleri kapısına diziyorsa, bu onun başarısıdır. Bazı insanlar şanslıdır lafına kesinlikle inanmam. Girişken, akıllı ve risk alan her insan yapmak istediğini yapar. Herkesin başarısı kendi elinde. Seni başarından dolayı kutlarım Guclu. Ben 25 yaşındayım ama senin gibi olamadım ve olacakmışım gibi de gözükmüyor. Demekki bir yerlerde yanlış yapıyorum. _________________ R1 Hedef
"motorlarımın resimleri" diye başlık açardım. "benim motorların resimleri" yazmazdım.
Oradaki "benim" kelimesi bazıları için önemsiz olabilir ama bazıları için olaya inanılmaz bir iticilik katıyor. Ama bu durum jawa'nın tepkisini bu şekilde alaycı bir tavırla göstermesini haklı kılmaz. Sonuçta tanımadığı ve karakterini bilmediği bir kişinin paylaşımını kastını aşan bir durum olarak değerlendirmek gerekir.
Güçlü; Kardeş.. Ne yaptın sen yahu. Öyle hepsini birden bi seferde gösterirmi insan.. Alıştıra alıştıra birkaç gün aralıklarla Birer resim koyacaktın..
Arkadaşlar güçlü arkadaşımızın Kötü bir niyeti olduğunu sanmıyorum. Durumu müsaittir Alır alır kimseninde bir yorum yapması gerekmiyor. O topic i bende okudum... Cumoni ve peri ninde dediği gibi bende birşey yazmadım. Sizde yazmak zorunda değilsiniz. Bu şekilde karalamak çok kötü. Sizlere yakışmıyor. Allah Daha çok versin 10 tane alsın.
Kimse gocunmasın. Ben Motosiklete 20 yıldır binen bir insanım. Hiç motorsuz kalmadım ancak şu an motorunu ev aldığım için sattım. Olan arkadaşlara bakıpda kıskanmıyorum. Halime herzaman şükrediyorum. Motor dediğin nedir ki 3-5 ay sonra yine alırınır. Bu sitededki.. Dostlarımızın çoğu yeni ve yaş ortalaması 15-25 arası olan arkadaşlar. Onlarda birgün elbet bazı şeyleri yapma imkanları olacaklar.. Ve geri dönüp baktıklarında.. Birzamanlar mobilete dahi binemiyorduk diyecekler buna emin olun. Güçlü Arkadaşımada kazasız günlerde kullanmasını diliyorum. _________________ "Atına atla.. yüreginin götürdügü yere git..!!! hadi go!!!!!"
Arkadaşlar, Java350 nin ilk yazdıklarını okuduğumda içeriğinde hiçbir şekilde Güçlü hakkında olumsuz bir ifadede bulunmadığını gördüm.Bu nedenle jawatwinsport350cc ye Güçlüye haksızlık yaptığını iddia eden cevaplar yazmaktan vazgeçmelisiniz.
Zaten bence de adam istediği gibi yollar motorsikletlerinin resimlerini.Ama ben olsam bi düşünürdüm acaba bu şekilde hepsini birden mi yollamalıyım yoksa daha mütevazi mi hazırlamalıyım diye...
Güçlü, kendisini başka şekillerde kanıtlamış bir kişi de olabilir.Ama bazen insan insaf ediyor, sokakta yürürken görüyor, kendini becerisi ile, uğraşı ile, yetenkleri ile kanıtlayamamış kişiler, para ile satın alınabilecek malı ve mülkü ile kanıtlamaya çalışıyor.Ben bisiklet tepe inişçisiyim(Downhill), bazı arkadaşları görüyorum, hiçbir başarısı olmayıp ta 12 milyarlık bisikleti çekince altına bi havalara giriyor üstün olduğunu sanıyor.Umarım Güçlü kardeşimiz de bu tür insanlardan değildir.
Fakat güçlü kardeş bu motorları hakederek, haram yollara girmeden almış bir kardeşimizse, bize sadece onun adına sevinmek ve taktir etmek düşer. _________________ Suzuki GSXR 1000, Honda CBR 900 RR, Kawasaki ZX6R, Yamaha R6, Dragstar 650, Virago 535, Yamaha fzr 600, Aprilia RS 125
Arkadaşlar hepsini teker teker göstermekte ne demek ya , bu kadar saçmalık olur mu _________________ Bilgi;k???k adamy kibirlendirir,vasat adamy ?a?yrtyr,b?y?k adamy ise m?tevazi yapar..
Fakat güçlü kardeşimiz, o motorlu hakkıyla, haram yemeden almış ise, bize sadece onun adına sevinmek ve taktir etmek düşer. Üyemiz bizle motorlarını paylaşmış ne var ki bunda??? _________________ Suzuki GSXR 1000, Honda CBR 900 RR, Kawasaki ZX6R, Yamaha R6, Dragstar 650, Virago 535, Yamaha fzr 600, Aprilia RS 125
Tarih: 05.12.2006 - 23:32 Mesaj konusu:
arkadaş espirili bir yaklaşımla inceden eleştirmiş gerçekten eleştiri de olacaksa böyle olsun demek geliyo insanın içinden benim yorumum 50cc scooter alamayan adama 1000RR R1 Hayabusa ne geliyosa Hayabusa R1 RR ı olan adama da bu(4 motorunun olması) o gelir ben arkadaş motorlarını sergilerken bir art niyete sahip olduğunu düşünmüyorum ayrıca topicin adının farklı olması hiçbirşeyi değiştirmez bu tip eleştireler zaten gelebilmesi doğal olan eleştiriler güçlü arkadaşımızda bunu daha önceden bilincindedir umarım. Allah herkese istediğini versin Kimsenin malında gözü olmayana Allah zaten er yada geç nasip eder. _________________ ..::takarsan dost takmazsan tost olursun::..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız