Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Netiquette: İnternet'te görgü kuralları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Netiquette: İnternet'te görgü kuralları
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
medya_asistani
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.12.2006 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet bu konu gerçekten iyi sabitlenirse ve dikkate alınırsa bir çok kişi kendine pay çıkara bilir
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
excavator_zx6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: benzin nerde biterse ordan

MesajTarih: 05.12.2006 - 18:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper bi konuya değinmişsin abi OK
bu arada görürmüyüm o günleri bilemem de senin bu sitede admin olarak görmeyi çok istiyorum Bravo yani bunu gerçekten içimden gelerek söyledim.çok seviyorum abi gerek yazışmalarını gerek se topiclerini tek kelime ile mükemmelsin OK
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 06.12.2006 - 10:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

excavator_zx6, teşekkür ederim dostum..Elimden geleni, kaliteli forum adına yapmaya çalışıyorum.. Bravo

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
meral
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 06.12.2006 - 11:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kivanckaplan, çok anlamlı bir başlık olmuş, bizi bilgilendirdiğin ve uyardığın için teşekkürederim. Ama forumlardaki yazıları okurken dikkat ediyorum ki; hala özensiz davranan arkadaşlarımız var. Lütfen bu yazıyı dikkate alın. Saygılar!...
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 12.12.2006 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

meral, konunun özeti, dediğin gibi özenmek.

Alışkanlık haline getirin;
Nokta, virgül kullanmayı,
Türkçe harflerimizi kullanmayı,
Doğru kelimeleri doğru yazımla yazmayı.

[/url]
Başa dön
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 07.02.2007 - 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkezin okuması lazım Bravo
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 22.03.2007 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hız-tutkunu, okunsun bakalım Gülümsüyorum Bravo

[/url]
Başa dön
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 04.04.2007 - 08:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kivanckaplan, Okumaktan ziyade anlayabilmek önemli Bravo
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 15.05.2007 - 09:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güncelleme.............................

[/url]
Başa dön
hayta_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sakarya

MesajTarih: 15.05.2007 - 12:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

kivanckaplan, konu tek kelimeyle harika .gel gelelim kişilik haklarına ;saygı çerçevesinde internet adabı bilmeyen, üstüne üstelik öz dilimiz türkçemizin korunması adına duyarsız bir nesil ortaya çıkmış durumda.maddeciliğin arttığı ve maneviyatın hiçe sayıldığı karanlık günler gelmiş kapımıza ...bilinçli ve birbirinin kişilik haklarına saygılı bir toplum olmayı tüm fertlerimizle birlikte ümid etmek istiyorum .M.KEMAL ATATÜRK"ün dediği gibi;muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kandadır .sözünü söyleyen hisseden ve yaşayan bir toplum olabiliriz temennisiyle.... tüm md lilere saygı ve sevgilerle

kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 04.07.2007 - 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güncelleme.....

[/url]
Başa dön
vampir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MERSIN

MesajTarih: 04.07.2007 - 15:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Paylaşım için teşekkürler.İyi bir çalışma herkesin okuması lazım.
Başa dön
vampir Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 25.07.2007 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güncelleme....

[/url]
Başa dön
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 27.07.2007 - 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kivanckaplan teşekkür ediyoruz Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

––––•[Çanakkaleli]•––––
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 12.09.2007 - 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Black_Night, rica ediyoruz.

[/url]
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye