Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motor Posterleri...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motor Posterleri...

Motor Posterleri...

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
RidersOnTheStorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bodrum

MesajTarih: 06.12.2004 - 22:59    Mesaj konusu: Motor Posterleri... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba arkadaşlar,

Odamı bölee güzel güzel endro ve kros motorların posterleriyle süslemek istiyorum.

Istanbulda bunları nereden bulabilirim? (özellikle kross ve enduro bakıyorum).
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Angeldevil
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: .:Smyrna:.

MesajTarih: 07.12.2004 - 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İzmir de BlackCat Music Hause da var.İstersen Cengiz abiyle(Nick name:Blackcat) iletişim kur sana yardımcı olacaktır.Birde Motosiklet mağazalarına fazla posterler geliyor.Rica eder ve biraz ağlarsan verirler herhalde.. Gülümsüyorum

Dövme Dizini Ben Döverim Kızını He Heey..Bir gün MD olursa herkes,hiç şaşırma bey
Başa dön
Angeldevil Çevrimdışı Angeldevil Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
vavyen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 07.12.2004 - 15:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RidersOnTheStorm,dostum herhangi bir resmi
ozalitçiler istediğin ebatta ve kalitede poster yapıyorlar. Dil çıkarıyorum
vavyen Çevrimdışı vavyen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mustang
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.12.2004 - 15:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kadıköy Çarşısının alt katlarında sürüyle poster satıyorlar.
Dev olanlarda var küçüklerde tavsiye ederim.
Vavyen 'in dediği de mantıklı. ;-)
Başa dön
mustang Çevrimdışı mustang Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
madida
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.12.2004 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vavyen in fikri en mantıklısı Dil çıkarıyorum
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 10.12.2004 - 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ozalitçiler ne demek Bravo ? yani bir yer adı mı yoksa bir meslek adı mı?
nerde bulabilirim onlardan
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 10.12.2004 - 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu cesit posterler dergilerde cikiyor !!! Biraz dergilere baksan! ;-)
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
batucan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.12.2004 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izmirde neresi var?
batucan Çevrimdışı batucan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
citlembik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.12.2004 - 17:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet ya bende güzel R6 büyük boy posteri arıyorum dergilerde vermiyolar falan ..Kadıköy'e bi bakim.Tşkler Mustang Dil çıkarıyorum
Başa dön
citlembik Çevrimdışı citlembik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ECEDOGUKAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ystanbul

MesajTarih: 10.12.2004 - 17:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

delıjapon, ozalıtcı besıktasta var.Besıktasta merkezdekı Tansasın hemen arkasında var ıkı tane
ZINDABAT PAKISTAN
Başa dön
ECEDOGUKAN Çevrimdışı ECEDOGUKAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 10.12.2004 - 17:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

izmirde neresi var?

Alsancak Kervan Pasajında Black Cat Music House var. Göz kırpıyorum
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 10.12.2004 - 19:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ece sağol. Dil çıkarıyorum yarın vaktim olursa bi bakıyım
batucan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.12.2004 - 20:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit, sağol
batucan Çevrimdışı batucan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
BlackCat
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 15.12.2004 - 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

izmirde neresi var?

Elimizde (Black Cat Music House) Motosiklet posterleri (çeşitli ebadlarda) mevcut, bunun dışında siparişle de poster getiriyoruz... Dil çıkarıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal