Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - slm millet bu gün az daha yanıyordum

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

slm millet bu gün az daha yanıyordum

slm millet bu gün az daha yanıyordum
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
F-5
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİRR

MesajTarih: 09.12.2006 - 18:52    Mesaj konusu: slm millet bu gün az daha yanıyordum Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bugün baktım hava güzel bi urla yapim dedim ancak otoban çıkışıunda motor stop etti ve marşa basınca ağır bir benzin kokusu gelmeye başladı inip baktım alttan su gibi benzin akıyordu depoyuda yeni fullemiştim neyse motor sıcak kenarı çekip uzaklaştım motor soğuyunca açıp baktım karburatörden kaçırıyo ben anlamadım nedenini geçen motorlulardan yardım istedim belki anlayan vardır diye kimse durmadı bi scooter li hariç oda anlamadı çin malı motorun serviside çin malı sanki dükkanda tekim deyip gelmedi kaldıkmı orda sap gibi neyse bi tamirci buldukta güç bela atlattım abi ben görsem kenarda yardıma ihtiyacı olan bi motorcu yardım ederdim ya siz yardım edermiydiniz Üzgünüm
Başa dön
F-5 Çevrimdışı F-5 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 09.12.2006 - 18:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

F-5, abi öncelikle geçmiş olsun eger motorcu gerçek bi motorcu ruhu taşıyosa herzaman diyer motorcuya yardım eder (anlıyosa) Bravo
Üye
Üye

Nereden: manisa/TURGUTLU

MesajTarih: 09.12.2006 - 19:01    Mesaj konusu: ben olsam yardımm ederdim Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben gecenlerde manisaya gittimm yolda motor gördümm arızalııı durdumm baktımm gerçiii yardımcı olamadımm amaa neyse mahsat yardımcı olabilmektii adam tşk ettii bende ayrıldımm oradann Çok gülüyorum
Başa dön
seycan Çevrimdışı seycan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GN125
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YST/maltepe

MesajTarih: 09.12.2006 - 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabiki senden yardım isteniyorsa elinden geleni yapman lazım insanlık gorevi bu İstemiyorum
Başa dön
GN125 Çevrimdışı GN125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 09.12.2006 - 19:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun, gerçek bir sürücü üşenmez durur.

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ducati_man78
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.12.2006 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kesinlikle dururum ben.
Başa dön
ducati_man78 Çevrimdışı ducati_man78 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
eyesofblind
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.12.2006 - 19:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben dururum ama anlamam ki.. Elimden gelen yardıma ihtiyacı olan arkadaşı yardım alabileceği bir yere bırakmak olur en fazla... Geçmiş olsun arkadaşım, ucuz atlatmışsın. Daha kötüsü olabilirdi allah korusun.
İstemiyorum

Başa dön
eyesofblind Çevrimdışı eyesofblind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alk22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne

MesajTarih: 09.12.2006 - 19:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun,Yardım Ederiz,ediyoruz.
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 09.12.2006 - 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

F-5, öncelikle geçmiş olsun.her motor delisi dururdu. demekki onlar motorun delisi diillermiş Gülümsüyorum
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yakici
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 09.12.2006 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de durur en azından en yakından yere kadar gıtmesını saglardım gecmıs olsun kardesım
Başa dön
yakici Çevrimdışı yakici Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 09.12.2006 - 20:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

F-5, abi öncelikle geçmiş olsun eger motorcu gerçek bi motorcu ruhu taşıyosa herzaman diyer motorcuya yardım eder (anlıyosa)

bencede anlamasam bile durur konuşurdum neden oldu filan...belki tel.yok yardımcı olabilecek birisine tel.ederdik...... OK
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Max_PAYNE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 09.12.2006 - 20:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eder miyim, ettim bile. Yaz başıydı, bostancı'yı e-5'e bağlayan yolda arkadaşın biri fena düşmüştü. Çektim sağa görünce hemen, indim baktım boynunda bişey yok sağlam bi şekilde yerden kaldırdım. Bayağı bir acı çekiyordu, inliyordu hatta. Bir yakını arabayla gelene kadar bekledim. Yakını geldi, teslim ettim arkadaşı ve yoluma devam ettim.

Son Mesajdan 49 saniye:

Gerçi bu motor problemiyle ilgili bir durum değildi ama, o olsa yine dururdum.
Max_PAYNE Çevrimdışı Max_PAYNE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ability
Üye
Üye

Nereden: Edirne

MesajTarih: 09.12.2006 - 20:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım geçmiş olsun. tabii bi motorcu durur durması lazım , yardım isteyenlere motorcu olmasada yardım etmek gerek.

şu çin mallarından artık uzak durun derim yazık paranıza
Başa dön
Ability Çevrimdışı Ability Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
F-5
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİRR

MesajTarih: 09.12.2006 - 20:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işte md ailesi motorcunun dostu motorcudur bizi trafikte araç yerine bile koymuyolar çoğu zaman hatta sıkıştıranlar bile oluyo ancak motorcu motorcuyu anlar çok tşkler arkadaşlar duyarlılığınız için ben motor tamirinden anlamam ama daha önce başıma gelmiş bi arızamı diye bakardım durup yardım etmeye çalışırdım bu gün bana yarın herhangi birimize yardımlaşma önemli Bravo
Başa dön
F-5 Çevrimdışı F-5 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
darkvenoxrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya, St.Petersburg/Rusya

MesajTarih: 10.12.2006 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya arkdaslar durmasina durulur, hatta anlaniyorsa yardimda edilr. Bu sadece motorcularin ya da suruculerin gorevi degil, bu bir insanlik gorevidir. Ancak su zamanda insan insana yardim etmeye korkuyor. Bilemezsinki duran adamin hirsiz mi ugusuz mu oldugunu. F-5 kardesim beni yanlis anlama. Kesinlikle sana karsi soylenmis sozler degil bunlar, hatta ozel bi sahisa soylenmis sozlerde degil. Ancak zaman boyle. Hatta bununla ilgili muci arkadasimizin acmis oldugu bir link var, basina gelen bir olayi yazmis...

http://www.motordelisi.com/ftopict-38461.html
darkvenoxrider Çevrimdışı darkvenoxrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal