bu arada kawasaki kle kullanan arkadaşlar varmı..birşey daha soracaktım..bu motor amortisörlerinden biraz..inebilir mi? bilen arkadaş yardımcı olabilir mi?
bu arada kawasaki kle kullanan arkadaşlar varmı..birşey daha soracaktım..bu motor amortisörlerinden biraz..inebilir mi? bilen arkadaş yardımcı olabilir mi?
inerrrr inerrrrr
SEVGİİİİİİİİ eski haliyle yani orjinal haliyle motorsikletim alıştımmm..
KaWaSaKi KLE 500 sefasına hoşgeldiniz,güle güle kazasız iyi günlerde kullanmanızı dilerim.Sorunsuz kullanmanızı dilemedim çünkü bakımlarını zamanında ve orjinal yedek parça ile yaparsanız KLE gerçekten sorunsuz bir makinadır.
Otoyolda son sürat 190 km görür,1 saat hiç hız kesmeden bu hızla da gider,daha uzun süre gitmez çünkü benzin biter 15 litrelik deposu 11.5 litrede yedeğe düşer,elinizi depo yanındaki musluğu çevirmeye alıştırısanız,benzin yedeğe düştüğünde (öksürerek haber verir) durmadan yedek depoya alıp yola devam edebilirsiniz.
Lastikleriniz sanırım orjinal dunlop,arazi ve asfalt performansı mükemmel harmanlanmış lastiktir,devamında ben arazi kullanımı için Continanatal Escape tercih ettim.
Aldığımdan beri 14 ay oldu bu süre zarfında 25000 km yol yapan motorum ile uzun kısa,ıslak kuru,her türlü arazi ve yol koşullarında gayet başarılı sonuçlar aldım.örnek vermek gerekirse 11 saatte Edirne den Marmarise girdim (900 km dir) 18.Mart ta Çanakkale şehitliklerinde tüm gün yağmur altında sürdüm.Hiç bir sorun çıkarmadı.Çok başarılı bir konsept.
Aramıza tekrar hoş geldiniz.
_________________ KaWaSaKi KLE 500
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız