Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kawasaki kle 500 aldım..:)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kawasaki kle 500 aldım..:)

kawasaki kle 500 aldım..:)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
doktor_21
Üye
Üye

Nereden: diyarbakyr

MesajTarih: 06.12.2006 - 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kazasız belasız kullan
Başa dön
doktor_21 Çevrimdışı doktor_21 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
_KARAKIZ_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 06.12.2006 - 11:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gulo demiş ki:
bu arada kawasaki kle kullanan arkadaşlar varmı..birşey daha soracaktım..bu motor amortisörlerinden biraz..inebilir mi? bilen arkadaş yardımcı olabilir mi? Beğenmedim

inerrrr inerrrrr
_KARAKIZ_ Çevrimdışı _KARAKIZ_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 06.12.2006 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun, kazasız, belasız, emniyetle kullanman dileğiyle Bravo

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 06.12.2006 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kazasız günler Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gulo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.12.2006 - 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sewgi demiş ki:
gulo demiş ki:
bu arada kawasaki kle kullanan arkadaşlar varmı..birşey daha soracaktım..bu motor amortisörlerinden biraz..inebilir mi? bilen arkadaş yardımcı olabilir mi? Beğenmedim

inerrrr inerrrrr

SEVGİİİİİİİİ Gülümsüyorum eski haliyle yani orjinal haliyle motorsikletim alıştımmm.. Göz kırpıyorum Bravo Gülümsüyorum
Başa dön
gulo Çevrimdışı gulo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Typ_R
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: olugumu daha ben bilmiyorum ki !

MesajTarih: 09.12.2006 - 18:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun güzelmiş motor
Başa dön
Typ_R Çevrimdışı Typ_R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SAGLIK
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 09.12.2006 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gulo, hayırlı uğurlu olsun,kazasız ve belasız keyifli geziler dilerim
Başa dön
SAGLIK Çevrimdışı SAGLIK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 09.12.2006 - 19:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi günlerde kullan çok tatlı motordur, bu arada önceki motorun neydi?
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne

MesajTarih: 09.12.2006 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KaWaSaKi KLE 500 sefasına hoşgeldiniz,güle güle kazasız iyi günlerde kullanmanızı dilerim.Sorunsuz kullanmanızı dilemedim çünkü bakımlarını zamanında ve orjinal yedek parça ile yaparsanız KLE gerçekten sorunsuz bir makinadır.
Otoyolda son sürat 190 km görür,1 saat hiç hız kesmeden bu hızla da gider,daha uzun süre gitmez çünkü benzin biter Gülümsüyorum 15 litrelik deposu 11.5 litrede yedeğe düşer,elinizi depo yanındaki musluğu çevirmeye alıştırısanız,benzin yedeğe düştüğünde (öksürerek haber verir) durmadan yedek depoya alıp yola devam edebilirsiniz.
Lastikleriniz sanırım orjinal dunlop,arazi ve asfalt performansı mükemmel harmanlanmış lastiktir,devamında ben arazi kullanımı için Continanatal Escape tercih ettim.
Aldığımdan beri 14 ay oldu bu süre zarfında 25000 km yol yapan motorum ile uzun kısa,ıslak kuru,her türlü arazi ve yol koşullarında gayet başarılı sonuçlar aldım.örnek vermek gerekirse 11 saatte Edirne den Marmarise girdim (900 km dir) 18.Mart ta Çanakkale şehitliklerinde tüm gün yağmur altında sürdüm.Hiç bir sorun çıkarmadı.Çok başarılı bir konsept.
Aramıza tekrar hoş geldiniz.

UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 09.12.2006 - 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkan sen ve KLE direk aklıma gelen en başarılı ikilisini zaten Göz kırpıyorum
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 09.12.2006 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gule gule kullan hayırlı olsun
Başa dön
yakici Çevrimdışı yakici Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
doblocu38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERY

MesajTarih: 09.12.2006 - 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun dehşet duruyor.
Başa dön
doblocu38 Çevrimdışı doblocu38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ac-dc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/urla

MesajTarih: 09.12.2006 - 20:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi günlerde kullan inşallah.kazasız belasız Gülümsüyorum Alkışlıyorum
Başa dön
ac-dc Çevrimdışı ac-dc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 09.12.2006 - 20:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yolun açık olsun hayırlı olsun
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DeLiMiYiZzZ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.12.2006 - 20:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla süpermişşşş iyi günLerde kuLLanman diLeğiyLe dostum Alkışlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
4. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal