Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bu adam kendini ne sanıyor!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bu adam kendini ne sanıyor!!!

Bu adam kendini ne sanıyor!!!
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 09.12.2006 - 16:07    Mesaj konusu: Bu adam kendini ne sanıyor!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba arkadaşlar başka bir motor sitesinde gezinirken bir adamın cbr 125 hakkında yaptıgı yorumu aynen aktarmak istiyorum..

Alıntı:
Bu motosikletlerden çok şey bekleyenler var. YBR kendi klasmanında değerlendirilecek bir motordur fakat şu CBR 125'i hiç aklım almıyor.
Bence ne amaca hizmet ettiği belli olmayan bir motor. Geçen gün yolda aniden görünce sahibine ayıp olmasın diye gülmemek için kendimizi zor tuttuk. Adam biraz uzaklaşınca kahkayayı bastık tabiii
Bu alet sadece çocuklara hitap etsin diye yapılmış. Hani bilirsiniz küçük kros motorları falan vardır çocuklar için. Festivalde veletler ortalıkta sevimli sevimli dolaşıp duruyorlardı. Bu da onlardan biri bence. Kullanıcı arkadaşlar alınmasın ama birçok arkadaş bu fikire kapılıyor ister istemez.
Ben internetten resimlerini gördüğümde bu kadar küçük olabileceğini düşünememiştim ama bizzat görünce çok komik geldi bana. Özellikle de iri cüsseli kişiler kullanınca.

Bu adam kendini ne sanıyor ya!Sonuçta bahsettigi motor cbr 125!Çogu kişinin aldıktan sonra zevkle kullandıgı..Çogu kişinin ''Keşke benimde olsa''dedigi motor(Mesela ben Çok gülüyorum ) Sizlerle paylaşmak istedim

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Brasil

MesajTarih: 09.12.2006 - 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar kafanızı takmayın böyle adamlara.Çok var bunlardan umursamayın..Ben Kawasakiye biniyorum (2006 zx10) diye bir motor ustası..-Abi bisiklet gibi motor ya kawasakiye binilirmi demişti Gülümsüyorum
Gülün geçin..
chocolateman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 09.12.2006 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağzı olan konuşuyor! denilebilir bu sözler karşısında.

Geçen sohbet esnasında bir abimizin sözü vardı, adamın her gördüğü motor ZZR çünkü ömründe hayatında hep o tür motosikletler görmüş kullanmasa bile arkadaşlarından duydukları ile konuşur olmuş ...

Bu sözleri yazanı kale almayın Gülümsüyorum

Free Motorcycle Team
Başa dön
chocolateman Çevrimdışı chocolateman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Nemesis_YD
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ümraniye / İST

MesajTarih: 09.12.2006 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adamın bu sözlerinden sonra cbr125 satışlarında degişiklik olmuşmudur acaba yoksa öle kuru sıkıyamı konuşdu bu amca
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.12.2006 - 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PaRiS-Zx10R demiş ki:
Ben Kawasakiye biniyorum (2006 zx10) diye bir motor ustası..-Abi bisiklet gibi motor ya kawasakiye binilirmi demişti Gülümsüyorum
Gülün geçin..

seninki daha iyiymiş bence sen bunun için ayrıca bi topic aç Gülümsüyorum Gülümsüyorum

kardeşim üzmeyin kendinizi bunların çogu kedi ve ciger ilişkisi icerisinde hepsinin temelinde kendini bilmezlik var.....
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 09.12.2006 - 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yeni sürücüler için cbr 125 tabiiki güzel olacaktır.Gülmek dalga geçmek kimsenin haddine değil ama, en azından 600 cc kullanan bir arkadaşınıza 125 lik kullandırın ve "dost acı söyler" modunda gerçekleri sorun,tabii ne kadar dürüst olacağı onun sorunu.Geçmişte Titan 125 den 600 zzr ye geçtiğimde "bu neeee Şok oldum bu makina çok kalın yaa" dumuruna uğramıştım , zamanla alıştım büyük cc ye, daha sonra küçük cc makine kullandığımda kırılacakmış hissi veriyor, ama kırılmıyor Gülümsüyorum Onlarda gidiyor yani Gülümsüyorum Sadece alışkanlık meselesi.Yeni aldığınız ayakkabıda da olmuyor mu?

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 09.12.2006 - 16:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunu söyleyen o zaman kendi alsın daha büyüğünü.cenazesinide bütün md ile birlikte gömelim...... Sinirlendim Sinirlendim Beğenmedim Alkışlıyorum
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 09.12.2006 - 16:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaa biyerdede haklı ama benimde olsun isterim ama cbr 125 de cok küçük kalıyo abicim bee Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya, St.Petersburg/Rusya

MesajTarih: 09.12.2006 - 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kisilerin gorusleri degise bilir ama genede cogu insanin almayi planladigi ya da daha onceden kullandigi ve hala kalbinde ozel bir yere sahip olan motosiklet (sadece motosiklet degil, herhangi bisersey) hakkinda ileri geri konusmak kalp kirici sonuclar dogura bilir. Gerek yok!!!
darkvenoxrider Çevrimdışı darkvenoxrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 09.12.2006 - 20:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkes bütcesine göre alır yer içer biner küçümsemiş biraz ayıp etmiş :bad: :bad:
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
YaGoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YsT

MesajTarih: 09.12.2006 - 20:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sallaaaa hiç kafa yormaya gerek yok böle elemanlara Bravo Bravo
a_g_g_r_o
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyon/merkez

MesajTarih: 09.12.2006 - 21:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DRAGON_10, evet herkes bütcesine göre motor alır
nht
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.12.2006 - 21:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de bunu anlamıyorum hee sanane be kardeşim sen neyı seviyosan gıt onu al cbr seven de cbr alsın,sana gore oyuncak adama gore teknolojı harıkası belkı Beğenmedim
Başa dön
nht Çevrimdışı nht Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Guclu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 09.12.2006 - 21:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence üstünde durmaya bile gerek yok , CBR125 kendi sınıfında çok sıkı bir makinadır ...
Başa dön
Guclu Çevrimdışı Guclu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ninja
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _42_ KONYA_42

MesajTarih: 09.12.2006 - 21:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm
sonuçta iki teker motosiklet yanii bu adamlar ve bunu gibi adamlara bakmayalım çünkü bunlar zekası geri.......zx10 bisiklet diyen vatandaş binsin bakalım zx10r ye bisiklete biner gibi de görelim ....o diger zekası geri vatandaşlarda cbr125 için çook bilmişler ve görmüşler galiba gerçekten hayret böle insanlarda nasıl motorcu oluyoor anlamadıım...
neyse bunları için kafamızı yormayalım...
__Efsane _KaWaSaKi__
Başa dön
ninja Çevrimdışı ninja Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal