Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Önemli!!! Msn Aracılığıyla Yayılan Trojan

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Önemli!!! Msn Aracılığıyla Yayılan Trojan

Önemli!!! Msn Aracılığıyla Yayılan Trojan
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / K.yaka

MesajTarih: 07.12.2006 - 23:17    Mesaj konusu: Önemli!!! Msn Aracılığıyla Yayılan Trojan Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Son zamanlarda ortalıkta dolanan bir trojan var. Arkadaşınızla yazışırken o gönderiyormuş gibi otomatik olarak;

Da uma olhada nas fotos dessa festa... muito legal..
http:/lookhere06.t35.com/imagens.......diyerek devam eden bir zip dosyası

şeklinde bir mesaj geliyor. eğer arkadaşınız farkında değilse veya uyarmaz ve siz de ona tıklarsanız bilgisayarınıza bulaşıyor ve yazıştığınız kişilere de aynı şekilde otomatik olarak gönderiyor.

Bu durumda Xp si olanlar "bilgisayarımı önceki bir zamana geri yükle" yoluyla, tarihi değiştirmek suretiyle kurtulabilirler.

Dikkatli olalım.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 07.12.2006 - 23:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

badcocktail, ablacım teşekkürler. önlemimizi alıcam. öğrenmiş olduk. tekrar teşekkürler ablacım... Gülümsüyorum
Başa dön
ByManiacGNY Çevrimdışı ByManiacGNY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deliqanli
Üye
Üye

Nereden: Düzce-Bolu-Ankara-KONYA :)

MesajTarih: 07.12.2006 - 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkür ederim..
benim de başıma geldi böyle birşey.. bilgisayarda ne varsa karşı tarafa yolluyo ama senin bundan haberin olmuyo.. karşı taraf bunlar ne falan filan diye feryadı basınca sen de o zaman farkediyosun Gülümsüyorum
psikopat yazılımcılar işte Gülümsüyorum
deliqanli Çevrimdışı deliqanli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
geyik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.12.2006 - 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu akşam bunu farkettim.sürekli olarak korsan yazılımlar geldi. 5 kez oldu.
Başa dön
geyik Çevrimdışı geyik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ciko35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir (almanya)

MesajTarih: 07.12.2006 - 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pc mize fire wol kuralimmmmmmmmmmmmmm
Başa dön
ciko35 Çevrimdışı ciko35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 07.12.2006 - 23:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben birebir yaşadım ama onun vüris oldugunu bildigim için açmadım..dikkat

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
batR6
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ..

MesajTarih: 07.12.2006 - 23:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bos isler bunlar ya her zaman oldu her zamanda olucak siz kendi guvenliginizi alin... gerisi muamaa... ne ilk nede son...

ayrica :

Bu durumda Xp si olanlar "bilgisayarımı önceki bir zamana geri yükle" yoluyla, tarihi değiştirmek suretiyle kurtulabilirler.

gibi bir aciklama yapmis arladasin biri trejenlerin pc nize bulastigi anda ilk yaptigi sey kendini korumaya almak ve kaldirilmasini zorlastirmaktir.... kesinlikle geri donumle kaldirilmaz... bir ihtimal trojenin ayarini yaparken geri donumu iptal et secenegini tiklamamistir... onuda kimse yapmaz...
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / K.yaka

MesajTarih: 07.12.2006 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

batMiX demiş ki:

gibi bir aciklama yapmis arladasin biri trejenlerin pc nize bulastigi anda ilk yaptigi sey kendini korumaya almak ve kaldirilmasini zorlastirmaktir.... kesinlikle geri donumle kaldirilmaz... bir ihtimal trojenin ayarini yaparken geri donumu iptal et secenegini tiklamamistir... onuda kimse yapmaz...

Bilgisayar ve trojan,virüs vs konular konusunda uzman değilim tabii ki benimki sadece araştırma ve uyarma arkadaşım.

Önce dikkatli olmamız ve arkadaşların da dediği gibi öncelikle firewall... AVG Gri Soft, panda gibi koruma programlarını mutlaka yüklememiz gerektiği kesin.
ozguryilmaz19
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ÇORLU

MesajTarih: 07.12.2006 - 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uyarı için teşekkürler umarım karşılaşmayız
Başa dön
ozguryilmaz19 Çevrimdışı ozguryilmaz19 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seycan
Üye
Üye

Nereden: manisa/TURGUTLU

MesajTarih: 09.12.2006 - 19:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizleri uyardığın için tşk ederimmm Alkışlıyorum
Başa dön
seycan Çevrimdışı seycan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 09.12.2006 - 19:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eyvallah diyelim gerci karsilaşmadım ama Bravo
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir

MesajTarih: 09.12.2006 - 19:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Trojan

trojen olmasın ?

kaspersky kurun hiç bişey kalmaz pc nizde.hiç korkmayın kaspersky den sonra...
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 09.12.2006 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

söylediğin için saol.........bunlar bilgisayara ne gibi tehlikeler yapıyor.bilg.bişey oluyormu yani
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
YaGoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YsT

MesajTarih: 09.12.2006 - 21:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buracQ demiş ki:

kaspersky kurun hiç bişey kalmaz pc nizde.hiç korkmayın kaspersky den sonra...

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 09.12.2006 - 21:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Trojan yollanıyorsa anlayınki sonu ...exe ile bitiyor veya scr ile bitiyor.Çoğunlukla boyutu 334 kb'dır exe msn den yollanmadığı için winrar,winzip gibi sıkıştırılmış dosya halinde yollamak isteyeceklerdir istediğiniz kadar anti-virüs yükleyin trojanlar anti-virüsleri bilgisayara girdikleri andan itibaren aktifliğini yitirir.Şahsen anti-virüs kullanmam çünkü nerden nasıl trojan virüs geldiğini iyi biliyorum.Her emailınızı açmayın fake emaillar var , keylogger yollayıp bilgisayarınıza sızabilirler.Tanımadığınız sitelere girmeyin spylarla trojan yiyebilirsiniz.Kaspersky şirket olarak anti-virüs görevi yapmadığını itiraf etti virüslere karşı etkisiz olduklarını itiraf etti marka önermek istemem sadece dikkatli hamleler yapın.Bilgisayarınızdaki spyları,bugları temizlemek için CC-Cleaner , XoftSpySE , Spybot Search&Destroy programları bilgisayarınızdan spyları arındırmaya yardımcı olur.Şuana kadar birçok anti-virüs denedim sorun yaşatmayan tek Norton Antivirüs olmuştur her virüse karşı yeniliyorlar programı ve anti-virüsünüz güncel kalıyor.Firewall programı olarak Alarm Zone programını öneririm.Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana yanlış birşey söylediysem lütfen düzeltin bende yanlışlarımı öğrenim.
Başa dön
hadoken şimdi Çevrimiçi hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal