Tarih: 10.12.2006 - 23:39 Mesaj konusu:
Yagor link için sağol. Şimdi gördüm ya artık tamam yapana kadar huzur yok. İşin kötü yanı ise motorum antalya da ve ben 2 aydır istanbul dayım. Motoru getirmem gerekiyor ama nasıl olcak onu dşünüyorum. Ama bayrama gittiğimde denerim artık.
Tarih: 11.12.2006 - 01:41 Mesaj konusu:
Abi boşver bence, kafa üstü çakılıcan bişey olucak allah göstermesin gereksiz işler bunlar bence ama bilmiyom tabi tercih meselesi.Bu videodaki adamları örnek almamak lazım tecrübeleri farklı çünkü.Belki bunu denerken kac kere düştü onu bilmiyoruz.Birde youtube arat bunları yapabilenlerden cok yapamayıp düşenlerin videoları var
Tarih: 11.12.2006 - 19:38 Mesaj konusu:
stronger çok haklısın fakat bunun adını koyamıyorum. Yapmadan duramam bunu da biliyorum. Zaten denerken düştüğüm oldu belki ondan frene basarken tereddüt edip kaydırıyorum. Neyse İlginize teşekkür ederim. Tavsiye ettiğin videoları izlicem inşallah.
iyi konsantrasyon, iyi denge, iyi lastik ve iyi asfalt dörtlüsünün birlikte olması yeterli. ilk başlarda durmaya yakın hafif kalkar ve hemen iner. dengene ve eline olan hakimiyetin artınca mesafe yavaş yavaş uzar taki motor tepene geçene kadar o sebeple tavsiye etmiyorum
Kayıt: Mar 12, 2006 Mesajlar: 354 Nereden: istanbul/üsküdar/zeynep kamil
Tarih: 11.12.2006 - 20:22 Mesaj konusu:
ben benim cbr 125de depoya doğru oturuyorum yani biraz üstüne çıkıyorum hatta sonra freni yavaşça sıkıyorum bence stoppie de en önemli şey asfalt durumu tozlu kumlu olursa kaza kaçınılmaz olur yada dengeni kaybedersin kayınca kolay gelsin
abi yazık ybr ile uğraşma bence bu kadar.iyi bi alet ama eti budu belli.üzme bence motoru.yinede kolay gelsin... _________________ (Saldırgan Kişilik) Motordelisi, bünyeye aykırı kuruluş...
Lastiğin ikisinide yerde tutmak cok daha güzel,emin ol Ayrıca arka veya ön teker kaldırıp motor yalayıp yutulmuyor Ama hala yapacagım diyorsan ön lastik biraz inik olmalı,asfalt temiz olmalı birde birden yüklenme ön frene,agırlıgın frenle birlikte ön tekere binmesini bekle amortisör bi otursun iyice
arkadaşım bendede ybr var ben arka kaldırabiliyorum hatta tekeri şişirdikten sonra kaldırdım nasıl dersen al 1 re motoru ondan sonra biraz hızlan sonra debriyaja bas sonra kendini biraz öne ver yanidepoya doğru bacaklarınla depoyı sık oluyo hatta ben arka kaldırdığım zaman kornaya gidiyo bacaklarım heralde korna çalıp duruyo çünkü öle yap bidene bakalım ama boyla kilo ile alakası varmı bilmem benim boy 1 83 kilomda 75 ben yapabiliyorum. sanada kolay gelsin.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız