Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2007 GSX-R 600 cup'da kimler yarışmak ister?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2007 GSX-R 600 cup'da kimler yarışmak ister?

2007 GSX-R 600 cup'da kimler yarışmak ister?
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kabuto
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul /anadolu yakasi

MesajTarih: 29.11.2006 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

3.500 euro wericeksin 500 euro doul wericekler bence briaz daha cazip oduller werebilirler ornegin 1. e 1000lik 2. 600luk motosiklet gibi
Başa dön
kabuto Çevrimdışı kabuto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tifosi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 02.12.2006 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oktay_DAL, söylediği gibi çok güzel ve bu dalda yapılan ilk CUP organizasyonu olması sebebiyle bence çok güzel olacak. Diğer şampiyonalarda herkesin motoru farklı olduğundan yarışan pilotların yetenekli mi yoksa motor mu çok modifiyeli tam bilinemiyor.
Oysa burada tüm motorlar aynı. Dolayısıyla yetenekli pilotlar ortaya çıkarmak adına çok güzel bir organizasyon bence .

Ayrıca organizatör şirkat katılım bedeli alıyor ama herşeyde olduğu gibi bu organizasyonunda bir bedeli var. KORLAS elini taşın altına koymuş tebrik etmekten ve hak ettiği ilgiyi göstermekten başka seçeneğimiz yok..

Şimdiden tüm katılacak pilotlara ve ORGANİZASYONU DÜZENLEYENLERE çok büyük alkış diyorum...

Emeği geçen herkese tebrikler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
tifosi Çevrimdışı tifosi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 02.12.2006 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tek başınıza girip bütün sezon kovalayacak bir yarışcı için, harcayacağı paradan daha az bi meblağ.Kaldı ki bu bir cup organizasyonudur ve getirisi düşünülenden daha fazladır. Kendi adıma bütün yarışlara katılabilecek zamana sahip olsam bir an bile düşünmeden katılacağım bir organizasyondur.Ve bu zamana sahip olmadığım için emin olun üzülüyorum.İnşallah yeterli derecede bilinçli katılımcılar çıkar ve bu cup dan mahrum kalmayız...Koyu bir Kawasaki sempatizanı olmama rağmen SUZUKI yi ve ayrıca emekleri ve destekleri ve akılcı tavırlarıyla TEAM X grubunu ayakta alkışlıyorum...

LEGENDS ARE NOT DIE...

En son DOUBLE_R_750 tarafından 02.12.2006 - 16:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
aracnobia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 02.12.2006 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

suzuki ye helal olsun müthiş bir organizasyon yapmış ülkemiz için çok faydalı bişey olduğunu düşünüyorum diğer firmalarada örnek olur umarım
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 02.12.2006 - 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aracnobia, Suzuki degil bu etkinlik için Team-X e teşekkür etmek gerekir..
Bu CUP ın projelendirmesinden ,sonucuna kadar tüm içerik Team-X tarafından planlanmıştır..
Team-X kaptanı Tolga HADIMOGLU detaylı bilgileri,gelişmeleri mutlaka burdan bizlere duyuracaktır..
Lakim_CH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Isvicre / Aargau

MesajTarih: 02.12.2006 - 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayallerin gercege dönüsebilmesi icin atilan adimlara ve emeklere tesekkürler Alkışlıyorum
Maliyet cok yüksek gözükse de yapilacak ve yasanilacak anilarin paha bicilmez olacagina inaniyorum...
Yillar önce bir isarkadasim da bu hayalini, tüm masraflari kendi karsilamak üzere Cek Cumhuriyetinde Skoda araba ralisinde iki sezon yapmayi basardi ama maddiyat olarak cok calismak zorunda kalmisti...
Yapmaya calisitigimiz hobi maalesef masrafli ama, basarili olacak pilotlarin da yollarina Sponsorlarla devam edebilmeleri icin bulunmaz bir firsat.
Bende tüm katilacak pilotlara ve bu büyük organizasyonda ki EMEK SAHIPLERINE basarilar diliyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Lakim_CH Çevrimdışı Lakim_CH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
rahooooo_busa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 02.12.2006 - 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maliyet kesinlikle yüksek değil.. ama buradaki bir çok arkadaşın mantığı yanlış.. cadde de amaçsızca gazlayıp serserilik etmek yerine motosiklet kullanmayı spor haline getiriyorsunuz.. olaya profesyonel açıdan bakmış oluyorsunuz.. vede Tolga hadım oğlu masraf listesinde herşeyin min. fiyatını yazmış.. bireysel olarak pistte yarışmak isterseniz o listeye bi yarım daha eklemeniz gerekir.. cup ın fiyatı çok uygun ama insanların mantığı yanlış...
memomoto
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BOLU/MERKEZ

MesajTarih: 02.12.2006 - 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Team x i alkışlamak lazım böyle bir organizasyon için Alkışlıyorum
mali durumum olsaydı hiç düşünmeden katılırdım.Yıllardan beri pistlerde olmak hayalim ve böle bir ilanı görünce sevindim herne kadar katılmamın imkanı olmasada destek olmak lazım.Ne yapalım benim hayallerim başka bi bahara kaldı Ağlıyorum
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 03.12.2006 - 16:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her nekadar uzaktan izleme sansımız olsada bildigim kadarıyla hersey bu yapılanlar team x in kendi gayretleriyle yapılıyor...peki acaba neden baska firmalarda markalarda Team X e destek olmuyor, belki adamlar dahada iyi seyler yapacaklar....bravo Team X...gayretlerinizden dolayı kutlarım...size destek olacaklarında yakında ortaya cıkacagını umut ediyoruz...cok guzel organizasyon Alkışlıyorum
Başa dön
cbrrrrbigman Çevrimdışı cbrrrrbigman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Oktay_DAL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 03.12.2006 - 16:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beğenmeyen arkadaşlar ben Dragcıyım ve bir gün kimse demedi cup tarzı bir organize yapalım sponsor olaylarının bile yeni kıvılcım aldığı ülkemizde lütfen herkes çaba göstersin ve eksik yönleri olsa dahi eleştirmesin.
_iRFaN_BayRaK_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.12.2006 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence çok güsel bi org. katılım payı biraz yüksek geldi banada, yani her yeteneği olan giremeyebilir, ben kesinlikle karşı veya negatif düşünmüyorum vede yorum yapmıyorum sakın yanlış anlaşılmasın, ayrıca cup olmasıda ayrı bi güsellik katmış bana göre adaletli bi yarış olacak tam olarak inceleyemedim ama dışardan kendimize sponsor alabiliyomuyuz eğer öyle bi kısıtlama yoksa sponsorla birlikte katılabilirim...
_iRFaN_BayRaK_ Çevrimdışı _iRFaN_BayRaK_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabusa_01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 10.12.2006 - 16:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok isterdim ama racingimi 3 sene sonra alacam yinede katılacak arkdaşlara başarılar Alkışlıyorum
Başa dön
hayabusa_01 Çevrimdışı hayabusa_01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 10.12.2006 - 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kaza bela vermesın yarıscılara Bravo
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 11.12.2006 - 09:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhaba arkadaşlar, katılımcı, 1 adet sponsor alma hakkına sahip, dediğiniz gib, yetenekli olupta maddi gücü sınırlı olan arkadaşlarımız için, iyi olacağı kanısına varıldığından 1 sponsora izin veriliyor...yurtdışında bunun yasak olmasına rağmen, bu hassas konudan dolayı, bu sene geçerli olmak üzere bu uygulama yapılıyor....herkeze başarılar
Başa dön
CockyAngel Çevrimdışı CockyAngel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
realbad
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 11.12.2006 - 09:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

...e buda bir artıdır...iyi bir olay bence...katılım sayısının 20 kisi olması az değil mi?... geç kalanlar 1 sene mi beklicek, 20 kişinin dışında?...elini cabuk tutmayan 1 sene nasıl dayanır Üzgünüm
Başa dön
realbad Çevrimdışı realbad Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal