Oktay_DAL, söylediği gibi çok güzel ve bu dalda yapılan ilk CUP organizasyonu olması sebebiyle bence çok güzel olacak. Diğer şampiyonalarda herkesin motoru farklı olduğundan yarışan pilotların yetenekli mi yoksa motor mu çok modifiyeli tam bilinemiyor.
Oysa burada tüm motorlar aynı. Dolayısıyla yetenekli pilotlar ortaya çıkarmak adına çok güzel bir organizasyon bence .
Ayrıca organizatör şirkat katılım bedeli alıyor ama herşeyde olduğu gibi bu organizasyonunda bir bedeli var. KORLAS elini taşın altına koymuş tebrik etmekten ve hak ettiği ilgiyi göstermekten başka seçeneğimiz yok..
Şimdiden tüm katılacak pilotlara ve ORGANİZASYONU DÜZENLEYENLERE çok büyük alkış diyorum...
Emeği geçen herkese tebrikler _________________ Honda XT650 TransAlp
İzmir, TR
Tek başınıza girip bütün sezon kovalayacak bir yarışcı için, harcayacağı paradan daha az bi meblağ.Kaldı ki bu bir cup organizasyonudur ve getirisi düşünülenden daha fazladır. Kendi adıma bütün yarışlara katılabilecek zamana sahip olsam bir an bile düşünmeden katılacağım bir organizasyondur.Ve bu zamana sahip olmadığım için emin olun üzülüyorum.İnşallah yeterli derecede bilinçli katılımcılar çıkar ve bu cup dan mahrum kalmayız...Koyu bir Kawasaki sempatizanı olmama rağmen SUZUKI yi ve ayrıca emekleri ve destekleri ve akılcı tavırlarıyla TEAM X grubunu ayakta alkışlıyorum... _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
En son DOUBLE_R_750 tarafından 02.12.2006 - 16:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Tarih: 02.12.2006 - 16:09 Mesaj konusu:
suzuki ye helal olsun müthiş bir organizasyon yapmış ülkemiz için çok faydalı bişey olduğunu düşünüyorum diğer firmalarada örnek olur umarım _________________ 2006 yamaha ybr gri
aracnobia, Suzuki degil bu etkinlik için Team-X e teşekkür etmek gerekir..
Bu CUP ın projelendirmesinden ,sonucuna kadar tüm içerik Team-X tarafından planlanmıştır..
Team-X kaptanı Tolga HADIMOGLU detaylı bilgileri,gelişmeleri mutlaka burdan bizlere duyuracaktır.. _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Kayıt: Jun 24, 2006 Mesajlar: 378 Nereden: Isvicre / Aargau
Tarih: 02.12.2006 - 16:14 Mesaj konusu:
Hayallerin gercege dönüsebilmesi icin atilan adimlara ve emeklere tesekkürler
Maliyet cok yüksek gözükse de yapilacak ve yasanilacak anilarin paha bicilmez olacagina inaniyorum...
Yillar önce bir isarkadasim da bu hayalini, tüm masraflari kendi karsilamak üzere Cek Cumhuriyetinde Skoda araba ralisinde iki sezon yapmayi basardi ama maddiyat olarak cok calismak zorunda kalmisti...
Yapmaya calisitigimiz hobi maalesef masrafli ama, basarili olacak pilotlarin da yollarina Sponsorlarla devam edebilmeleri icin bulunmaz bir firsat.
Bende tüm katilacak pilotlara ve bu büyük organizasyonda ki EMEK SAHIPLERINE basarilar diliyorum
Tarih: 02.12.2006 - 16:32 Mesaj konusu:
maliyet kesinlikle yüksek değil.. ama buradaki bir çok arkadaşın mantığı yanlış.. cadde de amaçsızca gazlayıp serserilik etmek yerine motosiklet kullanmayı spor haline getiriyorsunuz.. olaya profesyonel açıdan bakmış oluyorsunuz.. vede Tolga hadım oğlu masraf listesinde herşeyin min. fiyatını yazmış.. bireysel olarak pistte yarışmak isterseniz o listeye bi yarım daha eklemeniz gerekir.. cup ın fiyatı çok uygun ama insanların mantığı yanlış... _________________ Don´t be afraid of dark. Be afraid of what it hides.......
Tarih: 02.12.2006 - 16:50 Mesaj konusu:
Team x i alkışlamak lazım böyle bir organizasyon için
mali durumum olsaydı hiç düşünmeden katılırdım.Yıllardan beri pistlerde olmak hayalim ve böle bir ilanı görünce sevindim herne kadar katılmamın imkanı olmasada destek olmak lazım.Ne yapalım benim hayallerim başka bi bahara kaldı _________________
her nekadar uzaktan izleme sansımız olsada bildigim kadarıyla hersey bu yapılanlar team x in kendi gayretleriyle yapılıyor...peki acaba neden baska firmalarda markalarda Team X e destek olmuyor, belki adamlar dahada iyi seyler yapacaklar....bravo Team X...gayretlerinizden dolayı kutlarım...size destek olacaklarında yakında ortaya cıkacagını umut ediyoruz...cok guzel organizasyon
beğenmeyen arkadaşlar ben Dragcıyım ve bir gün kimse demedi cup tarzı bir organize yapalım sponsor olaylarının bile yeni kıvılcım aldığı ülkemizde lütfen herkes çaba göstersin ve eksik yönleri olsa dahi eleştirmesin. _________________ MOTOSİKLET 23 [ Tarzımız - Kalitemiz ]
bence çok güsel bi org. katılım payı biraz yüksek geldi banada, yani her yeteneği olan giremeyebilir, ben kesinlikle karşı veya negatif düşünmüyorum vede yorum yapmıyorum sakın yanlış anlaşılmasın, ayrıca cup olmasıda ayrı bi güsellik katmış bana göre adaletli bi yarış olacak tam olarak inceleyemedim ama dışardan kendimize sponsor alabiliyomuyuz eğer öyle bi kısıtlama yoksa sponsorla birlikte katılabilirim... _________________ ..Alayınız Dizilin, Kralınız Bir Adım Öne Çıksın... ...Alemde Adım Dolaşır....
merhaba arkadaşlar, katılımcı, 1 adet sponsor alma hakkına sahip, dediğiniz gib, yetenekli olupta maddi gücü sınırlı olan arkadaşlarımız için, iyi olacağı kanısına varıldığından 1 sponsora izin veriliyor...yurtdışında bunun yasak olmasına rağmen, bu hassas konudan dolayı, bu sene geçerli olmak üzere bu uygulama yapılıyor....herkeze başarılar
...e buda bir artıdır...iyi bir olay bence...katılım sayısının 20 kisi olması az değil mi?... geç kalanlar 1 sene mi beklicek, 20 kişinin dışında?...elini cabuk tutmayan 1 sene nasıl dayanır
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız