evet bu konu gerçekten iyi sabitlenirse ve dikkate alınırsa bir çok kişi kendine pay çıkara bilir _________________ imzamda kendimi tanytmak isterim ama ben anlatyklarymdan çok anlatamadyklarymda gizliyim bi kaç söz yazmak isterim ama söylediklerimden çok söyliyemediklerim önemlidir.
süper bi konuya değinmişsin abi
bu arada görürmüyüm o günleri bilemem de senin bu sitede admin olarak görmeyi çok istiyorum yani bunu gerçekten içimden gelerek söyledim.çok seviyorum abi gerek yazışmalarını gerek se topiclerini tek kelime ile mükemmelsin _________________ kawasakici olunmaz kawasakici doğulur..
Tarih: 06.12.2006 - 11:21 Mesaj konusu:
kivanckaplan, çok anlamlı bir başlık olmuş, bizi bilgilendirdiğin ve uyardığın için teşekkürederim. Ama forumlardaki yazıları okurken dikkat ediyorum ki; hala özensiz davranan arkadaşlarımız var. Lütfen bu yazıyı dikkate alın. Saygılar!... _________________ beni yollar de?il,yyllar yorar!!!....
Tarih: 07.02.2007 - 10:07 Mesaj konusu:
Herkezin okuması lazım _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Tarih: 04.04.2007 - 08:28 Mesaj konusu:
kivanckaplan, Okumaktan ziyade anlayabilmek önemli _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Tarih: 15.05.2007 - 12:31 Mesaj konusu:
Alıntı:
kivanckaplan, konu tek kelimeyle harika .gel gelelim kişilik haklarına ;saygı çerçevesinde internet adabı bilmeyen, üstüne üstelik öz dilimiz türkçemizin korunması adına duyarsız bir nesil ortaya çıkmış durumda.maddeciliğin arttığı ve maneviyatın hiçe sayıldığı karanlık günler gelmiş kapımıza ...bilinçli ve birbirinin kişilik haklarına saygılı bir toplum olmayı tüm fertlerimizle birlikte ümid etmek istiyorum .M.KEMAL ATATÜRK"ün dediği gibi;muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kandadır .sözünü söyleyen hisseden ve yaşayan bir toplum olabiliriz temennisiyle.... tüm md lilere saygı ve sevgilerle
_________________ hayat uzun ÖMÜR kysa sen bak dalgana yasa hayaty doya doya cunku herseyyn byr sonu var...bu yuzden hayaty guzelce yasamaya bakyn cunku yasanacak cok guzel byr hayat var
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız