Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kazalılar (foto)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kazalılar (foto)

kazalılar (foto)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 26.11.2006 - 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bakıyorumda hep ya niye kaza fotoğrafı koydun diye yakınıyorsunuz. Arkadaşlar bunlara bakıp bence feyiz almalıyız. Kaza diyip geçmeyin. O motorların, arabaların üstünde sizde olabilirdiniz.
Dikkatli sürmek lazım bence uyarıların için ayrıca teşekkürler arkadaşım.
Paylaşımın için teşekkürler Bravo
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
semih250cc
Üye
Üye

Nereden: izmir-bornova

MesajTarih: 26.11.2006 - 17:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

USTALAR , ÜSTATLAR nıye hep spor motorlar nıye??? sorun nedır hız tutkusumu yoksa... İstemiyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

USTALAR , ÜSTATLAR , ARKADASLAR nıye hep spor motorlar nıye???
sorun ne hız tutkusumu ... yoksa İstemiyorum
Başa dön
semih250cc Çevrimdışı semih250cc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 26.11.2006 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kimseye bu görüntülerdeki olayları yasatmasın
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
youngboy
Üye
Üye

Nereden: çanakkale

MesajTarih: 26.11.2006 - 18:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kimsenin başına böle kazalar vermesin Üzgünüm
wildwolf
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.11.2006 - 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar Allah hepimizi kazadan beladan korusun Üzgünüm
wildwolf Çevrimdışı wildwolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
biker_omer
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.11.2006 - 19:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaaa şu sondan bi öncekii resimm çokkk kötüü yaaa Üzgünüm Üzgünüm
allah kimseye yaşatmasın İstemiyorum İstemiyorum
biker_omer Çevrimdışı biker_omer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motorcu81
Üye
Üye

Nereden: düzce

MesajTarih: 27.11.2006 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abı gercekten ıcler acısı ama yınede bır motorcunun olumu motordan olmalıdır dıye dusunenlerdenım bılmıyorum yanlıs olabılır ama ben oluceksem motorumun ustunde olmek ısterım paylasımlar ıcın tesekkurler allah kımseye gostermesın tekerlerınız hep yerde kalsın
Başa dön
motorcu81 Çevrimdışı motorcu81 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
carsi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 27.11.2006 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

farklı birşey motor kazası yine içimiz kan ağlıyor hepsine geçmiş olsun
Başa dön
carsi Çevrimdışı carsi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 27.11.2006 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halit paylasim için tesekkürler..
bence güzel bi konuya ayak basmıssın özellikle race kullanan arkadasların daha dikkatli olmasını rica ediyoruz....

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cinar_ozarslan
Üye
Üye

Nereden: KONYA/EREĞLİ..::ANTALYA::..

MesajTarih: 27.11.2006 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardes elıne saglık dıyemıycem Ağlıyorum yaa bır anda neyse cok dıkkatlı olalım allah kımsenın basına vermesın bu cok kötü bütün hevesim kacıyor. yinede tesekkurler OK

son mesajdan 28 saniye:

kardes elıne saglık dıyemıycem Ağlıyorum yaa bır anda neyse cok dıkkatlı olalım allah kımsenın basına vermesın bu cok kötü bütün hevesim kacıyor. yinede tesekkurler OK
Başa dön
cinar_ozarslan Çevrimdışı cinar_ozarslan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/El-aziz

MesajTarih: 27.11.2006 - 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ama gerçektende hepsi race ve bu kazaların çoğu hız yüzünden olmuş kazalar arkadaşlar gerçekten çok dikkat edilmesi lazım motosikletin tamponu insandır demişler....
07 YAMAHA YBR 125
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 12.12.2006 - 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

amaç tabiki tedbir tekrar söylüyorum yorumlarınız için tsk ler motor bu racing i cooper i olmaz motor motor dur kazası sakattt ALLAH korusun Bravo
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 12.12.2006 - 18:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi motorlara mı uzuleyım ustundekı adamlara mı yazık yaa Ağlıyorum

motordelisi_19@hotmail.com
Başa dön
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
rmznedim
Üye
Üye

Nereden: BaRTyN

MesajTarih: 12.12.2006 - 18:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo abi gercekten fotograflar insanın içini acıyo!
Başa dön
rmznedim Çevrimdışı rmznedim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Serap06
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 12.12.2006 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bunları görmek kötü içim cok kötü oldu ama Ağlıyorum
Başa dön
Serap06 Çevrimdışı Serap06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
4. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal