Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motosikletinizle Gitmek İstediğiniz Yerler?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motosikletinizle Gitmek İstediğiniz Yerler?

Motosikletinizle Gitmek İstediğiniz Yerler?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
BaTTe
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Isvec

MesajTarih: 15.12.2006 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorumu sattigim icin hicbiryere gidemem ama sizler avrupanin kuzeyine dogru Brrrmmmmmlarsaniz, beklerim...
Başa dön
BaTTe Çevrimdışı BaTTe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 15.12.2006 - 16:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gidip gezmek istediğim yer çok. İlerde RR'ımı alırsam şöle safranbolu karadeniz trabzon uzun göl tarafından (memleketim) nevşehir avanos tarafları oradan alanya antalya yapıp tekrar istanbula dönmeyi isterdim. Bakalım zaman düzen vakit nakit hepsi bi güzelleşsin olur inşallah. Gülümsüyorum
McA
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 15.12.2006 - 16:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evden çıkıp Ege, Akdeniz kıyılardan doğuya.. Oradan yukarı Karadeniz... Dönerim sonra eve annem merak eder! Gülümsüyorum

*mondial kt 125
Başa dön
McA Çevrimdışı McA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 15.12.2006 - 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu deli yüreğim nereye iserse oraya giderim Delirdim
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 15.12.2006 - 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Goldwing 1800 / Avrupa turu. Ne yazık ki o makinaya Türkiye'de yol yok.Var da yazık yani.Yolların durumu malum

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
MEDYA
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.12.2006 - 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sadece İzmir'in dışına çıkmak Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
MEDYA Çevrimdışı MEDYA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 15.12.2006 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yorulduğum yere kadar gitmek,işim zor Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kasabali_racer_45
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 15.12.2006 - 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilerde birgün bir racing sahibi olursam gitmek istediğim tek yer dedelerimin memleketi bosna hersek olur Gülümsüyorum
zardanadam
zardan üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 15.12.2006 - 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Transalp veya V-strom olsun o 3 aylık zamanda Türkiye turu yaparım. gidebildiğim her yere giderim. Ama yanımda başka bir motorlu can yoldaşımla...

Başa dön
zardanadam Çevrimdışı zardanadam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
eyesofblind
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.12.2006 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

namiks, Söğüt Bursa'nın değil Bilecik'in ilçesi.. Göz kırpıyorum

Ben Karadeniz gezisi yapacağım. Kısmetse Nisan ayında motorumu alıp haziran gibi de Trabzon'a gideceğim. Köyüm köyüm güzel köyüm şekli yapıp Eylül gibi de dönerim. Göz kırpıyorum

Bu arada Karadeniz gezisinden önce İzmir sözüm var arkadaşlara. Oraya da gideceğim mecbur. Vay be, hakikaten çok gezecek gibiyim bu yaz. Delirdim Tabi yaz başında işi bırakmak gerekecek.. Şok oldum

Başa dön
eyesofblind Çevrimdışı eyesofblind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 15.12.2006 - 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sırnak mardin hakkari eruh cizre he bide k.ırak sınırı Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
meisli07
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.12.2006 - 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iç anadolu,batı ve doğu karadeniz,dogu anadolu,güney anadolu, ve geri dönmek
Başa dön
meisli07 Çevrimdışı meisli07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Akira
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 15.12.2006 - 18:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

20 yaşındayken,otostopla güney kıyılarını gezmiştim.Şimdi artık motorla, bir yurtdışı turu yapmak isterim.Birde bir ara İzmir'le,Eskişehir yapmam lazım,bir süredir gidip görmek istediğim,vakitsizlikten gidemediğim iki yer.
Başa dön
Akira Çevrimdışı Akira Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Guclu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 15.12.2006 - 18:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

(BMW1200GS Adventure'la , detaylı bir Doğu Anadolu gezisi yapmak isterdim)
Başa dön
Guclu Çevrimdışı Guclu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
azen
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.12.2006 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ısrarla nepal-- tibet. istiyorum ve gideceğim... Bravo
Başa dön
azen Çevrimdışı azen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal