Tarih: 15.12.2006 - 16:04 Mesaj konusu:
Gidip gezmek istediğim yer çok. İlerde RR'ımı alırsam şöle safranbolu karadeniz trabzon uzun göl tarafından (memleketim) nevşehir avanos tarafları oradan alanya antalya yapıp tekrar istanbula dönmeyi isterdim. Bakalım zaman düzen vakit nakit hepsi bi güzelleşsin olur inşallah. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Goldwing 1800 / Avrupa turu. Ne yazık ki o makinaya Türkiye'de yol yok.Var da yazık yani.Yolların durumu malum _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Transalp veya V-strom olsun o 3 aylık zamanda Türkiye turu yaparım. gidebildiğim her yere giderim. Ama yanımda başka bir motorlu can yoldaşımla... _________________
Ben Karadeniz gezisi yapacağım. Kısmetse Nisan ayında motorumu alıp haziran gibi de Trabzon'a gideceğim. Köyüm köyüm güzel köyüm şekli yapıp Eylül gibi de dönerim.
Bu arada Karadeniz gezisinden önce İzmir sözüm var arkadaşlara. Oraya da gideceğim mecbur. Vay be, hakikaten çok gezecek gibiyim bu yaz. Tabi yaz başında işi bırakmak gerekecek.. _________________ Verecek ışığı olmayan karanlığı sever...
Tarih: 15.12.2006 - 18:25 Mesaj konusu:
20 yaşındayken,otostopla güney kıyılarını gezmiştim.Şimdi artık motorla, bir yurtdışı turu yapmak isterim.Birde bir ara İzmir'le,Eskişehir yapmam lazım,bir süredir gidip görmek istediğim,vakitsizlikten gidemediğim iki yer.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız