NeiTH, sana da bol şans tabi ki. Ayrıca sınava girecek olan ama renk vermeyen birisi daha var. Ona da bol şanslar diliyorum sınavında :-D _________________ elveda MD, her ne kadar bir vedayy bile çok görmü? olsan da...
ukadar heyecan ii değil ya, ben geçenlerde direksiyona girdim (bu benim alacağım 3 ehliyet oluyor bu arada) orada bir kız vardı. Kız aylarca motosiklet eğitimi almış. Scooter la başlamış, şimdi bir DragStar 650 kullanıyor. Öyle heyecan yapmışki, sınavda güzel güzel giderken, bir yerde bir ön fren sıktı ve anlamsız bir şekilde düştü. Dolayısıylada kaldı.
Kıssadan hisse;
Fazla heyecan sonucu olumsuz ve direk etkiliyor... _________________ Yery?z?ndeki t?m kapylar kapandy?ynda da, benim kendi kapym daima a?yk olacak...
saolun arkadaslar heycan degıl ya cok mutluyum ehlıyetlı gecırecegım gunlerı dusunuyorum gecen gun polis durdurdu korktum adam benı suraya atarmısın dedı atıyım abı dedım bıraktım rahatladım valla ehlıyetı alırsam emnıyetın onunde dolasacam ehlıyet sorsunlar dıe bakalım ılk sanslı kım olacak bana ehlıyet soran
saat 11 de ankara lısesınde gırıorum sınava 10:00 da orda olurum herhal ınsallah sunu alırsam muthıs olacak her yere gıdecem 8) _________________ Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta
Her Karakolda Ismimiz
Her Genc Kizda Resmimiz
Her Yerde Izimiz Vardir
hangı sınav bu b mı a2 mı 3 kere gırdın _________________ Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta
Her Karakolda Ismimiz
Her Genc Kizda Resmimiz
Her Yerde Izimiz Vardir
insallah ılk gırıste alırsın ne dıyım _________________ Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta
Her Karakolda Ismimiz
Her Genc Kizda Resmimiz
Her Yerde Izimiz Vardir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız