Kayıt: Jun 10, 2006 Mesajlar: 1327 Nereden: :..İstanbul..:
Tarih: 15.12.2006 - 10:09 Mesaj konusu:
defalarca izlenince bile bıkılmayacak bir video.duygulanmamak elde değil adam aşkta son noktayı koymuş,helal olsun.kaçımız bu fedakarlığı yapabilir bilemiyorum canından vazgeçmek gibi birşey bu.paylaşımın için sağol halilRR
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7059 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 15.12.2006 - 16:08 Mesaj konusu:
Ben bu klibi ilk olarak Bornovada Emrah arkadaşımın dükkanında izlemiştim.
Yok demiştim böle birşey yaaaa.
Bu kadarı olamaz demiştim.
Beğenen ve teşekküreden arkadaşlar sağolsunlar _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Abi çok güzel bi video acayip oldum bilgisayarın başında.Ah Ah bize nasip olacak mı acaba bu kadar sevmek tek tabanca dolaşıyoz _________________ Tikkat Tikkat Bir Vampir İçin Acil Kana İhtiyaç Vardır.Not:Kan Grubu Fark Etmez.Kan Vermek İsteyenlerin ali_zeytinci@hotmail.com Adresinden Ulaşmaları Rica Olunur ) Artık İZMİR_MD
halilRR, kardeşim senin çevrendede seni bukadar etkileyecek ve aşık edecek kız vardır ama bi kafanı kaldırsan diyorum..Gözün hep hız göstergesinde yada dikiz aynasında.Haksızmıyım. _________________ CBF 1000e 1000meliyim,sonra 1000 er 1000 er öderim.
benim msj boş gelmiş aceleden silinmiş harika ya teşşekkürler paylaşım için .....çok hoş ve duygusal gerçek hayatta nerde böyle sevgiler, varsada
değerini bilmek ve korumak gerek.....bende hemen bir kaç arkadaşıma yolladım..
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7059 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 16.12.2006 - 11:44 Mesaj konusu:
Alıntı:
kardeşim senin çevrendede seni bukadar etkileyecek ve aşık edecek kız vardır ama bi kafanı kaldırsan diyorum..Gözün hep hız göstergesinde yada dikiz aynasında.Haksızmıyım
Edip abim benim bu kadarını bulabileceğimi zannetmiyorum.
Bu güne kadar acı yaşamışız demekki bizi tek acıtmayan ve üzmeyen aşkımıza
vermişiz kendimizi. Motorumuza _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
halilRR, canım kardeşim ben sana böylesi bir aşkı yakıştırdığım için ve sanada anca böyle bir aşk yakışır diye düşünüyorum.
Şu ortamda ve zamanda sizin gibi en değerli duygu ve ilgiye layık ne kadar insan varki;sizi farkeden ve size layık biri mutlaka vardır.Yeterki sen görmek iste şans tanı.. _________________ CBF 1000e 1000meliyim,sonra 1000 er 1000 er öderim.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız