Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - HEPİMİZ Motora Aşığız.Peki Kaçımız Vazgeçebiliriz?(video)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

HEPİMİZ Motora Aşığız.Peki Kaçımız Vazgeçebiliriz?(video)

HEPİMİZ Motora Aşığız.Peki Kaçımız Vazgeçebiliriz?(video)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
hondabros
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 15.12.2006 - 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

defalarca izlenince bile bıkılmayacak bir video.duygulanmamak elde değil Ağlıyorum Ağlıyorum adam aşkta son noktayı koymuş,helal olsun.kaçımız bu fedakarlığı yapabilir bilemiyorum ? canından vazgeçmek gibi birşey bu.paylaşımın için sağol halilRR Alkışlıyorum
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.12.2006 - 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abı paylasım ıcın cok tesekkurler defalarca ızlenır Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum tuylerım dıken dıken oldu ya Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Aksun
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 15.12.2006 - 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aşk var arkadaşlar kanıtı benim Çoook seviyorum Çoook seviyorum ben aşığım aşkı yaşıyorum seviyor ve seviliyorum Bravo Bravo
Başa dön
Aksun Çevrimdışı Aksun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 15.12.2006 - 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben bu klibi ilk olarak Bornovada Emrah arkadaşımın dükkanında izlemiştim.

Yok demiştim böle birşey yaaaa.

Bu kadarı olamaz demiştim.

Beğenen ve teşekküreden arkadaşlar sağolsunlar Bravo
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabusa_01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 15.12.2006 - 16:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harbiden izlerken aklıma çok şey geldi ve çok duygulandım eyvallah halilRR Bravo
Başa dön
hayabusa_01 Çevrimdışı hayabusa_01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VAMPIR_16
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR CUMHURİYETİ

MesajTarih: 15.12.2006 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi çok güzel bi video Ağlıyorum acayip oldum bilgisayarın başında.Ah Ah bize nasip olacak mı acaba bu kadar sevmek tek tabanca dolaşıyoz Gülümsüyorum
hondabeatkalkan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 15.12.2006 - 17:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şüper bir vıdeo yorum yapılamayacak ğüzel çok etkilendim

aşk herşeyden üstündür
Başa dön
hondabeatkalkan Çevrimdışı hondabeatkalkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
memomoto
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BOLU/MERKEZ

MesajTarih: 15.12.2006 - 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakkaten gusel video.Benim taş kalbimi bile yumusattı yaf Ağlıyorum Delirdim
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.12.2006 - 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla arkadaşlar etkilenmemek için duygusuz olmak!!!süperdi bence.
Başa dön
hukasRR Çevrimdışı hukasRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rosemoon
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.12.2006 - 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başa dön
rosemoon Çevrimdışı rosemoon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bikehoper
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: karsiyaka / IZMIR

MesajTarih: 16.12.2006 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halilRR, kardeşim senin çevrendede seni bukadar etkileyecek ve aşık edecek kız vardır ama bi kafanı kaldırsan diyorum..Gözün hep hız göstergesinde yada dikiz aynasında.Haksızmıyım.

Cesaretin fazlası,korkunun azı APTALLIKTIR
Başa dön
bikehoper Çevrimdışı bikehoper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
rosemoon
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.12.2006 - 10:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim msj boş gelmiş aceleden silinmiş harika ya teşşekkürler paylaşım için .....çok hoş ve duygusal gerçek hayatta nerde böyle sevgiler, varsada
değerini bilmek ve korumak gerek.....bende hemen bir kaç arkadaşıma yolladım..
Başa dön
rosemoon Çevrimdışı rosemoon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CBRugur45
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa 45 ½

MesajTarih: 16.12.2006 - 11:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

etkiLenmemek eLde değiL gerÇekten.. Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
CBRugur45 Çevrimdışı CBRugur45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 16.12.2006 - 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

kardeşim senin çevrendede seni bukadar etkileyecek ve aşık edecek kız vardır ama bi kafanı kaldırsan diyorum..Gözün hep hız göstergesinde yada dikiz aynasında.Haksızmıyım

Edip abim benim bu kadarını bulabileceğimi zannetmiyorum.
Bu güne kadar acı yaşamışız demekki bizi tek acıtmayan ve üzmeyen aşkımıza
vermişiz kendimizi. Motorumuza Bravo
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bikehoper
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: karsiyaka / IZMIR

MesajTarih: 16.12.2006 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çoook seviyorum halilRR, canım kardeşim ben sana böylesi bir aşkı yakıştırdığım için ve sanada anca böyle bir aşk yakışır diye düşünüyorum.
Şu ortamda ve zamanda sizin gibi en değerli duygu ve ilgiye layık ne kadar insan varki;sizi farkeden ve size layık biri mutlaka vardır.Yeterki sen görmek iste şans tanı.. Çoook seviyorum

Cesaretin fazlası,korkunun azı APTALLIKTIR
Başa dön
bikehoper Çevrimdışı bikehoper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
4. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal