Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - HEPİMİZ Motora Aşığız.Peki Kaçımız Vazgeçebiliriz?(video)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

HEPİMİZ Motora Aşığız.Peki Kaçımız Vazgeçebiliriz?(video)

HEPİMİZ Motora Aşığız.Peki Kaçımız Vazgeçebiliriz?(video)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 16.12.2006 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Bu güne kadar acı yaşamışız demekki bizi tek acıtmayan ve üzmeyen aşkımıza
vermişiz kendimizi. Motorumuza

baba seni tanımasam ağlıcam... Dil çıkarıyorum
ama gercekten de bizi üzmeyen gercek sevgili motorumuz! hele honda olunca hastalanmıyor bile diilmi??hep turp gibi yanımızda asla yanlız bırakmaz en neseli halimide bilir en üzgün halimide çünkü herzaman benimle!ruh halimi gaz koluna verdiğim tepkilerden anlar ve asla ama asla itaatsizlik etmez!sakinleştirir mutlu eder dünya ile ilşkimi keser onu seviyorum! Çoook seviyorum

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
bikehoper
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: karsiyaka / IZMIR

MesajTarih: 16.12.2006 - 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beRRhan, kardeşim umarım bukadar sevgiyi ve hayranlığı verebileceğin ikinci bir aşkın olur.
Kıskandım valla bi HONDA da ben alsam mı ne dersin? Dil çıkarıyorum

Cesaretin fazlası,korkunun azı APTALLIKTIR
Başa dön
bikehoper Çevrimdışı bikehoper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 16.12.2006 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeni cbf600 MÜKEMMEL bi makina olmuş abi 2007 mutlaka bi göz at derim! 98hp yapılmış kasa tamamen yeni!!fazer istediğini biliyorum abi ama bunada bi bak derim!! Bravo

En son SRAD-HAN tarafından 16.12.2006 - 12:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
SRAD-HAN şimdi Çevrimiçi SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
blackpoison
Üye
Üye

MesajTarih: 16.12.2006 - 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Wallaha çok duygusal bir klip japonlar böyle onurlu millet ama bencede ikisine birer göz yeterdi. paylaşım için teşekkürler
Başa dön
blackpoison Çevrimdışı blackpoison Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 16.12.2006 - 12:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Edip abim benim çok sağol abi.
Beni bukadarına layık gördüğün için teşekkür ederim.Ama inan o senin
güzelliğin.Sende söylediklerine layıksın hatta bulmuşsun hayatını paylaşmışsın.
Allah bizede nasip etsin ne diyim Şok oldum

Berhan kardeşim ne diyim tamamen katılıyorum sana.
Dediğin gibi bizim en kötü halimizide en mutlu halimizide bilirler ve kullanışımızdan
anlarlar.
İstediklerimize bire bir uyup bizi rahatlatırlar.Ve asla şikayet etmezler.

"Ben bugün çıkmak istemiyorum,hava soğuk,bekle biraz makyajımı
yapayım,bugünde kordona mı gitcez ben k.yakaya gitmek istiyorum,
yoruldum dinlenelim,off çok ağırlaştın sen" demezler hiç bir zaman Çok gülüyorum

Bu aşk başka bir aşk yaaaaaaaa Bravo
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bikehoper
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: karsiyaka / IZMIR

MesajTarih: 16.12.2006 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

(Ben bugün çıkmak istemiyorum,hava soğuk,bekle biraz makyajımı
yapayım,bugünde kordona mı gitcez ben k.yakaya gitmek istiyorum)
halilRR, bir anda hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçti. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Cesaretin fazlası,korkunun azı APTALLIKTIR
Başa dön
bikehoper Çevrimdışı bikehoper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Lovable
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.12.2006 - 12:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok teşekkürler emeğin için....aslında daha önce benim tarafımdan verilmişti ama yinede ikinci defa verilmeye değer bir video çok teşekkürlerhalilRR.... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo
Başa dön
Lovable Çevrimdışı Lovable Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 16.12.2006 - 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bir anda hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçti

Edip abim benim.
Ben biliyom neyin ne olduğunu.Neden kalbim boş sanıyon.Motor aşkı yetiyo bana.Şikayet yok mız mızlık yok Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
blodymary
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.12.2006 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halil RR , cnm arkadaşım.......niye böyle düşünüyorsun ki.....aslında
AŞK HER YERDE.............bu filmi seyret olurmu..........
UMMADIĞIN ANDA ÇIKACAK KARŞINA KARŞIMIZA...........
edip abimde bu yolları geçti anlıyor hepimizi..... Alkışlıyorum

mutluluk küçük karelerde.......o karelerden bir bakmısınkı karsına ummadıgın umutlar cıkmıs.........
Başa dön
blodymary Çevrimdışı blodymary Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.12.2006 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

offf içim bi garip oldu izleyince Üzgünüm ama yürek ister herkes yapamaz, gercekten aşk yaptırır ama ...Emegin icin tesekkurler Alkışlıyorum
SerhatRR
Üye
Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 16.12.2006 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi o nasıl bir aşktır öle yaa.Benimde gözlerim doldu klibin sonunda.Sen verirmiydin diye sorarsan.Öle bir aşk yaşarsam belki verirdim Gülümsüyorum
Başa dön
SerhatRR Çevrimdışı SerhatRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondabros
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 16.12.2006 - 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

"Ben bugün çıkmak istemiyorum,hava soğuk,bekle biraz makyajımı
yapayım,bugünde kordona mı gitcez ben k.yakaya gitmek istiyorum,
yoruldum dinlenelim,off çok ağırlaştın sen" demezler hiç bir zaman
+1000.... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum daha fazla söze gerek yok sanırım.yine de ikinci bi aşk doğru insanla olduğu takdirde şahane bir hayata yelken açmış oluruz.
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
chocolateman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 16.12.2006 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Müthiş ya! Diyecek kelime bulamıyorum. Alkışlıyorum

Ağlamak tuttu!

Free Motorcycle Team
Başa dön
chocolateman Çevrimdışı chocolateman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Typ_R
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: olugumu daha ben bilmiyorum ki !

MesajTarih: 16.12.2006 - 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

klip gercekten etkileyici
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 16.12.2006 - 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dosrum çook sağol insan kötü oluyo bu klibi izleyince

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
5. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal