Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6208 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 16.12.2006 - 12:11 Mesaj konusu:
Alıntı:
Bu güne kadar acı yaşamışız demekki bizi tek acıtmayan ve üzmeyen aşkımıza
vermişiz kendimizi. Motorumuza
baba seni tanımasam ağlıcam...
ama gercekten de bizi üzmeyen gercek sevgili motorumuz! hele honda olunca hastalanmıyor bile diilmi??hep turp gibi yanımızda asla yanlız bırakmaz en neseli halimide bilir en üzgün halimide çünkü herzaman benimle!ruh halimi gaz koluna verdiğim tepkilerden anlar ve asla ama asla itaatsizlik etmez!sakinleştirir mutlu eder dünya ile ilşkimi keser onu seviyorum! _________________
beRRhan, kardeşim umarım bukadar sevgiyi ve hayranlığı verebileceğin ikinci bir aşkın olur.
Kıskandım valla bi HONDA da ben alsam mı ne dersin? _________________ CBF 1000e 1000meliyim,sonra 1000 er 1000 er öderim.
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6208 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 16.12.2006 - 12:23 Mesaj konusu:
yeni cbf600 MÜKEMMEL bi makina olmuş abi 2007 mutlaka bi göz at derim! 98hp yapılmış kasa tamamen yeni!!fazer istediğini biliyorum abi ama bunada bi bak derim!! _________________
En son SRAD-HAN tarafından 16.12.2006 - 12:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7059 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 16.12.2006 - 12:38 Mesaj konusu:
Edip abim benim çok sağol abi.
Beni bukadarına layık gördüğün için teşekkür ederim.Ama inan o senin
güzelliğin.Sende söylediklerine layıksın hatta bulmuşsun hayatını paylaşmışsın.
Allah bizede nasip etsin ne diyim
Berhan kardeşim ne diyim tamamen katılıyorum sana.
Dediğin gibi bizim en kötü halimizide en mutlu halimizide bilirler ve kullanışımızdan
anlarlar.
İstediklerimize bire bir uyup bizi rahatlatırlar.Ve asla şikayet etmezler.
"Ben bugün çıkmak istemiyorum,hava soğuk,bekle biraz makyajımı
yapayım,bugünde kordona mı gitcez ben k.yakaya gitmek istiyorum,
yoruldum dinlenelim,off çok ağırlaştın sen" demezler hiç bir zaman
Bu aşk başka bir aşk yaaaaaaaa _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
(Ben bugün çıkmak istemiyorum,hava soğuk,bekle biraz makyajımı
yapayım,bugünde kordona mı gitcez ben k.yakaya gitmek istiyorum)
halilRR, bir anda hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçti. _________________ CBF 1000e 1000meliyim,sonra 1000 er 1000 er öderim.
çok teşekkürler emeğin için....aslında daha önce benim tarafımdan verilmişti ama yinede ikinci defa verilmeye değer bir video çok teşekkürlerhalilRR....
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7059 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 16.12.2006 - 12:57 Mesaj konusu:
Alıntı:
bir anda hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçti
Edip abim benim.
Ben biliyom neyin ne olduğunu.Neden kalbim boş sanıyon.Motor aşkı yetiyo bana.Şikayet yok mız mızlık yok _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
halil RR , cnm arkadaşım.......niye böyle düşünüyorsun ki.....aslında
AŞK HER YERDE.............bu filmi seyret olurmu..........
UMMADIĞIN ANDA ÇIKACAK KARŞINA KARŞIMIZA...........
edip abimde bu yolları geçti anlıyor hepimizi.....
mutluluk küçük karelerde.......o karelerden bir bakmısınkı karsına ummadıgın umutlar cıkmıs.........
Tarih: 16.12.2006 - 13:45 Mesaj konusu:
offf içim bi garip oldu izleyince ama yürek ister herkes yapamaz, gercekten aşk yaptırır ama ...Emegin icin tesekkurler _________________ Yurtta sulh Cihanda sulh.... K.ATATÜRK
Kayıt: Jun 10, 2006 Mesajlar: 1327 Nereden: :..İstanbul..:
Tarih: 16.12.2006 - 14:25 Mesaj konusu:
Alıntı:
"Ben bugün çıkmak istemiyorum,hava soğuk,bekle biraz makyajımı
yapayım,bugünde kordona mı gitcez ben k.yakaya gitmek istiyorum,
yoruldum dinlenelim,off çok ağırlaştın sen" demezler hiç bir zaman
+1000.... daha fazla söze gerek yok sanırım.yine de ikinci bi aşk doğru insanla olduğu takdirde şahane bir hayata yelken açmış oluruz.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız