Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İZMİR MD! 19 Aralık 2 nci Bowling Turnuvası!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İZMİR MD! 19 Aralık 2 nci Bowling Turnuvası!!!

İZMİR MD! 19 Aralık 2 nci Bowling Turnuvası!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
NaSta
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk

MesajTarih: 15.12.2006 - 06:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

A-ha Biz karsiyakadan Y.disina ciktik Karsiyakada Partiler baslamis Üzgünüm Uzun Suredir md'de Yoktum, Karsiyakama gelir gelmez ilk cuma ( tabiki olursa ) Sizlerle bowling Oynamak olacak Delirdim Bravo
NaSta Çevrimdışı NaSta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 15.12.2006 - 10:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu bowling turnuvası kaçmaz bence madalya için kimse heveslenmesin hepsi benim Delirdim Delirdim Delirdim

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 15.12.2006 - 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Son durum;

Ben
Hakan Başkan
Aziz Başkan
Arif Başkan
Mehmet Başkan
Kaskando
Serter +1
Maestro84
Befehl
Apocalyptica
Dragon35
Hondabros
Eylem
Koray
İbRRahim
Onur Zamparella
Emrah Tekşeker
Rosemoon +1
Beyazkardelen
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SerhatRR
Üye
Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 16.12.2006 - 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende gelmeye çalışacağım HalilRR.Şimdilik isim yazdırmayayım ama
belki sürpriz yapabilirim Bravo
Başa dön
SerhatRR Çevrimdışı SerhatRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
murattan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 17.12.2006 - 11:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya ben bıle bılıyorum baskan artık orası ege park oldulutfen duzeltelımGülümsüyorum sıze ıı eglenceler bu arada yarısı bıttı artık ...

SAFAK '230,
Delirdim
Başa dön
murattan Çevrimdışı murattan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
by_CAKAR
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Yzmir..

MesajTarih: 17.12.2006 - 19:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende İlk Defa Aranızda Olacağımmm..Bende Geliyorum....
Başa dön
by_CAKAR Çevrimdışı by_CAKAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 18.12.2006 - 00:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ya ben bıle bılıyorum baskan artık orası ege park oldulutfen duzeltelım

MURATTAN
İnan bilmeyen hala çok insan var.Bu yüzden eski ismini yazdım.
Ama bak sen ordan bahsettiğimi nasıl anladın hemen .her kesde anlar işte Gülümsüyorum
Asker kardeşim benim adammı öldürdün o şefak ne o öle Şok oldum Çok gülüyorum

Son durum;

Ben
Hakan Başkan
Aziz Başkan
Arif Başkan
Mehmet Başkan
Kaskando
Serter +1
Maestro84
Befehl
Apocalyptica
Dragon35
Hondabros
Eylem
Koray
İbRRahim
Onur Zamparella
Emrah Tekşeker
Rosemoon +1
Beyazkardelen
By_Çakar
maestro84
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.12.2006 - 01:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kimse heveslenmesin , madalya benim Gülümsüyorum halil abi her ne kadar turnuvaya katılmamam için elinden geleni yapsa da Gülümsüyorum (o bilir ne yaptığını Gülümsüyorum ) neyse.. madem bi aileyiz , herkese anlatıyım ! (eywah! halil abi , bittin! herkes öğrencek!! Dil çıkarıyorum ) en son md buluşmasında turnuvanın tam olarak kaçta başlıcağını sordum , çünkü geçen sefere göre bir 10 dk kadar gecikebilceğimi sööledim,halil abi ısrarla (tabi gelirsem geçen seferki gibi yine madalya alcam , o alamıcak hahahaaa!! Gülümsüyorum )"sen boşwer , gelme , naapcan , sen 11 gibi gel" şeklinde sözler sarfetti. ama gelcem ve o madalyayı sana bırakmıcam! Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum işin şakası , eminim ki çok eğlenceli bir turnuva olucak yine ama ben yine madalya alcam halil abi , sööliim Gülümsüyorum
morcu350
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/dikili

MesajTarih: 18.12.2006 - 01:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi ben gelemem çünkü iniversitedeyim kusura bakmayın Ağlıyorum
Başa dön
morcu350 Çevrimdışı morcu350 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 18.12.2006 - 11:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maestro84

Kardeşim ayıp ediyosun işimiz şaka.Ama sadece bowlinge değil bütün
etkinliklere katılmanı isterim ona göre.

Bu arada saat 11 de gelmeyi madem kabul etmedin ve gözünü kupaya
diktin ok öle olsun bakalım.
Sen sağ elini kullanıyodun dimi topu atarken.Ve yüssük,orta ve baş parmaklarını.
Yok aklına bişey gelmesin sordum öle.Sanırım alçıdayken deliklerede girmez o parmaklar Delirdim Çok gülüyorum
diablo1907
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.12.2006 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halilrr kardeşim bende geliyorum ama seyirci olarak katılıcam bowling oynamayı birtürlü beceremiyorum .
Başa dön
diablo1907 Çevrimdışı diablo1907 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 18.12.2006 - 12:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ozze daha turnava olmadı olacak onun için madalyalar önceden dağıtılmıyor ltf konuyu oku ondan sonra msj yaz daha iyi olur Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
maestro84
Üye
Üye

MesajTarih: 18.12.2006 - 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halilRR demiş ki:
maestro84

Kardeşim ayıp ediyosun işimiz şaka.Ama sadece bowlinge değil bütün
etkinliklere katılmanı isterim ona göre.

Bu arada saat 11 de gelmeyi madem kabul etmedin ve gözünü kupaya
diktin ok öle olsun bakalım.
Sen sağ elini kullanıyodun dimi topu atarken.Ve yüssük,orta ve baş parmaklarını.
Yok aklına bişey gelmesin sordum öle.Sanırım alçıdayken deliklerede girmez o parmaklar Delirdim Çok gülüyorum

Şok oldum istiosan 11de geliim abi sorun diil,madalya fani şeyler,yeterki sen iste Dil çıkarıyorum
blackheart
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.12.2006 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halilRR, ben de geliyorum işyerinde extra bir durum çıkmazsa , grup toplanma yerine yetişemezsem , direkt ege parka gelirim Bravo
blackheart Çevrimdışı blackheart Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tifosi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 18.12.2006 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halilRR, maalesef bu sefer gelemiyorum.. Ankara dayım.. ayrıca MD sitesine eskisi gibi giremediğimden, etkinliklerden son anda ya da hiç haberim olmuyor .. İnşallah 3. sünde görüşürüz.. Neyse 1.2. yok nasılsa madalyaları p
alırsınız bu sefer Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
tifosi Çevrimdışı tifosi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal