Kayıt: Dec 10, 2005 Mesajlar: 2115 Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk
Tarih: 15.12.2006 - 06:44 Mesaj konusu:
A-ha Biz karsiyakadan Y.disina ciktik Karsiyakada Partiler baslamis Uzun Suredir md'de Yoktum, Karsiyakama gelir gelmez ilk cuma ( tabiki olursa ) Sizlerle bowling Oynamak olacak _________________ 07' ßws Kırmızı "MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h"
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7059 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 15.12.2006 - 15:54 Mesaj konusu:
Son durum;
Ben
Hakan Başkan
Aziz Başkan
Arif Başkan
Mehmet Başkan
Kaskando
Serter +1
Maestro84
Befehl
Apocalyptica
Dragon35
Hondabros
Eylem
Koray
İbRRahim
Onur Zamparella
Emrah Tekşeker
Rosemoon +1
Beyazkardelen _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Tarih: 18.12.2006 - 00:20 Mesaj konusu:
Alıntı:
ya ben bıle bılıyorum baskan artık orası ege park oldulutfen duzeltelım
MURATTAN
İnan bilmeyen hala çok insan var.Bu yüzden eski ismini yazdım.
Ama bak sen ordan bahsettiğimi nasıl anladın hemen .her kesde anlar işte
Asker kardeşim benim adammı öldürdün o şefak ne o öle
Son durum;
Ben
Hakan Başkan
Aziz Başkan
Arif Başkan
Mehmet Başkan
Kaskando
Serter +1
Maestro84
Befehl
Apocalyptica
Dragon35
Hondabros
Eylem
Koray
İbRRahim
Onur Zamparella
Emrah Tekşeker
Rosemoon +1
Beyazkardelen
By_Çakar _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
kimse heveslenmesin , madalya benim halil abi her ne kadar turnuvaya katılmamam için elinden geleni yapsa da (o bilir ne yaptığını ) neyse.. madem bi aileyiz , herkese anlatıyım ! (eywah! halil abi , bittin! herkes öğrencek!! ) en son md buluşmasında turnuvanın tam olarak kaçta başlıcağını sordum , çünkü geçen sefere göre bir 10 dk kadar gecikebilceğimi sööledim,halil abi ısrarla (tabi gelirsem geçen seferki gibi yine madalya alcam , o alamıcak hahahaaa!! )"sen boşwer , gelme , naapcan , sen 11 gibi gel" şeklinde sözler sarfetti. ama gelcem ve o madalyayı sana bırakmıcam! işin şakası , eminim ki çok eğlenceli bir turnuva olucak yine ama ben yine madalya alcam halil abi , sööliim _________________ trkr 17 aralyk
Tarih: 18.12.2006 - 11:26 Mesaj konusu:
maestro84
Kardeşim ayıp ediyosun işimiz şaka.Ama sadece bowlinge değil bütün
etkinliklere katılmanı isterim ona göre.
Bu arada saat 11 de gelmeyi madem kabul etmedin ve gözünü kupaya
diktin ok öle olsun bakalım.
Sen sağ elini kullanıyodun dimi topu atarken.Ve yüssük,orta ve baş parmaklarını.
Yok aklına bişey gelmesin sordum öle.Sanırım alçıdayken deliklerede girmez o parmaklar _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 18.12.2006 - 12:15 Mesaj konusu:
ozze daha turnava olmadı olacak onun için madalyalar önceden dağıtılmıyor ltf konuyu oku ondan sonra msj yaz daha iyi olur _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Kardeşim ayıp ediyosun işimiz şaka.Ama sadece bowlinge değil bütün
etkinliklere katılmanı isterim ona göre.
Bu arada saat 11 de gelmeyi madem kabul etmedin ve gözünü kupaya
diktin ok öle olsun bakalım.
Sen sağ elini kullanıyodun dimi topu atarken.Ve yüssük,orta ve baş parmaklarını.
Yok aklına bişey gelmesin sordum öle.Sanırım alçıdayken deliklerede girmez o parmaklar
istiosan 11de geliim abi sorun diil,madalya fani şeyler,yeterki sen iste _________________ trkr 17 aralyk
halilRR, ben de geliyorum işyerinde extra bir durum çıkmazsa , grup toplanma yerine yetişemezsem , direkt ege parka gelirim _________________ kawasaki z750s
la fin absolue du monde
halilRR, maalesef bu sefer gelemiyorum.. Ankara dayım.. ayrıca MD sitesine eskisi gibi giremediğimden, etkinliklerden son anda ya da hiç haberim olmuyor .. İnşallah 3. sünde görüşürüz.. Neyse 1.2. yok nasılsa madalyaları p
alırsınız bu sefer _________________ Honda XT650 TransAlp
İzmir, TR
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız