Soru gayet şık,arkadaş bunu bilmiyorum demiş ve sormuş teknik bir konu,bu günlerde içine ybr veya cbr katmadan kimse bir şey soramaz oldu zaten bravo hayabusa2785, alenalper, üşenmeden bilgini bizlerle detaylı olarak paylaştığın ve yayınladığın için çok teşekkür ederim.
Teknik bölümde yer alması gereken güzel bir topic olmuş sayenizde.
Her ikinize de teşekkürler.
Selamlar... _________________ KaWaSaKi KLE 500
Kayıt: Feb 13, 2005 Mesajlar: 2578 Nereden: mykonos,moskova,istanbul
Tarih: 01.12.2006 - 14:56 Mesaj konusu:
alenalper, sayın modum anlatımına hasta olmamak elde değil.bravo aydınlatıcı yazın içinde ayrıca teşekkürler. _________________
hadi yaffrum yii paramı eğledir beni
PERT TEAM,PERT TEAM
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2106 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 01.12.2006 - 19:19 Mesaj konusu:
alenalper, abi açıklayıcı cevabın için, yanlış bildiğim konu yanak ölçüsüydü onu da öğrenmiş olduk ama benim asıl sorum bu değildi arabalardaki harfleri yukarıda da anlattığım gibi hemen hemen biliyordum, peki bu harfler motosiklet lastiklerinde ne anlama gelir, yine motosiklet lastiklerinde de mi H,Y,V,Z gibi harfler var mı? büyük hacimli motosiklet kullanmadığım için onları inceleme fırsatım kalmadı kendi motorum olan ybr de P yazıyor ve bunun anlamı ne 140 mı 120 mi ya da kaç, ya da enduro motosiklette ne olmalı race motosiklette ne olmalı bunları öğrenmek istiyorum, lastik seçimi çok önemli benim için bunları da bi zahmet açıklardan çok mutlu olurum.
sevgili Seda yazımı eleştireceğine soruma cevap ver ,bilmiyorsan gereksiz kalabalık yapma, zaten forum gereksiz yazılarla dolu. ayrıca seni Türkçemle boğarım, benim kadar Tükçe'ye önem veren bir insan zor bulursun burda.
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
alk22, tebrik ederim kardeş, kimin ne olduğunu araştırmadan konuşanlardan değilsin. Arkadaşlar kesin kanıya varmadan önce forumda verdiğim cevapları ve açtığım başlıkları biraz okusalar yeter. _________________ Uyan ey gözlerim gafletten uyan
Uyan uykusu çok gözlerim uyan
Azrailin kastı canadır inan
Sevgili hayabusa2785 , sorunu okumaya başladığımda çok ilgimi çekti. Fakat okumaya devam ettiğimde hiç nefes almadığımı farkettim, çünkü sende nefes almadan yazmış gibiydin. Tek bir noktalama işareti bile koymamışsın ve bildiklerin, bilmediklerin, sordukların ve kendi cevapların birbirine karışmış. Anlamaya çalışırken sinir kat sayımın arttığını farkettim ve okumaktan vazgeçtim. istediğin gibi yaz. Banane. Ben sorunun daha anlaşılır olması ve kendini daha iyi ifade edebilmen için bir tavsiyede bulundum sadece. Bundan faydalanırsın veya mesajımı kalabalık olarak değerlendirirsin. Senin bileceğin iş. Fakat bu mesajı buraya yazma hakkı bana üye olduğum gün verildi. Bana haklarımı nasıl kullanacağımı söyleme!!!!
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2106 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 02.12.2006 - 00:22 Mesaj konusu:
Seda, ben üyelik hakkından vazgeç demedim, dediğin gibi nefes almadan yazdım çünkü ben defalarca sorulan soruları araştırma yapmadan önce başlık açmıyorum yani bulamadım forumlarda ve cevap alabilmenin heyecanı ile yazdın, çünkü yeni bişeyler öğreneceğimi bilmek bana heyecan veriyor. kusura bakma sana da biraz sert çıktım ama çok sık başlık açan birisi değilim ve açtığım başlıklarda sorduğum soru dışında sırf yazmak için yazımış yazıları görünce sinirleniyorum napim, bir de Türkçe benim en hassas olduğum konulardan biri, bana böyle Tepki göstermen beni alevlendirdi. Tekrar kusuruma bakma _________________ Uyan ey gözlerim gafletten uyan
Uyan uykusu çok gözlerim uyan
Azrailin kastı canadır inan
Arkadaşlar kusura bakmayın uzun zamandır foruma giremedim ama girincede ortamın gerildiğini gördüm.Cevap hakkımı kullanmak isterim ve öylede yapıcam.
hayabusa2785 benim cevabım bu konu hakkında bilgisi olmadığı halde sadece cevap verim tarzı yazı yazanlaraydı istersen yazdıklarımı bir daha oku ve öyle karar ver.Mesela ben bukadar cevap arasından sadece 1 cevabı faydalı gördüm ve bunuda belirttim.Kimsenin şahsına gereksiz konu açıyorsun vsvs gibi ithamda bulunmadım bence okunası güzel bir yazı olmuş sayende konu açıldı.
Cthulhu arkadaşımıza gelince hayabusa2785'in başlattığı konu hakkında onu yargıladığım yada olumsuz cevap verdiğim kanaatine nasıl vardın?. En azından sana tavsiyem benim ilk cevabımı bir daha oku anlıyamadığın bir yer varsa bana özelden yaz ben sana anlatim.
Bu konuda cahil olan benim gibi arkadaşlar adına tekrar teşekkür ederim .Aşağıdaki benim ilk cevabımdır.Takdir sizin.
----Böyle önemli bir soruya ciddiyet ile cevap vererek laf olsun diye cevap yazanlara ve gerçekten böyle bir konuda cahil olan meraklı kesime bilgi verdiğin için sana teşekkür ederim.----
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız