Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - çok ince ayrıntı bir soru olabilir ama öğrenmemiz gerekli

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

çok ince ayrıntı bir soru olabilir ama öğrenmemiz gerekli

çok ince ayrıntı bir soru olabilir ama öğrenmemiz gerekli
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
alk22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne

MesajTarih: 01.12.2006 - 07:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Soru gayet şık,arkadaş bunu bilmiyorum demiş ve sormuş teknik bir konu,bu günlerde içine ybr veya cbr katmadan kimse bir şey soramaz oldu zaten Öfkeliyim bravo hayabusa2785, Alkışlıyorum
alenalper, üşenmeden bilgini bizlerle detaylı olarak paylaştığın ve yayınladığın için çok teşekkür ederim.
Teknik bölümde yer alması gereken güzel bir topic olmuş sayenizde.
Her ikinize de teşekkürler.
Selamlar...
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ahmetusta61
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İST KARTAL **TRABZON OFLUYUM ** MOTORUM HONDA FES250 FORESIGHT :)

MesajTarih: 01.12.2006 - 07:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Seda demiş ki:
Klavyende bulunan nokta ve virgül gibi noktalama işaretlerinin kullanımının çok yararlı, aynı zamanda da ücretsiz olduğunu biliyor muydun?

Alkışlıyorum Alkışlıyorum
emre22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iSTANBUL

MesajTarih: 01.12.2006 - 12:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Alenalper gerçekten çok güzel bir bilgi vermişsin. Teşekkür ederiz.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

BURGMAN 400
Başa dön
emre22 Çevrimdışı emre22 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ciko35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir (almanya)

MesajTarih: 01.12.2006 - 13:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alenalper gerçekten çok güzel bir bilgi vermişsin
Başa dön
ciko35 Çevrimdışı ciko35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 01.12.2006 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumoni demiş ki:
Ulan zaten üç santim aklım kalmıştı... Onu da dağıtacam şimdi...
Ben buraya gelmedim, bu başlığı görmedim... Acil bir işim çıktı... Gidiyorum...

ya ne gülüyorum sana sen bize lazımsın Bravo Çok gülüyorum
bsa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 01.12.2006 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zor soru....................................... Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
bsa Çevrimdışı bsa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos,moskova,istanbul

MesajTarih: 01.12.2006 - 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alenalper, sayın modum anlatımına hasta olmamak elde değil.bravo aydınlatıcı yazın içinde ayrıca teşekkürler. Bravo

hadi yaffrum yii paramı eğledir beni Gülümsüyorum
PERT TEAM,PERT TEAM
Başa dön
nosscu şimdi Çevrimiçi nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 01.12.2006 - 19:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alenalper, abi açıklayıcı cevabın için, yanlış bildiğim konu yanak ölçüsüydü onu da öğrenmiş olduk ama benim asıl sorum bu değildi arabalardaki harfleri yukarıda da anlattığım gibi hemen hemen biliyordum, peki bu harfler motosiklet lastiklerinde ne anlama gelir, yine motosiklet lastiklerinde de mi H,Y,V,Z gibi harfler var mı? büyük hacimli motosiklet kullanmadığım için onları inceleme fırsatım kalmadı kendi motorum olan ybr de P yazıyor ve bunun anlamı ne 140 mı 120 mi ya da kaç, ya da enduro motosiklette ne olmalı race motosiklette ne olmalı bunları öğrenmek istiyorum, lastik seçimi çok önemli benim için bunları da bi zahmet açıklardan çok mutlu olurum.

sevgili Seda yazımı eleştireceğine soruma cevap ver Öfkeliyim ,bilmiyorsan gereksiz kalabalık yapma, zaten forum gereksiz yazılarla dolu. ayrıca seni Türkçemle boğarım, benim kadar Tükçe'ye önem veren bir insan zor bulursun burda.

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

alk22, tebrik ederim kardeş, kimin ne olduğunu araştırmadan konuşanlardan değilsin. Arkadaşlar kesin kanıya varmadan önce forumda verdiğim cevapları ve açtığım başlıkları biraz okusalar yeter.
Başa dön
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Seda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 01.12.2006 - 23:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili hayabusa2785 , sorunu okumaya başladığımda çok ilgimi çekti. Fakat okumaya devam ettiğimde hiç nefes almadığımı farkettim, çünkü sende nefes almadan yazmış gibiydin. Tek bir noktalama işareti bile koymamışsın ve bildiklerin, bilmediklerin, sordukların ve kendi cevapların birbirine karışmış. Anlamaya çalışırken sinir kat sayımın arttığını farkettim ve okumaktan vazgeçtim. istediğin gibi yaz. Banane. Ben sorunun daha anlaşılır olması ve kendini daha iyi ifade edebilmen için bir tavsiyede bulundum sadece. Bundan faydalanırsın veya mesajımı kalabalık olarak değerlendirirsin. Senin bileceğin iş. Fakat bu mesajı buraya yazma hakkı bana üye olduğum gün verildi. Bana haklarımı nasıl kullanacağımı söyleme!!!!
Başa dön
Seda Çevrimdışı Seda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 02.12.2006 - 00:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Seda, ben üyelik hakkından vazgeç demedim, dediğin gibi nefes almadan yazdım çünkü ben defalarca sorulan soruları araştırma yapmadan önce başlık açmıyorum yani bulamadım forumlarda ve cevap alabilmenin heyecanı ile yazdın, çünkü yeni bişeyler öğreneceğimi bilmek bana heyecan veriyor. kusura bakma sana da biraz sert çıktım ama çok sık başlık açan birisi değilim ve açtığım başlıklarda sorduğum soru dışında sırf yazmak için yazımış yazıları görünce sinirleniyorum napim, bir de Türkçe benim en hassas olduğum konulardan biri, bana böyle Tepki göstermen beni alevlendirdi. Tekrar kusuruma bakma
Başa dön
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Seda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 02.12.2006 - 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ok. Sorun yok o zaman Bravo
Başa dön
Seda Çevrimdışı Seda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
roadboybrk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 04.12.2006 - 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşımın için teşekür alenalper, ben hem motora hemde arabaya bakıcam şimdi yaptığımız hızlarda güvendemiymişiz Bravo
roadboybrk Çevrimdışı roadboybrk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
deskator
Üye
Üye

MesajTarih: 17.12.2006 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar kusura bakmayın uzun zamandır foruma giremedim ama girincede ortamın gerildiğini gördüm.Cevap hakkımı kullanmak isterim ve öylede yapıcam.
hayabusa2785 benim cevabım bu konu hakkında bilgisi olmadığı halde sadece cevap verim tarzı yazı yazanlaraydı istersen yazdıklarımı bir daha oku ve öyle karar ver.Mesela ben bukadar cevap arasından sadece 1 cevabı faydalı gördüm ve bunuda belirttim.Kimsenin şahsına gereksiz konu açıyorsun vsvs gibi ithamda bulunmadım bence okunası güzel bir yazı olmuş sayende konu açıldı.
Cthulhu arkadaşımıza gelince hayabusa2785'in başlattığı konu hakkında onu yargıladığım yada olumsuz cevap verdiğim kanaatine nasıl vardın?. En azından sana tavsiyem benim ilk cevabımı bir daha oku anlıyamadığın bir yer varsa bana özelden yaz ben sana anlatim.

Bu konuda cahil olan benim gibi arkadaşlar adına tekrar teşekkür ederim .Aşağıdaki benim ilk cevabımdır.Takdir sizin.

----Böyle önemli bir soruya ciddiyet ile cevap vererek laf olsun diye cevap yazanlara ve gerçekten böyle bir konuda cahil olan meraklı kesime bilgi verdiğin için sana teşekkür ederim.----
Başa dön
deskator Çevrimdışı deskator Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dumrul
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bu dünya benim memleket

MesajTarih: 17.12.2006 - 20:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alanalper verdiğn örnekte r yok

şu ne demek ?

Alıntı:
Son harf olan ‘R’ stands for ‘Radial’ anlamındadır.

Son rakam, lastiğin üzerine oturduğu jantın inch olarak çapını verir.
Bu örnekte lastik 15inch’ lik bir janta monte edilebilir anlamındadır..

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal