Tarih: 17.12.2006 - 15:12 Mesaj konusu: Bana Yardımcı olun?????
Abiler bana yardımcı olacağınız konu;
Ben nasıl topice resim ekleneceğini bilmiyorum bilenleriniz bu foruma lütfen nasıl yapacağımı aşama aşama yazarak anlatırsa sewinrim...
Kayıt: Jan 22, 2006 Mesajlar: 5039 Nereden: yunusların aradığı yerden
Tarih: 17.12.2006 - 16:26 Mesaj konusu:
ilk önce aramıza hoşgeldin.. şimdi altta vereceğim link te sevgili Donald_Duck un yazısını bul zaten tıkladığın anda hemen göreceksin biraz sayfayı aşşa kaydırman yeterli işte link bu
daha sonra gözat ı tıkla ve bilgisayarından bize göstereceğin resime çift tıkla oraya yapışsın.yanındaki oktan da ebatlarını gir.bu arada 640x480 den büyük resim koymak yasak daha sonra "host it" e tıkla ve resiminin yüklenmesini bekle.daha sonra karşına bir pencere açılacak yani bu
o birinci karışık yazıyıda aynen kopyala ve buraya yapıştır.
bukadar ...umarım anlatabilmişimdir hadi bekliyorum. _________________
Tarih: 17.12.2006 - 20:03 Mesaj konusu:
excavator_zx6, Abiciğim çok çok sağolasın teşekkür ederim... Aksun, Kardeş ben neden el alemle kafa bulayımda başka işim gücüm yokmuda benim.Foruma bir topict yaptım bana yardımcı olurmusunuz die sağolsun abim yardım etti teşekkürler abi
Kayıt: Jan 22, 2006 Mesajlar: 5039 Nereden: yunusların aradığı yerden
Tarih: 17.12.2006 - 21:18 Mesaj konusu:
dumrul, hayır alakası yok o küçültüyor yani senin istediğin boyuta getiriyor.ben o konuda bi sorun yaşamadım caglar23, bazen yüklememezlik te yapıyor,bazende şıkır şıkır yüklüyor resimleri. yani bir günü bir gününü tutmuyor.daha sonra tekrar deneyin. _________________
Tarih: 18.12.2006 - 16:50 Mesaj konusu:
excavator_zx6, Sağol abi beni bu konuda bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.
dumrul, Kardeş bu arada bana o programı sölesende bizde 640*480 yapsak diyodum
Tarih: 18.12.2006 - 18:13 Mesaj konusu:
Excavator sagol... Isim basimdan askin yetisemiyourum forumlara artik. Hepiniz lutfen omuz verin yeni arkadslara.
Caglar23, sende lutfen bundan sonra anlasilir basliklar yaz. Mesela bu mesajinin basligi "foruma nasil resim konuluyor?" olsaydi cok daha kolay olurdu herkes icin degil mi? AYrica yukarda bir de "arama" dugmemiz var, onu kullanmayi ogrenmemiz lazim.
Excavator un bahsettigi mesajimi alta geciyorum. Imageshack da 640x480 i secerseniz mesele kolayca hallolur.
Alttaki yaziyi "adim-adim" takip edin lutfen.
----------------------
Burada ilk actiginizda goreceginiz sayfada "Browse" yazan yere (2) tiklayip, bilgisayarinizda, istediginiz resmi bulun.
Daha sonra eger resminiz 640x480 den buyukse (3) numarayla isaretledigim yere bir "check" isareti koyup, yanindaki menuden "640 x 480 (for message boards)" secenegini secin.
Sonra da (4)numarali dugme "host it" ile resminizi yukleyin.
Bu defa karsiniza karmasik adreslerle dolu kalabalik bir sayfa acilacaktir. Korkacak bir sey yok... Donald amcaniz bunu da dusundu.. Buyrun...
O sayfada (5) numara ile isaretledigim satiri tiklayin "hotlink for forums(1)" yaziyor. Satir mavi olacaktir, iste mouse (fare)nizin cursor (imlec) ini o mavi yere getirip sag butonu tiklayin.
Cikan menuden "Copy" yi secin ve mesajiniza "paste" edin.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız