Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin. Scooterdan 1000cc racing makinaya geçilmez arkadaşlar. Mondialden Honda 600F geçen arkadaşım 3 defa kaza geçirdi bir tanesi önümde oldu virajı alamadı uçtu. Paranız çok olabilir ama hayatınız sadece 1 tane. Bu önemli konuyu motor alacak olan yakınlarınıza bildiriniz.
Tarih: 17.12.2006 - 22:23 Mesaj konusu:
Bana da az önce annem anLattı,ve motoru satmamı istedi
Satmayacağım eLbette ama moraLim bozuLdu baya..
ALLAH rahmet eyLesin,yakınLarına sabır versin.. _________________ GüzeLLik sıradandır ya onunLa doğarsınız ya da parayLa satın aLırsınız,önemLi oLan kendinizin ne oLduğunuzdur..
Çok acı gerçekten . Ailesine başsağlığı . Satan kişinin , alan çocuğun ilk motoru olduğunu bilmemesine imkan yok . Satan kişinin vijdanı rahat mı acaba ?
Tarih: 18.12.2006 - 03:05 Mesaj konusu:
kanım dondu yaa,gencecik bi arkadaışımız daha yaşıycak ne günleri vardıı,ya arkasında bıraktıkları ooof of .
nur içinde yatsın,sevenlerine baş saglıgı diliyorum ve tüm motosiklet süücülerine.. _________________ Yava? gitme ezilirsin,Hızlı gitme ölürsün..
Tarih: 18.12.2006 - 03:33 Mesaj konusu:
acısını bilirim arkadaşlar 1996 da bende babamı kaybettim fzr 1000 exup kullanıyodu ben motorla hız yapmadanda zevk alınıcanı düşünüyorum bende racing sürücüsüyüm ama hızı lütfen otobanlarda yapalım. _________________ burdaki herkez gibi benimde damarlarymda motor ya?y kulaklarymda da motor sesi çynlyyo )
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 18.12.2006 - 19:53 Mesaj konusu:
allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin bende baktım çok üzücü.
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
ALLAH RAHMET EYLESİN YAKINLARINA SABIR VERSİN BENDE BAKTIM ÇOK ÜZÜCÜ. _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Tarih: 18.12.2006 - 19:54 Mesaj konusu:
emocan yazını okudum ve sert tutumunu hiçde hoş karşılamıyorum ne yani hiç birimiz motor satmayalım ve bütün yetkili satıcılarda cehennemlik senin düşüncene göre burda motora binen herkes bilir bu işin şakası yok özellikle race makinelerin bende race sattım ne yani alan kişi kaza yapsa benim vicdanımın sızlamasımı gerekir ? yanlış düşünce emocan sen biraz yazılanları oku sadece bu arkadaşımız vefat etmedi tamam genç ama bazılarımızda arkasında çoluk çocuğunu bırakıp gitti bu dünyadan bu benim düşüncem ister katıl bu düşünceye ister katılma polemikte yapmıyorum sadece olayın gerçeklerini anlattımki bazılarımız bilgi sahibi olsun diye
ben ağladım o kadının oğlu olsam satardım motorumu çok üzüldüm sheker arkadaşına da çok kızdım nıye sormamış daha once neye bındın kaç sene bındın diye avrupada motora bınmek için adamın canına okuyorlar ben programlarda izlediğimi soylüyorum
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız