Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - lütfen ama lütfen kazalra dikkat....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

lütfen ama lütfen kazalra dikkat....

lütfen ama lütfen kazalra dikkat....
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
alper44
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Malatya

MesajTarih: 16.12.2004 - 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hız sadece yeri ve zamanın da olmalı etrafta arabalar varken helede yol kalabalıksa kesinlıkle yüksek hızlara çıkılmamalı gereksiz risklere girmek zevk yada marifet değildir.
arkadaşa da gemiş olsun.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
toygunn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: suadye

MesajTarih: 16.12.2004 - 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dikkat havalar soguk arkadaslar lastık yerı tutmuyor bahsı gecen suratlerde rısk yol kosullarına baglı olarak bır anda degısıyor :!:
Başa dön
toygunn Çevrimdışı toygunn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
spook
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.12.2004 - 01:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arabaladakı soforlerin dikkatsiz oldugu konusunda cok haklısınız...cok olmadı daha 3 gun once sag serıtten gıderken taksıcı bırden benım oldugum tarafa kırdı ve bende ona carptım allahtan sehır ıcıydı ve fazla hızım yoktu...araba soforlerıne dıkkat
Başa dön
spook Çevrimdışı spook Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DarkHaze
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Eski?ehir

MesajTarih: 17.12.2004 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim tahminime göre motosikletin 3 e bölünmesi için hızın en az 250+km/saat olması gerekir gibi geliyor. ve o arkadas kurtulduysa bu bir mucizedir. benim kulaktan duyduum bir hikaye var Bursalı bır arkadasım anlatmıstı Bursada zx9r ile opel vectraya çarpıyorlar ama motosikletin vitesi 6 da bulunuyor ve hızının en az 250 olduğu düşünüyor çünki opel vectra ki salam arabadır tam ortadan 2ye bölünmüş! araçtakiler ve motorlular olay yerinde hayatını kaybetmiş tabiiki... tek diyebileceğim şey amman dikkat!!!
gagagotti
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.12.2004 - 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motosikletten herkesin farklı amacı ve beklentisi olabilir ama sürat macerası için cok pahalı sonucları olduğunu unutmamak lazım
Allah kazadan korusun Dil çıkarıyorum
Başa dön
gagagotti Çevrimdışı gagagotti Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
BikerBoyzz
Üye
Üye

MesajTarih: 18.12.2004 - 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar hız yapmayacaksanız risk almayacaksanız Race üzernden ne işiniz var. Daytona 955i ile 290 zorluorum çevre yolunda ama bu aralar lastikler hava koşullarından dolayı yol tutmuyor. Bende yavaş gidiyorum 240km'yi geçmiyorum. Gülümsüyorum Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
BikerBoyzz Çevrimdışı BikerBoyzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Stolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mu?la/Datça

MesajTarih: 18.12.2004 - 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

araba kaza yaparsa tehlikeli oluyor , motor kaza yaparsa 20 kez tehlikeli oluyor, hem canımız , sevdiklerimiz ve motorumuz için, hem de motor adının karalanmaması için çok daha fazla hatta hepimiz biliyoruzki , yoldaki arabaların, insanların, köpeğin ve hatta kedi ve tavukların yerine bile dikkatli olmalıyız. bunun bir yoluda gereksiz yere süraat yapmamaktan geçiyor.
Başa dön
Stolga Çevrimdışı Stolga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
madida
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.12.2004 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

valla ne yalan söyleyim otobandaysam ve hız yapmak elverişli ise 250de yaparım 270de

dikkatli kullanma diye bu denir Dil çıkarıyorum
hayabusa1300
Üye
Üye

MesajTarih: 19.12.2004 - 07:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NeBu-La ya katılıyorum,yol müsaitse hız yapılır,yok yapmayacaksak biz racing hastaları ne yapacağız?ne yani hayabusayı aldığımda(ya da başka motor) 90 la mı gidicem boş yolda Öfkeliyim
Başa dön
hayabusa1300 Çevrimdışı hayabusa1300 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal