Tarih: 16.12.2004 - 22:34 Mesaj konusu:
Hız sadece yeri ve zamanın da olmalı etrafta arabalar varken helede yol kalabalıksa kesinlıkle yüksek hızlara çıkılmamalı gereksiz risklere girmek zevk yada marifet değildir.
arkadaşa da gemiş olsun. _________________ Bmw K1200S gerçek motor tadı.........
Tarih: 17.12.2004 - 01:00 Mesaj konusu:
arabaladakı soforlerin dikkatsiz oldugu konusunda cok haklısınız...cok olmadı daha 3 gun once sag serıtten gıderken taksıcı bırden benım oldugum tarafa kırdı ve bende ona carptım allahtan sehır ıcıydı ve fazla hızım yoktu...araba soforlerıne dıkkat
benim tahminime göre motosikletin 3 e bölünmesi için hızın en az 250+km/saat olması gerekir gibi geliyor. ve o arkadas kurtulduysa bu bir mucizedir. benim kulaktan duyduum bir hikaye var Bursalı bır arkadasım anlatmıstı Bursada zx9r ile opel vectraya çarpıyorlar ama motosikletin vitesi 6 da bulunuyor ve hızının en az 250 olduğu düşünüyor çünki opel vectra ki salam arabadır tam ortadan 2ye bölünmüş! araçtakiler ve motorlular olay yerinde hayatını kaybetmiş tabiiki... tek diyebileceğim şey amman dikkat!!! _________________ suzuki gsxr750-suzuki gsx-1300R Hayabusa 99- cok iyi iyinin dusmanidir...
Arkadaşlar hız yapmayacaksanız risk almayacaksanız Race üzernden ne işiniz var. Daytona 955i ile 290 zorluorum çevre yolunda ama bu aralar lastikler hava koşullarından dolayı yol tutmuyor. Bende yavaş gidiyorum 240km'yi geçmiyorum.
Tarih: 18.12.2004 - 12:13 Mesaj konusu:
araba kaza yaparsa tehlikeli oluyor , motor kaza yaparsa 20 kez tehlikeli oluyor, hem canımız , sevdiklerimiz ve motorumuz için, hem de motor adının karalanmaması için çok daha fazla hatta hepimiz biliyoruzki , yoldaki arabaların, insanların, köpeğin ve hatta kedi ve tavukların yerine bile dikkatli olmalıyız. bunun bir yoluda gereksiz yere süraat yapmamaktan geçiyor.
Tarih: 19.12.2004 - 07:52 Mesaj konusu:
NeBu-La ya katılıyorum,yol müsaitse hız yapılır,yok yapmayacaksak biz racing hastaları ne yapacağız?ne yani hayabusayı aldığımda(ya da başka motor) 90 la mı gidicem boş yolda
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız